Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan neela - moj zadnji oz. predzadnji IUI je Požlepova delala na UZ-ju cel teden in seveda vikend dežurstvo, no težava je bila v tem, da me je iz dneva v dan kr naročala na UZ-je, jutri, pa jutri, pa jutri, ...dokler mi niso popokali popolnoma vsi foliklčki, in potem katastrofa, jeza, obup je iz mene kr vrelo. Res tud nase sm bila jezna kr nism nič vprašala dan-dva prej ki so folikli,kr vsak dan je kir zgino, vse špikanje je blo zaman. Jaz ji tega nikoli ne bom pozabila, kr menim, da je to bila njena strokovna napaka, čeprav tega ne sme priznati. Zdaj pa ta IUI sm vsak UZ iskala dr. Voglerja in na samem IUI-ju sem ga imela. Saj ne verjamem, da je ona slaba zdravnica, samo jaz sem mela slabo izkušnjo, in dokler imam to možnost, da iščem drugega zdravnika mi ona 100% ne bo merila foliklčkov. Pošteno povedano ... me veseli, da si povedala svoje mnenje in da nisi zdej zmaj ki bruha ogenj, ker se mi zdi da imamo vse slabe izkušnje s kakim zdravnikom in pa tudi možnost da iščemo drugega ...