Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Potem sta pa v srednji šoli začela spoznavat, da sta naredila napako. Tako da mi je mami potem celo pustila, da sem lahko poizkusila delat dve šoli naenkrat- vzporedno šolanje- ker sta me s svojim obnašanjem privedla tako daleč, da sem začela sama sebi škodovat- z rezanjem. Sta si potem še celo nekaj časa zatiskala oči -kao da ne vesta, kaj se dogaja, potem sem šla pa enkrat že malo predaleč, tako da sem morala k zdravniku. Seveda sem to počela zato, da bi dosegla svoje, ker na noben drug način ni šlo. Takrat pa se je to tiranstvo začelo malo umirjati in v 2 letniku sem si potem celo upala imet resnega fanta- prej smo se seveda skrivali in tako ni nobena ljubezen trajala več kot 14 dni, če nisem nikamor smela. Končno sta potem dojela, da sem pa sedaj stara dovolj, da grem lahko po svoje in ne moreš verjet. Že kar prvo leto sta nama posodila avto za na morje
. Glavno, da se vzorec ne prenaša naprej!