|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
4.9.2008 8:22:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Jencili, kako Tajson? Naša se je danes ponoči odločila, da bo spala na trebuhu user posted image  Se je 22.30 zbudila na trebuhu spet in sem jo dvignila, podojila in je spala naprej. Ob 4h se je spet na trebuhu zbudila user posted image  Zdele sem jo prečekirala pa je spet na trebuhu user posted image  Zgleda da je včeraj to od Zoje izvedela pa je mogla takoj probat user posted image  user posted image  user posted image

naš zadnji teden tud samo še na trebuhu spiuser posted image

No, se bom mogla očitno navadit, sam mi je blo še kar mal skeri ko sem jo najdla user posted image  Kdaj prideš v LJ?

tud jst sm ga hodila skoz gledat prve dva dni, zdej sm se pa navadila in predvsem vidla, da ni nč hudga. Strah me je blo edino, k je glavo direkt v postlco zarinu, na nos. Pa me je skrbelo, da se ne bi zadušil, sam sm pol vidla, da itak sam glavo na stran hitro obrneuser posted image

Hm...jah kr neki mam še za narest doma, tko da pomoje okol 11-ih. Bo kul tko?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
4.9.2008 8:22:40   
misar

O miška, jutro user posted image  Ti bi danes prišla v LJ pa še na telovadvo bi šla user posted image  user posted image  zajebantski user posted image  Ejo, 17.9. si avto rezerviraj, ko je vseslovensko srečanje februarčkov user posted image

Jaz bi šla rada na telovadbo s carico, pa je ob 10h dopoldan, kar pa pri nas še ne pride v upoštev, ker gremo takrat spat user posted image

ja pač ne bi šla na telovadbo se nič ne zezam. user posted image user posted image , mi pa dopoldansko spanje prilagajamo nočnemu, je zelo raztegljiv čas, ko gre tamala spat, včasih že ob devetih, drugič pa pred enajsto nič. pa itak odkinka takrat sam pol urce, glavno spanje je ob 13h.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
4.9.2008 8:26:51   
Janey
17.9 kaj, kje??user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.9.2008 8:27:00   
dolenjka

Jencili, kako Tajson? Naša se je danes ponoči odločila, da bo spala na trebuhu user posted image  Se je 22.30 zbudila na trebuhu spet in sem jo dvignila, podojila in je spala naprej. Ob 4h se je spet na trebuhu zbudila user posted image  Zdele sem jo prečekirala pa je spet na trebuhu user posted image  Zgleda da je včeraj to od Zoje izvedela pa je mogla takoj probat user posted image  user posted image  user posted image

No, se bom mogla očitno navadit, sam mi je blo še kar mal skeri ko sem jo najdla user posted image  Kdaj prideš v LJ?

tud jst sm ga hodila skoz gledat prve dva dni, zdej sm se pa navadila in predvsem vidla, da ni nč hudga. Strah me je blo edino, k je glavo direkt v postlco zarinu, na nos. Pa me je skrbelo, da se ne bi zadušil, sam sm pol vidla, da itak sam glavo na stran hitro obrneuser posted image

Men je OK, sam Ello še počakam da vidim kaj za Zaro pove. Jaz bom šla prej od doma, ker gre tamala spat, pa mi v avtu zaspi, pa bo pol pač nadaljevala kjerkoli že....v lupinici, da se včerajšnji dan ne ponovi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.9.2008 8:28:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Verjetno Kaval, ura še ni določena, vsekakor abonma user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.9.2008 8:29:22   
Janey
mali moj je taka faca...vse igračke si je porino stran od sebe zdaj pa najprej z eno nogo tolče, pol z eno roko in pol spet z nogo...pomoje meni daje znake..sztara pridevaj se sem ja, pa mi daj eno fakin igračouser posted image user posted image user posted image user posted image o tem da bi se potrudil do tja ne duha ne sluha...sam v krog gre nič naprej ali nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.9.2008 8:29:26   
jencili

