|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
2.9.2008 19:39:15   
ella79
jencili a te je bajsa kej nazaj klicala? jaz bi rada da še ona in Zala prideta

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 826
2.9.2008 19:40:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kaj je pa pol z Dolenjko in ostalimi?

sam ti me res že pogrešaš a ne ? No, sej se že ene 4 mesce nisva vidle user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 827
2.9.2008 19:40:11   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Bamby, sem te že zdanjič hotel avprašat, kako to da ste dali Tima šele letos v vrtec? Kje ste ga pa čuvali do sedaj?

Tima je imela vsa ta leta moja mama v varstvu. Vedno sem rekla, da ga bomo dali v vrtec vsaj eno leto pred šolo in to je zdaj. Da ga pa že prej nismo dali, je bil pa vzrok denar, ki smo ga nujno rabili, da smo spravili hišo pokonci. Saj zdaj ga tudi rabimo, zato sem ga pa za začetek dala le za 4 ure, da bo ceneje user posted image . Kako je Tilen lušten!!!! Pa super za dober izvid!

patricija, sem oddala glas. Ste pa tudi pri vas že v akciji, kar po vseh štirih in na noge, a ne user posted image !

mlavla, ti ubogica user posted image user posted image user posted image Upam in želim, da bo vsaj druga polovica boljša!

Midve sva pa danes tudi antibiotike dobile na 12 ur user posted image . Smo se kar po telefonu zmenili, pol sem šla pa sama v ZD po recept in napotnico za laboratorij. Jutri samo še pokličem, kdaj morava spet na kontrolo.
Sva pa danes le pozno popoldne ujeli še malo sončka, ker sem mogla po opravkih, pa kar sva dopoldan šli po Tima v vrtec. Danes ni bilo časa user posted image . Bo pa jutri boljše, če ne bo dežja user posted image !

Zdaj pa gremo antibiotik jest. Držite pesti, da nama bo šlo!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 828
2.9.2008 19:44:00   
ella79
bamby midve z Zojo drživa pesti user posted image v kakšni obliki pa je antibiotik user posted image sirup, tablete user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 829
2.9.2008 19:47:17   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

tud midva prideva okol 11-ih. Sej veš kako je to, k spiš do 9.30user posted image

ja danes smo res spali do 9:30, sam ne vem kako bo jutri user posted image jaz računam na najbolje user posted image user posted image user posted image

jao, blagor vam... mi smo vsak dan pokonci okrog 7huser posted image bova pa same kofetkale tolk časauser posted image sam bova pol spet taprve šleuser posted image ker Larisa ima ob 12h spanje... jah no... vsaj vidla vas bom spetuser posted image
Greva se umit, pol pa počas šlafenuser posted image

sej mi ji ne bomo nč nagajali pri spanju, nč batuser posted image user posted image

ja, sam s to razliko, da bo v vozku spala pol urce, v posteljici pa 3 ureuser posted image user posted image user posted image veš kaj je to zame - počitniceeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 830
2.9.2008 19:48:14   
bamby
No, zdravila sva pojedli in to kar v spanju user posted image . Sem ji kar s pumpico v usta brizgala, pa je lepo popila. Ima tako malo dozo, da je priložena žlička premalo natančna, pa so mi v lekarni dali eno bolj precizno brizgo.

ella, morda si spregledala, ko sem te že zjutraj vprašala, kateri račun si dostavila na carino za copatke? Moje so šle danes na pot (ene), pa da se malo pripravim na to, kaj me lahko čaka user posted image .

dolenjka, koliko carine in drgih morebitnih dajatev so pa tebi pripisali in koliko copatk so ti poslali (1, 2, ali 3 pare)?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 831
2.9.2008 19:50:33   
Februarka08
Bamby, drežim pestiuser posted image user posted image user posted image

Evo, midve sva skopani, očija morva še počakat, da dobi Larisa lupčka za lahko nočuser posted image pa mal mlekca, pol pa dežela palčkovuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 832
2.9.2008 19:51:00   
ella79
bamby jaz sem kar 'račun' k si ga na mail dobrila, kjer piše kaj si naročila, kakšna je cena... posredovala kar po mejlu

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 833
2.9.2008 19:51:20   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

