Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ima temena. Prvo jih je imel kar močno, smo dobili kremo Elocom, ki sem jo mazala samo 4 dni, ker je baje močna.Temenca so izginila za14 dni. Zdaj pa so se pojavila še bolj trdovratna in močna, pa je od tega dobre 3 tedne. Sem že šla v lekarno po 2% salicilno olje in mu dajem vsak večer kapico in izdatno olje že dober teden pa ni nič boljše.Temena so "trda" na glavici, zjutraj mu počešem, vendar ne gre kaj prida dol. Zdaj pa me zanima ali je imela katera že izkušnje z to kremo Elocom in mu jo dala drugič. Ali ga še naprej mažem z salicilnim oljem? Res ne vem več, če pa mu malo krastico dol vtrgam, ko je že načeta, da bo odpadla, pa je spodaj kot en mozolj in postane koža ful mastna. Kaj se še da storiti? Sem mislila, da bi ga spet zčela mazati 4 dni z Elocom, potem pa dalje salicilno ali ne. Prosim, če mi katera lahko pomaga.Hvala.

ampak nam je pomagal šampon za temenca od Mustele, ki ga dobiš v lekarni.
. Zvečer namažeš s kremo zjutraj pa s šamponom - peno izpereš, sigurno bodo izginila.
Jaz sem mu zvečer oprala glavo s šamponom, namazala z olivnim oljem in mu dala čez noč kapco na glavo. Zjutraj pa fanj zdrgnila. Ne z brisačko, amapak sem tako na rahlo z nohtom pobrala dol...ni se več pojavilo. Sicer je imel pa malo. Sem mu pa to delala še preden so se pojavile.