Men je OK, sam Ello še počakam da vidim kaj za Zaro pove. Jaz bom šla prej od doma, ker gre tamala spat, pa mi v avtu zaspi, pa bo pol pač nadaljevala kjerkoli že....v lupinici, da se včerajšnji dan ne ponovi user posted image

no, velja. Kaj je pa pol z Bajso?
Bo sporočila, če bo lahko, al kako?

uf, kok je že ura...morm jst mal zalaufat...pa še glave si ne bom mela časa umituser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.9.2008 8:30:02   
Janey

Verjetno Kaval, ura še ni določena, vsekakor abonma user posted image  user posted image  user posted image

kaj pa celje??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.9.2008 8:31:05   
Februarka08
Janey user posted image za tvojega Jakca. Si se le malo naspala.user posted image
Dolenjka, naša že nekaj časa spi na trebuhu - oz. jo dam na bok, pridem pogledat je pa že na trebuhu... jim očitno že tako paše... pa tud če bi bruhala (slučajno) ji nima kaj bituser posted image
Misar, si mela pa res idealne hlače za tak zmazekuser posted image

Naša noč je bla dons bolj tko tko... zvečer nisem in nisem mogla zaspatuser posted image pa to ni res... ko sem končno, se je tamala zbudila, dam dudo, grem nazaj spat, spet ne zaspatuser posted image user posted image mah... zjutraj je bla ob 6.40 že budnica za vstatuser posted image sem rekla jok brate odpade!, se obrnila in zaspala nazajuser posted image tamala pa ne vem kaj je delala, v glavnem čez 1 uro sva se obe spet ˝zbudile˝user posted image zdej pa v kuhinji časopis bereuser posted image madoniš, ma za povedatuser posted image

Če se boste dobile, lepo čvekajte, za 17. pa velja Kavaluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.9.2008 8:31:35   
jencili

kaj pa celje??

za to ste pa vi z unga konca zadolžene...mi rihtamo lj oz. še bolje Kruser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.9.2008 8:32:04   
ella79
jutro, super spali, no do 8:30 je men čist ok user posted image
dolenjka lahko greva do Zare, sam jaz verjetno kej dost prej k ob 10:30 ne bom user posted image kar pomeni, da bi Kaval padu okrog 12:00 user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.9.2008 8:33:18   
Janey

kaj pa celje??

za to ste pa vi z unga konca zadolžene...mi rihtamo lj oz. še bolje Kruser posted image

hehe če nas pa ne šmirglate

jaz govorim že 6 mescov to, pa nič

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.9.2008 8:34:53   
jencili

kaj pa celje??

a ti zaupam eno skrivnost?
Vi skoz samo sprašujete kdaj bo kej tm?
Vi se zmente, pa sam rečte, takrat bi se dobile tam, vam odovarja?
Mogoče bo šlo kej hitrejuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.9.2008 8:36:44   
dolenjka
Naša se je glih zbudila user posted image  Hvala Zoji in Taju user posted image

Ella, jaz bom šla okrg 9.45 od doma, pa bom še v BC po slinčke šla (vzamem tudi tebi? ), pa se v Zari dobiva, zavrti ko boš, prav? Jencili, evo, imaš ajt lase uit za nas, jaz sem si jih včeraj user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.9.2008 8:37:01   
Janey

kaj pa celje??

jaz sem zadnjič napisala, z datumom in vse, pa nobena ni opazla očitnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.9.2008 8:40:02   
jencili

Naša se je glih zbudila user posted image  Hvala Zoji in Taju user posted image

Ella, jaz bom šla okrg 9.45 od doma, pa bom še v BC po slinčke šla (vzamem tudi tebi? ), pa se v Zari dobiva, zavrti ko boš, prav? Jencili, evo, imaš ajt lase uit za nas, jaz sem si jih včeraj user posted image

ja, sam ne vem kaj bom s tamalim ta čas...Se mu strga, da ga pustim 45 minut samga...sva pa sama domauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.9.2008 8:41:08   
jencili

kaj pa celje??

