Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

na 26 dni (dva meseca), potem pa sem jo zopet dobila še kasneje in sicer na 28 dni.
   na 26 dni (dva meseca), potem pa sem jo zopet dobila še kasneje in sicer na 28 dni.  
  , pa me vseeno zanima kako je bilo z vami po prenehanju KT in kdaj ste zanosile oz. kako dolgo se trudite.
 , pa me vseeno zanima kako je bilo z vami po prenehanju KT in kdaj ste zanosile oz. kako dolgo se trudite.  

pa še nič. Ovulacije čutim med 11 in 15 dnem cikllusa imam pa tudi vlečljivo sluz, tako da ovulacije po moje so. Se pa mi je spremenilo razpoloženje. Veliko boljše se počutim kot v času jemanja KT, imam več energije, prej sem bila veliko utrujena kar sem prispisovala nizkemu pritisku, tudi spanja rabim manj Je pa res da po tolikih letih jemanja KT telo rabi da se vzpostavi v prvotno stanje. Midva sma mislila da bo ratalo v prvo, pa ni in vem da je to posledica jemanja KT, ker se morajo hormoni uredit. Sem pa se odločila da v življenju ne bom več jedla tega, ker je to kemija in nikoli ne veš kako vpliva na telo. Ko se žpunca odloči za KT ne razmišljaš kaj bo ko boš hotela imeti otroka, potem pa se začnejo dvomi in pomisleki. Zdaj sva bila v 5. krogu čakam na
  pa še nič. Ovulacije čutim med 11 in 15 dnem cikllusa imam pa tudi vlečljivo sluz, tako da ovulacije po moje so. Se pa mi je spremenilo razpoloženje. Veliko boljše se počutim kot v času jemanja KT, imam več energije, prej sem bila veliko utrujena kar sem prispisovala nizkemu pritisku, tudi spanja rabim manj Je pa res da po tolikih letih jemanja KT telo rabi da se vzpostavi v prvotno stanje. Midva sma mislila da bo ratalo v prvo, pa ni in vem da je to posledica jemanja KT, ker se morajo hormoni uredit. Sem pa se odločila da v življenju ne bom več jedla tega, ker je to kemija in nikoli ne veš kako vpliva na telo. Ko se žpunca odloči za KT ne razmišljaš kaj bo ko boš hotela imeti otroka, potem pa se začnejo dvomi in pomisleki. Zdaj sva bila v 5. krogu čakam na  , potem spet en mesec nič,  in naslednjo (drugo O) spet novembra. Močno upam, da bojo zdaj moji jajčniki začeli delati s polno paro, ker si moćno želiva otročka.
 , potem spet en mesec nič,  in naslednjo (drugo O) spet novembra. Močno upam, da bojo zdaj moji jajčniki začeli delati s polno paro, ker si moćno želiva otročka. 
			 . Pa tudi ko sem bila dvakrat pri G na UZ mi je rekla, da se vidi da bo nastopila verjetno (nisem pa vprašala, če bo ali naj bi nastopila) ovulacija.
 . Pa tudi ko sem bila dvakrat pri G na UZ mi je rekla, da se vidi da bo nastopila verjetno (nisem pa vprašala, če bo ali naj bi nastopila) ovulacija. 

in sledila je končno normalna krvavitev (menstruacija). Potem oktobra spet nisem imela O - normalne krvavitve spet ni bilo. Novembra pa sem spet imela O in normalno menstruacijo. Zgleda, da bodo jajčniki končno začeli upravljati svojo funkcijo, tako da upam, da bo decembra vse OK.
  in sledila je končno normalna krvavitev (menstruacija). Potem oktobra spet nisem imela O - normalne krvavitve spet ni bilo. Novembra pa sem spet imela O in normalno menstruacijo. Zgleda, da bodo jajčniki končno začeli upravljati svojo funkcijo, tako da upam, da bo decembra vse OK.