Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. . ma mislim da nebo kake panike,
dobila
Naslednji dan so me operirali in odstranli cel levi jajcevod. Pri drugi IMN pa sem se enga jutra zbudila z grozno bolečino v predelu desnega jajcevoda in ko sem šla na WC sem imela zopet rjavkast izcedek......takoj spet črta v bolnico in zopet ista pesem s to razliko, da mi je v drugo jajcevod že počil
. .al se še trudita. . .a si tud bila na IUI?
, zdaj pa ko sem našla pravega sva govorila o vsem tem in ko sem mu izrazla željo, da bi še res rada imela enega otroka je bil kuj za. Tako da sva septembra bila pri dr. Požlepovi na posvetu za IVF zdaj pa sva že v postopku ( če bo vse po sreči bom v drugi polovici marca nosečka). Pač sem mela smolo, da so mi jajcevodi zatajili, drugače pa je z mojimi rodilnimi organi vse ok. Imam pa že 19 letno hčerko, ki mi je dva dni nazaj sporočila da bom babica (hahahahahahah). To še bo veselja pr nas.....
,mocno upam da si
.drugac pa ce do pondelka vrocina ne pade,pa le pejdi do zdravnice.
, januarja nič rozik, zat bo pa februarja prevladala roza barvica, in nas bo kr nekaj srečk
al pa od kakšnega bolj baročnega pokojnika, ko jih oddvojijo od pepela....
...kaj pa če bi o tem povprašala Pušenjaka na MON-u. On bo sigurno zelo vesel takega intelektualnega vprašanja....
jebenti neela,sme pa zdej nasmejala
,se ful dobr zvirajo,s ke si jih zdownloudala?