jaz sem zadnjič napisala, z datumom in vse, pa nobena ni opazla očitnouser posted image user posted image user posted image

sori, pa zgleda res neuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.9.2008 8:41:19   
ella79
dolenjka velja, bom pa čim prej probala, že hitim user posted image
sem pa ene bolj šponske našla na BC strani, bom šla po une user posted image hvala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.9.2008 8:49:27   
Janey
jencili nič hudega...pač jaz se trudim, ker bi vas res rada spoznala. zdaj sem tak klicala na referat in moram prit tja izpolnit prošnjo za pogojni vpis in potem še enkrat prit se vpisat če mi odobrijo...ma se mi bruha..tak da bom mogla zgleda en dan naslednji teden malega spokat in prit tja pa vas mogoče le spoznam.
ampak sem jezna ko pes. mislim ej, da mi ne morjo poslat obrazca...jauu

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.9.2008 8:55:50   
Bajsa
Dobro jutro!

No slabo jutro! Itak sem do 1.30 Stipetu pošiljala slikice, pol ko končno zaspim, pa uzbuna ob 2.20, ona hoče zizo, ni lačna, se mi zdi, sam mal cucla. Ok valda ugodim, ker hočem spat. Madam lepo zaspi, jo odložim v pojstlco, spet uzbuna. In to kakšna, kt bi jo tepl.Kljub mojmu trdnemu prepričanju, da jo ne dam več na zizo, je uspela dotrmart in je ob 3 zizo fasala, spala do 7 in od 7 naprej že teži. Men tole ni čist nč všeč! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še ful sem user posted image user posted image user posted image user posted image . Z mano dons nau nč, morem spet Ikeo čakat, pa kosilo kuhat. Kakšen predlog?
Se dobimo drugič, če ne prej 17.9.

ŽNo zdej grem pa še Elli slikce poslat.
Uživajte danes, še namest mene user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.9.2008 8:58:03   
dolenjka
Bajsika user posted image  user posted image  user posted image  Hvala za slikice, superrr so!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.9.2008 8:58:51   
jencili

jencili nič hudega...pač jaz se trudim, ker bi vas res rada spoznala. zdaj sem tak klicala na referat in moram prit tja izpolnit prošnjo za pogojni vpis in potem še enkrat prit se vpisat če mi odobrijo...ma se mi bruha..tak da bom mogla zgleda en dan naslednji teden malega spokat in prit tja pa vas mogoče le spoznam.
ampak sem jezna ko pes. mislim ej, da mi ne morjo poslat obrazca...jauu

evo, idealna prilikauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.9.2008 9:00:53   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dobro jutro!

No slabo jutro! Itak sem do 1.30 Stipetu pošiljala slikice, pol ko končno zaspim, pa uzbuna ob 2.20, ona hoče zizo, ni lačna, se mi zdi, sam mal cucla. Ok valda ugodim, ker hočem spat. Madam lepo zaspi, jo odložim v pojstlco, spet uzbuna. In to kakšna, kt bi jo tepl.Kljub mojmu trdnemu prepričanju, da jo ne dam več na zizo, je uspela dotrmart in je ob 3 zizo fasala, spala do 7 in od 7 naprej že teži. Men tole ni čist nč všeč! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še ful sem user posted image user posted image user posted image user posted image . Z mano dons nau nč, morem spet Ikeo čakat, pa kosilo kuhat. Kakšen predlog?
Se dobimo drugič, če ne prej 17.9.

ŽNo zdej grem pa še Elli slikce poslat.
Uživajte danes, še namest mene user posted image

jah, škoda no...user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.9.2008 9:23:19   
jencili
a zdej ste pa vse poniknile spet?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.9.2008 9:24:22   
jencili
jah nč, pol grem pa jst mal pozajtrkovat...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nisem na vrsti za spanje ali romantiko
Na vrsti so prvi koraki, prve besede in prvi šolski dnevi. Jaz sem na vrsti za crkljanje in uspavanje. Da zdravim s polj...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!