No, zdravila sva pojedli in to kar v spanju user posted image . Sem ji kar s pumpico v usta brizgala, pa je lepo popila. Ima tako malo dozo, da je priložena žlička premalo natančna, pa so mi v lekarni dali eno bolj precizno brizgo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 834
2.9.2008 19:57:21   
jencili

jencili a te je bajsa kej nazaj klicala? jaz bi rada da še ona in Zala prideta

me je klicala, pa se nisem mogla javit, k sm glih Taj-a rihtala. Je pa res še nisem poklicala nazaj - sej veš kako je s signalom tle pri nasuser posted image
Ji bom zdej poslala sms.user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 835
2.9.2008 19:58:36   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kaj je pa pol z Dolenjko in ostalimi?

sam ti me res že pogrešaš a ne ? No, sej se že ene 4 mesce nisva vidle user posted image

jah, lep čas je že mimouser posted image .
No, v bistvu tebe niti ne pogrešam tok, bi pa rada carico spet mal vidlauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
2.9.2008 19:59:27   
jencili

tud midva prideva okol 11-ih. Sej veš kako je to, k spiš do 9.30user posted image

ja danes smo res spali do 9:30, sam ne vem kako bo jutri user posted image jaz računam na najbolje user posted image user posted image user posted image

jao, blagor vam... mi smo vsak dan pokonci okrog 7huser posted image bova pa same kofetkale tolk časauser posted image sam bova pol spet taprve šleuser posted image ker Larisa ima ob 12h spanje... jah no... vsaj vidla vas bom spetuser posted image
Greva se umit, pol pa počas šlafenuser posted image

sej mi ji ne bomo nč nagajali pri spanju, nč batuser posted image user posted image

ja, sam s to razliko, da bo v vozku spala pol urce, v posteljici pa 3 ureuser posted image user posted image user posted image veš kaj je to zame - počitniceeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hihi, v to pa ne dvomim!user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 837
2.9.2008 20:17:59   
buči
Bamby, a veš, da prvič slišim, da se da lahko otroka le za 4 ure v vrtec. user posted image user posted image  Fajn, pa kar ne morem verjet, ker pri nas pa tega ni. koliko pa plčata? Mi smo zdaj 3 plačilni razred (85 evrov), pa se močno bojim, da bodo tarifo dvignili, ker nekaj obljubljajo podražitve. Saj itak da morajo nekje denar noter dobit, če bo pa drugi otrok zastonj. No, dokler ni novih odločb, se ne bom pritoževala ...

Dolenjka, a veš, da imam jaz živ leksikon o alergenih in ostali hrani - saj veš tista soseda, ki ima fantka, ki je na skoraj vse alergičen (no, je bil), tako da jaz najprej njo vedno vprašam, predno kaj novega dam malemu ...  user posted image user posted image user posted image  Paradižnik, citrusi in ostalo tropsko sadje, jagode, oreški, med, gobe strogo po nem letu, oz. gobe in svinina še kasneje. Naj bi bilo ok sezonsko sadje in zelenjava, kar pač raste v tvojem okolju. Torej nehajmo z bananami in rižem! user posted image user posted image user posted image  Ne, ne hecam se ... A potrebuješ tisti moj strogi seznam po mesecih, kaj se uvaja??

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 838
2.9.2008 20:34:03   
Februarka08
Larisa točna kot urca in že pančkauser posted image

Jest grem pa mal slikce uredit za razvituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 839
2.9.2008 20:36:09   
jencili

Bamby, a veš, da prvič slišim, da se da lahko otroka le za 4 ure v vrtec. user posted image user posted image  Fajn, pa kar ne morem verjet, ker pri nas pa tega ni. koliko pa plčata? Mi smo zdaj 3 plačilni razred (85 evrov), pa se močno bojim, da bodo tarifo dvignili, ker nekaj obljubljajo podražitve. Saj itak da morajo nekje denar noter dobit, če bo pa drugi otrok zastonj. No, dokler ni novih odločb, se ne bom pritoževala ...

