Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
)...ste že dobile pošto? Jaz sem šla danes že kar iskat zdravila, pa mi je sestra še pošto dala. Drugi teden dobim M in potem v akcijo. Je še kakšna od vas, ki bo približno v enakem času v postopku???

imam pa za dobit šele v začetku novembra. . .mislim da z kimsy sva približno isto časno navrsti, a ne?
. .
, ker pol bomo tud me mele več upanja! Jst vrjamem v uspeh! Pa sej ene pravjo, da jih tok stisksa kot da bojo
. . držimo pesti zate in za druge seveda . . . .raj se v delo zakopaj pa ne misli na to, boš vidla da bo ..
, upam samo da ne bo kdo opazil da sem vsa raztresena in da ne bodo začel spraševat če je kaj narobe z mano.
.
. Obveščaj nas! Še 3 dni, če se ne motim?