Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, mala zdaj spi, moram izkoristit gužvo, potem pride mami in je alergična, da sem na računalniku
, vem da je to normalni proces po porodu, ampak ali vseeno obstaja kakšen recept, da si to malo omilim?
polivajo.
.
Nima preveč las, da me ne bi motilo.....
Mi je pa frizer zadnjič rekel, da naj ne zganjam panike, da je to čisto normalno in da dokler dojim, pač ne bo bolje.
Hormoni pač! Je rekel, da naj bom še srečna, da mi enakomerno izpadajo po celi glavi, ker enim celo tako izpadajo, da dobijo prav gole otočke po glavi.
Menda potem lasje sicer zrastejo nazaj, ampak tako gosti kot prej najbrž ne bodo nikoli.
Čeprav sen tudi na začetku za 5 dni sem spala na kavc s tamalo, ker on jo je slišal in jaz nisem. Seveda, ko je imela službo zjutri gre iz doma ob 4:30, da sva midve takrat na kavču spale, vendar moj je hotil, da sem v postelji in on na kavču.
Še dobro, da ni poletje, ker bi se mogla še s kremo za sončenje po glavi mazat!
Do takrat bomo pa bolj merkali pa več preoblačili.
. Jaz še rajši vidim, da spi v dnevni. Midva ga itak ne motiva, ker malega niti ne sliši al pa se sam obrne. Zato pa on naju moti s svojim smrčanjem.
, smo te pogrešale.
, ko ga najdem.