Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
dobro jutro
je prišla včeraj sicer 1 teden prekmalu ampak je.danes klicala za evid.št za IVF in mi ženska prijavi da kar je na mailu(ker sem v pon.poslala mail) bo vse skenslala ker je sama in nima časa tko da me je kar po telefonu vpisala.imam številko 560
ampak ker je včeraj prišla menstra moram takoj po novem letu poklicati in mi pove naprej.mislim halooo,če bi prej vedla bi rajš klicala in bi bla že letos na vrsti ne pa da mi tkole reče in je šlo po vodi letos vse.čist sem jezna
Mislim, da si bom po IUI, če bo med tedno potem en dan dopusta vzela, potem bom pa normalno počela vsakdanje stvari, če bo pa vikend bo pa še toliko bolje
.
, ampak ni važno ...