Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
, ki je okušala radosti nosečnosti...............bruhanje.............začela sem bruhati v 6-7 tednu, končala pa okrog 17 tedna.................ja, dolga pot je bila................vmes sem shujšala 8 kg, bila v bolnici en teden in norela ob kakršnem koli vonju hrane.............
................tudi jaz sem imela probleme z tuširanjem (smrdelo mi je vse-od mila, do šampona)....................................na srečo vse mine................jaz sem se tolažila s tem, čeprav ni bilo prijetno..................sedaj imam še 19 dni do konca in se nikoli ne spomnem na slabosti, razen če kaj preberem ali me kdo vpraša.................vse mine................tudi pri tebi bo.................
. Ampak se tolažim s tem, da pol vsaj vem da se nekaj dogaja. Tak da,..ne skri. to je normalno povečane imaš hormone. Tako mi je danes na nuhalni ginekologinja rekla,ko jo je moj vpr. če je to ok.