Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj tekočino dobi tudi s hrano:juha, jogurti, sadje...tako da po moje ni panike. Jaz nisem nikoli gledala na to, koliko spije oz. poje, važno, da lula in kaka normalno. To naj ti bo merilo.
|
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:16:59
|
|
|
|
Teni_
|
Naša tudi ni hotela kaj dosti pit, včasih še 2 dcl ne, odkar pa sama drži flaško pa se non-stop naliva. Mogoče bo pri tvoji enako. Lp, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:20:44
|
|
|
|
india
|
Vsi mojiotroci so vedno spili ogromno, tako, da ti ne znam realno odgovorit, a če iam v jedilniku dovolj tekočine v hrani ( juhe, zelenjava, sadje, mlešni izdelki,...), potem ni bojazni. Morda pa ji nastaviš na dosegljivo mesto lonček ali flaško z vodo, ponavadi jim to za kak požirek ustreza, pa bo sama vzela, ko bo hotela. A verjetno ni panike, če je drugače zdrava. :miska:
|
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:23:35
|
|
|
|
Maš
|
Saj me ne skrbi, samo zanima me, koliko pod povprečjem smo ;). Pa še nekaj - kdaj so se vaši otročki naučili piti iz skodelice? Glede na to, da zobozdravniki pravijo, da naj bi jih navajali že pri 6 mesecih...
|
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:29:00
|
|
|
|
dory
|
Nas skoraj 11 mesecnik popije kar velik...cez dan pol litra caja in cez noc se 1x tolk kakava :)
|
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz sklodelice že zelo kmalu, tam pri enih 8 mescih. Je prešaltal iz joške direkt na šalco, nismo mel nobenih flaš.
|
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 10:02:26
|
|
|
|
TaRe*
|
Ravno včeraj sem brala en dobr članek v Oni o prehrani naših malčkov.Res za enoletnike ni podatka,piše pa .da naj bi 2-3 letni otrok na dan popil 700ml pijače. Zelo dober članek...če ima katera ono,se ga splača prebrat..naslov pa je..PREHRANA V PRVIH MESECIH ŽIVLJENJA ODLOČILNO VPLIVA NA ZDRAVJE IN POČUTJE V ODRASLI DOBI.:muca:
|
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 10:37:42
|
|
|
|
Mojca20
|
Naš je star 11 mesecev, sicer se še dojiva, ostale tekočine pa spije zelo malo.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)

da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)

ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)

ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!