KT
|
Da hitro nadoknadim: LUMPA vse najlepše in najslajše , uf si še mlada MAJRIM kakšen luškan klovn je naša Neža - za pojest Tud jaz bi dala slikco našga "zajca" gor, ampak sem nekje kabl usjala, jeb.... kabl Mislm tale emšo mene tok stane, da si bom začela stvari okrog vratu zavezovat LAUBICA meni je pa tale Tinki Binki veliko bolj všeč kot un s televizije NATASAOM upam, da ste že bolje Midve z Alino sva se ravno vrnili iz Kranjske gore kjer sva od četrtka uživali še z dvema mamicama z malimi korenjaki, aleluja punce moje, čista uživancija - vse do sobote, ko so se očki privlekli v Kranjsko, potem bi pa vsak neki po svoje, en očka bi lulal, drug bi spal, tretji je lačen, en bi smučal, druzga že cel mesec v križu trga pa bi rajš na masažo, tretji je pozabu kapo in bo malo na sončku posedel, da ga ne bo potem glava bolela (vmes še kuhanca al pa dva zvrnu), pa da se ti zmeša Ne vem no, me pa sanke v eni roki, male vragce v drugi, nahrbtnik na rami, kape, šale, rokavice , brez sončnih očal ne gre v glavnem cel žur vam rečem - super , ampak naši betežni očki
|