Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in ti neb treba na IVF

, sicer pa bomo videli, sam naj bo vsaj eden za na ET, da se ne zastonj pikam tak dolgo....
.
. Nič me kaj preveč še ni zgrabilo gnezdenje in zato nimava še čisto nič, razen vozička, ki je nekje na podstrešju še v škatli.
Sem pa zmenjena s prijateljico, ki dela v BC, da v prihodnjih dnevih pridem k njej na 'osebno svetovanje', da mi 'po domače' razloži, kaj rabim in kaj ne - ker me je kar strah, koliko € bo stala ta 'investicija'. Pa ti? Nimaš tickerčka, da bi vidla, kolk si
.
Kar jokala sem spet
Mislim, da bom kar pavzo naredila, saj takšna slaba volja pa res nikamor ne pelje in najbrž je s tem še manjša možnost za zanositev.
tako ali tako pozabiš na vse špike, uz-je, gnečo, zgodnje vstajanje... No, jst sm!
! GO GIRL!!!