Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vem da je zelo zoprno,najbolje pa je da greš res na pregled da te pregledajo in vidiji kaj je,pa še ti boš pomirjena.Za bolniško pa le zaprosi,upam da ti jo bojo dali.
Upam, da so to res le lažni popadki. Moram pa pazit na intervale kajne? Včeraj je trajalo skoraj 2 uri, da se je vse skupaj malo umirilo. Res sem že mislila, da bi blo dobro, da grem, me je kar panika zagrabila.

hm... mi se kopamo kr tam na kamp plaži...mamo prikolico blizu morja tko da na plaži niti ne ležimo...sploh pa ko bo mičkeno bo vedno pri prikolici...no vsaj jst upam da mi uspe it na dopust, sam da ne bo jokavec..:D
.
.Mate pa zelo lepo ime punčke tudi naši bo tako ime če bo punčka
je bila sanjska.
Tudi razmišljam, da bi jutri poklicala G. Pa sem zvedla, da je na bolniški.
, saj sploh noče pokazat kaj ima med nogami. Sem ga še hotela vprašati kakšen termin je določil pa sem čisto pozabila, ker sem bila v
. Sem imela moža in hčer zraven in jima je g kazal kje je kaj in kaj dela in kako leži. Sta bila ful navdušena. Pa končno smo dobili slikico. Naslednji pregled imam 11.2.