|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
1.9.2008 23:12:17   
dolenjka
Nima smisla, upam samo, da jim dajo te naše šuške oz del njih user posted image

Nič, grem speglat domačo posteljo, se vam ju3 spet posvetim user posted image

Nočko

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 751
1.9.2008 23:16:31   
ella79
dolenjka ne pozabi zjutraj na obvezno javljanje user posted image user posted image lepo se naspite user posted image
nočko tudi z moje strani user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
1.9.2008 23:22:49   
ELMA
ela , dolenjka ...itak da so vse prodali user posted image ker folk kupuje pa preprodajajo , evo jaz sem ene si naročila iz Maribora user posted image  , cena 10e .

user posted image  
Nisem vedela da so tko mehke pa lepe ,bi takoj dva para naročila .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 753
1.9.2008 23:36:04   
nizy
elma- user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image za copatke 

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.9.2008 6:52:28   
mala_pikica
Dobro jutro punce!

Dolenjka dobrodošla nazaj!

Mlavla, apotem je bila 5 bolezen. A ti pa ne rabiš dati krvi, saj si povedala, da si noseča?

Moja Lana gre pa danes prvič v vrtec. Pa mi je kar hudo, jo bom ful pogrešala doma. Samo ona pa se zelo veseli, upam, da bo rada hodila. Potem pa imam še z Lukcem alergologa, upam, da bom kaj novega izvedela. lp

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.9.2008 8:27:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem tudi najprej dobila priporočeno pošto, da naj v carino posredujem račun,

Od kje si pa imela račun??? A si kar od paypala poslala (skopirano), ali kaj si naredila? Daj prosim objasni mi to, če bojo tudi od mene kaj zahtevali!!!

pina, pridno papca tvoja Ana. So tudi nove meritve pokazale, da punca rada je user posted image . Je šla Mia rada spet v vrtec? Tim ni bil danes kaj preveč navdušen za vstat user posted image . Se je v več kot enem letu kar razvadil poležavanja in brezskrbnosti za zgodnje jutranje vstajanje.

dolenjka, vidim, da terapija spet ni bila uspešna user posted image . Zdaj pa spet po starem naprej user posted image . Pa velika dobrodošlica. Jaz sem te malo nadomeščala, ker so prjatlce predčasno kar nov del odprle, pa sem bla huda nanje namesto tebe user posted image user posted image user posted image . Kako kaj Tara? Se je kaj kopala v morju, al sta samo nogice namakale?

buči, krasen akvarij imate user posted image . Dela pa itak polno z njim. Mi imamo majhnega, pa se on tudi dost ukvarja, da je en tolko odoben, samo tako lep pa ni. Mi smo bolj škrti, pa imamo kar umetne rastlinice noter, pa pajčolanko, (zdaj samo eno, ker nam je eno filter uničil), pa en turbo polž ji dela družbo. Bo treba še kakšno ribico nabavit, da ne bo tako prazno user posted image .

elma, lepi copatki user posted image .

mala pikica, Lani bo prav gotovo všeč v vrtcu, kar brez skrbi! Pa upam,da za Lukca kaj vzpodbudnega izvesta user posted image !

Zdaj moram pa po Anajo, da ji dam jest. Zdaj je začela žlobodrati v posteljici user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.9.2008 8:30:03   
dolenjka
Jutro user posted image

Jaz definitivno hočem nazaj na morje user posted image  Naša dečva je na morju vsak dan spala vsaj do 8.30, če ne do 9h, danes pa že 7.30 auf user posted image  Ponoči smo spet jedli 2x, 2.30 in zjutraj ob 6.10, čeprav je zadnji teden na morju jedla samo okoli 5.30 - 6.00 user posted image  No, jo bom že natrenirala nazaj user posted image

Glede na to, da gre okoli 9.30 oz 10h na prvo rundo spanja bi bilo zdaj najbolje da jo v avto naložim in grem na pošto, da vidim kaj je s copatki user posted image  Pa mal bi šla v štacuno po kaj dobrega za jest user posted image  Joj, na morju sem samo žrla in vaga HB prejle ni nič + pokazala, sem ostala na istem user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.9.2008 8:32:13   
dolenjka
O Bamby, jutro user posted image  Zelo lepo od tebe, da si bila delovna med tem, ko sem jaz poležavala user posted image  user posted image  user posted image

Carica je skoraj splavala. V morju je bila cela, vriskala da je bilo veselje, migala z nogami bolj kot jaz, tko da če bi še mal ostali bi splavala. Obroča namreč nismo uporabljali user posted image  Bom kmalu kako slikico napopala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.9.2008 8:34:22   
p@tricij@
user posted image hoj,
no po dooolgem času se javljam. seveda berem pa vas kar redno.
no, naš korenjak je danes star že 7 mesecev. kar ne morem verjet, da gre tako hitro. po vseh 4 že hodi dober mesec in ga nikar ne moremo dohajat. začel je že plezat oz. postavljat na noge v posteljici. se mi zdi, da je dokaj hiter proti prvima dvema. jemo že vse, seveda pa še tudi redno ziza. prejšnji teden smo bili v Čatežu in je neskončno užival v vodi-smo ga komaj ven spravli. je že sedaj potrucano to naše najmlajše.
me pa veseli, da se je že katera odločila za drugega otročička - čestitam. kar tako naprej, da se nam približate oz. prehitite.