Dolenjka, a veš, da imam jaz živ leksikon o alergenih in ostali hrani - saj veš tista soseda, ki ima fantka, ki je na skoraj vse alergičen (no, je bil), tako da jaz najprej njo vedno vprašam, predno kaj novega dam malemu ...  user posted image user posted image user posted image  Paradižnik, citrusi in ostalo tropsko sadje, jagode, oreški, med, gobe strogo po nem letu, oz. gobe in svinina še kasneje. Naj bi bilo ok sezonsko sadje in zelenjava, kar pač raste v tvojem okolju. Torej nehajmo z bananami in rižem! user posted image user posted image user posted image  Ne, ne hecam se ... A potrebuješ tisti moj strogi seznam po mesecih, kaj se uvaja??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , men je pa patronažna rekla, da svinjino lahko malo kasneje, se pravi okol 10 mesecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 840
2.9.2008 20:39:01   
buči
jencili, a ni grozno, ker vsaka dobi od kao strokovnega osebja informacije, ki naj bi bile zanesljive! user posted image  Ne vem, kaj boš s svinjino, ampak nam so že pri Aljažu rekli, da ne bo 1 leta, raje pa še kasneje. Sicer pa mulcem ni ok, ker je suha, v faširancu je pa itak 1/2 1/2 z govedino.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 841
2.9.2008 20:41:29   
nizy
Bamby, a veš, da prvič slišim, da se da lahko otroka le za 4 ure v vrtec. Fajn, pa kar ne morem verjet, ker pri nas pa tega ni. koliko pa plčata? Mi smo zdaj 3 plačilni razred (85 evrov), pa se močno bojim, da bodo tarifo dvignili, ker nekaj obljubljajo podražitve. Saj itak da morajo nekje denar noter dobit, če bo pa drugi otrok zastonj. No, dokler ni novih odločb, se ne bom pritoževala ...

pri nas je tudi najkrajši  6urni , je pa zlo majhna razlika med celodnevnim pa 6urnim user posted image , nekje 10-15€user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 842
2.9.2008 20:44:59   
dolenjka
Buči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ker podpissss user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
2.9.2008 20:46:51   
dolenjka
Tko, sem se z enim sendvakom podprla user posted image

Buči, tvoj seznam imam, sam ga moram mal v roke vzet in počekirat user posted image

Jencili user posted image

Bamby jaz nisem copatk naročila, ampak dodatno opremo za voziček user posted image . Sem jim pa danes šele račun poslala tko da še ne vem kolk me bodo user posted image  opilili user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.9.2008 20:46:54   
jencili

jencili, a ni grozno, ker vsaka dobi od kao strokovnega osebja informacije, ki naj bi bile zanesljive! user posted image  Ne vem, kaj boš s svinjino, ampak nam so že pri Aljažu rekli, da ne bo 1 leta, raje pa še kasneje. Sicer pa mulcem ni ok, ker je suha, v faširancu je pa itak 1/2 1/2 z govedino.

GROZLJIVO RES!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.9.2008 20:47:29   
dolenjka
UUUU a sem že čez 5000 postov? Hudo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.9.2008 20:47:52   
Janey
čer

mi smo prišli s kave in sprehoda. danes sem bila pridna, s pomočjo mami (je imela jakca) sem pospravila stanovanje, da se sveti, oprala 3 stroje (enga sem 2x obešala, ker je bil nalivuser posted image user posted image ) edino čaka me še vso perilo za zložit in zlikat kar je pač potrebno, čeprav če bom imela jutri čas pobrat in takoj zložit sploh ne bom likala.

utrujena sem ko pes, lačna pa tudi tak. grem nekaj pojest pogledat malo tv in spat. če bo jaka daluser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.9.2008 20:48:13   
jencili

Buči, tvoj seznam imam, sam ga moram mal v roke vzet in počekirat user posted image

Bamby jaz nisem copatk naročila, ampak dodatno opremo za voziček user posted image . Sem jim pa danes šele račun poslala tko da še ne vem kolk me bodo user posted image  opilili user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.9.2008 20:49:07   
dolenjka

kva pa je user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 849
2.9.2008 20:59:08   
jencili

kva pa je user posted image

rožičke mi kažešuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

fantek ali punčka?
petja75

Če bi lahko imeli samo enega otroka in bi lahko izbrali spol, bi raje imeli fantka ali punčko?

fantek (35%)

punčka (65%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!