če boste imele kakšno srečanje v okolici Celja, mi prosim javite, če bo čas se pripeljeva.

bi pa še nekaj prosila :
naš tavečji fantički je navdušen harmonikaš. v njegovem imenu bi prosila za kašen glas na strani http://www.polkainmajolka.si/glasovanje.html
in sicer pod harmonikarski orkester primoža zvira.Gre se za najboljšega izvajalca NZ glasbe v oddaji.

hvala za vsak glas, ki ga bodo dobili.  ker vem, da ste zlate in boste kliknile, ste vabljene na user posted image (če je katera v bližini).

lep dan, upam, da ne bo kaj dežja.

pa pa user posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.9.2008 8:50:59   
Februarka08
Jutro.

Dons sem se pa mal bolj naspalauser posted image samo ob 3h je blo treba dudo popravt in sva žagale do 7.20user posted image čeprav se nism pustila motit in sem še za slabe pol ure podaljšalauser posted image
Tako, glava je že umita in posušena, testo za pico vzhaja, zdej pa user posted image in zajtrk za Lariso pol pa venuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.9.2008 8:51:14   
Janey
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image še ena tistih nočiuser posted image user posted image
jaka je pa zdaj že eno uro priden, se z mano pogovarja in igra, medtem ko sem pobrala perilo in vse zzložla, pa dala novo rundo prat, pa še zdaj da sem lahko na rr. potem me čaka pa še dost dela danes. aja pa spalnico sem prej malo pospravlala vmes.

počasi gre jaka spat, te začnem malo dnevnik pisat za prakso, potem grema na sprehod pa v trgovino po sadje pa zelenjavo. pol morem malo kaj skuhat. v glavnem sem mojmu dala avto, ker mi je tak hudo ko se vozi z motorjem.komaj sem ga prepričalauser posted image user posted image

joj kako mi naredi mali na tleh. zdaj ma puzl okoli roke pri ramenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.9.2008 9:03:42   
Janey
dolenjka WB

evo mali nina, jaz grem pa hitro na enga, pol pa nekaj pojest pol pa akciiijaaauser posted image user posted image je pa lubek včeraj kr sem jaz zaspala posodo pospravil in tam kuhno vse počistil. mi je blo kr hudo, ko sem šla ponoči jakcu za jest nardit pa sem vidla, ker zadnjič enkrat je reko da bo on danes pospravo posodo pa je pol zaspal in sem bla ful huda. ma kaj češ. grem hitro mi ura tiktakauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.9.2008 9:25:38   
buči
Dan, mi se počasi spravljamo k sebi. Mlekarnarja zvija želodec že od včeraj ... Še ne ve, ali bi krivil moje kosilo z gobami ali pa sosedovo mrzlo pivo ...

Bamby, sem te že zdanjič hotel avprašat, kako to da ste dali Tima šele letos v vrtec? Kje ste ga pa čuvali do sedaj?

Mery, kdo pa bo vozil na akumulator avtočke? Naš Aljaž je šele letos pogruntal sistem ... Saj lahko jih pa on pride stestirat, bo zelo srečen ... user posted image user posted image user posted image user posted image  A si že v Avstriji? Če ne, me pokliči, bi ti naročila ene 2 škatli mleka, pa dinarčke po TRR-ju ...

Janey, kaj rabiš iz Cityja? Sem ti že zadnjič napisala, da lahko meni naročiš, samo si najbrž spregledala.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 763
2.9.2008 9:26:43   
buči
Dolenjka, WB, jaz sem tudi za kavo ...

Ne vem, če bo kaj s Celjem z moje strani, vsaj ne tako, kot sem mislila. Moj stric je nmreč tako bogi, da ne želi več obiskov ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.9.2008 9:37:36   
buči
No, še poročiloo stanju Tilna: nimamo še zob, ne jemo še vsega, ne plazimo, ne hodimo, ne dvigujemo se, nismo tečni, še vedno spimo celo noč, še vedno se radi smejemo, smo slabokrvi, urin je pa zdaj v redu.

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.9.2008 9:44:00   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

No, še poročiloo stanju Tilna: nimamo še zob, ne jemo še vsega, ne plazimo, ne hodimo, ne dvigujemo se, nismo tečni, še vedno spimo celo noč, še vedno se radi smejemo, smo slabokrvi, urin je pa zdaj v redu.

user posted image

jujuser posted image user posted image kaki lepotec

buči hvala...sem rabila, da bi nekaj menjala, ker sem pomotoma kupla ene hlače več, ampak sem jih že dala eni kolegici. so ji ble tak všeč, da je rekla, da jih bo šparala za tamallo (hlače so za 5 let, mala je stara 2user posted image user posted image user posted image user posted image )

še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.9.2008 9:45:26   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjka, WB, jaz sem tudi za kavo ...

Ne vem, če bo kaj s Celjem z moje strani, vsaj ne tako, kot sem mislila. Moj stric je nmreč tako bogi, da ne želi več obiskov ... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image buči res mi je žal za strica, ampak takšno je življenje. eni se rodijo, eni odhajajo.

lahko pa prideš samo zaradi nasuser posted image user posted image jaz bi te bila zelo vesela.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.9.2008 9:45:45   
Janey
aja ful lep akvarij imate, sem pozabila včeraj napisat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.9.2008 10:01:39   
ella79
dolenjka user posted image user posted image da kg niso šli gor user posted image

patricija glas oddan user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image za super noč

naša noč je bila tudi čist ok, smo spali do 9:30, vmes ob šestih smo samo mal pojedl user posted image zdej pa že afne pogana user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
2.9.2008 10:23:47   
buči
Janey, sigurno pridem enkrat na vaš konec le zaradi vas, samo da da moj mlekarnar mavec dol, pa da gre spet v službo, da sem manj pod kontrolo ... user posted image  Sem imela pa res namen zaradi strica pridet v Celje, ker je bilo vedno tako, da nismo bili dlje kot kako uro pri njih na obisku. Sta pa bila moja starša med vikendom, pa sta rekla, da ne more niti 10 minut več sedet, tako da je pač rekel, da ne želi, da hodim, ker mu je ful hudo. Saj vem, kako je to, ko je človek tako bolan, se ne želi smilit drugim, pa eni strani bi ga ful rada videla (je moj edini "pravi" stric, osatla 2 sta bila priženjena), pa ful se imava rada, pa vedno me je kaj pocrklal, pa ... Vem, da noče, da ga vidim, kako je bodi. Ampak ... Po drugi strani bi ga tudi jaz raje imela v spominu kot vitalnega strička ... Sem pa vesela, da je bil aprila na obisku pri nas in je še ful cartal Tilna ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mah, hudo mi je, ampak mora iti življenje dalje ...

< Sporočilo je popravil buči -- 2.9.2008 10:25:08 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 770
2.9.2008 10:26:42   
mlavla
evo mene..
mi je danes tako slabo..skoz objemam mojo predrago prijateljico v koplanici...
pa še glava me boli..tko,da dones zaenkrat računalnik odpade..
se tipkamo kaj kasneje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.9.2008 10:39:11   
buči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mlavla, zdrži!

ella in ostale: prosim za stran s copatki, ker tudi tega več ne najdem user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 772
2.9.2008 10:41:06   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

buči zelo čist akvarij mate user posted image , pa tista glina user posted image kr lepo zgleda  , mi tudi mamo tropske ribice kot vi .user posted image

Ohhh nizy nebodi tko črnogleda ,sej veš da te jaz pogrešammmuser posted image
pina user posted image  za kg in cm user posted image user posted image  , ja pa naša je dones jedla po tvome receptu ,čebulca je bla ta glavnauser posted image
O dolenjka mi smo te tržile user posted image  , dobrodošla nazaj user posted image

jencili -Mogoče bo pa vsaj zdej čvek kej zalaufal...user posted image kaj nismo velik čvekale????

hihi, smo jauser posted image , sam zdej bomo pa še bolj...user posted image

Nič punce, naša družinica odhaja na srečanje z Zojo...user posted image

lepo čvekajte

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 773
2.9.2008 10:50:33   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

buči zelo čist akvarij mate user posted image , pa tista glina user posted image kr lepo zgleda  , mi tudi mamo tropske ribice kot vi .user posted image

Ohhh nizy nebodi tko črnogleda ,sej veš da te jaz pogrešammmuser posted image
pina user posted image  za kg in cm user posted image user posted image  , ja pa naša je dones jedla po tvome receptu ,čebulca je bla ta glavnauser posted image
O dolenjka mi smo te tržile user posted image  , dobrodošla nazaj user posted image

jencili -Mogoče bo pa vsaj zdej čvek kej zalaufal...user posted image kaj nismo velik čvekale????

hihi, smo jauser posted image , sam zdej bomo pa še bolj...user posted image

Nič punce, naša družinica odhaja na srečanje z Zojo...user posted image

lepo čvekajte

user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.9.2008 10:52:12   
ella79
mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image

buči evo
http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm
http://stores.ebay.com/Littleoneshoes
http://stores.ebay.de/royalbabyshoes_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d33QQftidZ2QQtZkm
http://stores.ebay.de/Baby-Respect_Sonstige_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ1QQftidZ2QQtZkm
http://stores.ebay.com/leathersoftsoles

naša polovična družinica odhaja na kavo s Tajem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najina pot skozi bolečino do čudeža življenja
Po letih neplodnosti, operacij, neuspelih postopkov in izgubljenih upanj sta končno dočakala svojega fantka. Njuna zgodb...

Punkcija IVF
Vitaebella

Ali je bila punkcija v postopku IVFa boleča?

Da (12%)

Ne (4%)

Zelo (2%)

Ne, ker sem bila uspavana (4%)

Ne, ker sem pred postopkom vzela protibolečinsko zdravilo (2%)

Nisem bila na umetni oploditvi (76%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!