|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko se prilagajate okolici?
16.3.2005 11:30:32   
Jutra
Jasnovidna pa nisem:)-:)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Koliko se prilagajate okolici?
16.3.2005 15:58:25   
anajmad
Mi smo imeli danes spet fajt.Včeri je ena stara vešča(tista,ki je že mene)nadrla mojo lubico in našo:kuza:tok,da je ni brcnila.Pa je moj mačo mož šel danes do nje in ji je rekel,da ji bo dal dve žlepe(klofute)okrog ušes,če se še bo enkrat drla na našo tamalo in da ji bo drek prnesel od vseh cuckov,ki serjejo pod balkon pred vrata in s kislino polil rože.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.Zdej upam,da bomo imeli mir pred to staro coprnico.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Koliko se prilagajate okolici?
16.3.2005 16:09:15   
KIRA
seven to pa poznam. moja dedek in babica sta se vedno šminkala pred sosedi, kako da imata porihtano hišo, pa vrt.... zunaj je bilo vse tipi topi - za sosede.
notri pa en velik fuj, vse plesnivo, zatohlo in umazano (po mojem umazano), ker jaz pač ne maram prahu in pajčevin. ker je zunaj moralo lepo bit, da ne bojo sosedje kaj govorili.
baš me briga če boj ona vrtu rože in če ga vse sosede okopavajo. jaz ga ne bom. sva se z možem že zmenila, da leti vso ščavje ven, da bova imela trato. na delu vrta sva jo že lani posejala in ciprese posadila, del pa še čaka. ampak ciprese spet niso bile dobre, ker so ble tiste navadne, kot so pač za ograje. babica, ki je najprej obljubila da nama zraven da, ampak naju je izučilo že pri oknih za bajto - pa ni nič zraven dala, je pa zato na veliko štenkala, da bi ona kupila tiste okrasne, na špic, kot imajo eni ŽBLJ sosedi tam naprej. da se bo lahko šminkala. ja , pa naj jih kupi. zakaj jih pa ni??? midva jih nisva, ker so več ko 3 x dražje ble, kot te navadne in nimava zdaj še za šminkanje. mogočle ko zaddaneva na lotu.
sicer pa so tu okrog vsi sosedje taki, obrekujejo in zganjajo radovednost. ko smo drevje podirali je soseda prek ceste prišla firbec past, zakaj da smeo sedaj vse podrli, pa par vejk je še prosla, ker je blo glih za veliko noč. pa smo ji dali. pa eni drugi sosedi je babica rekla, da bomo naredili plot, pol je pa tista jamrala: ja, pol se pa več ne bomo vidli!!
vsaj vidli je več ne bomo, ker vedno stoji in gleda k nam na dvorišče in prisluškuje, kaj se dogaja. sedaj pa lahko prisluškuje za plotom, ko ga bova uspela postavit! aja - pa večina teh sosedov je tudi v penziji. maldi za take bedarije nimajo časa, ker hodijo v službe, pa en drek jih briga, če ima kdo pokošeno travo ali ne......
LP

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Koliko se prilagajate okolici?
17.3.2005 15:44:09   
BigWhale
Midva sva imela lani na vrtu priblizno dva metra visoko solato, ki je silila pod nebo, izmed vse tiste trave. JA, dva metra, morda se vec, se ne hecam.

Pa sosed ni nic rekel, lepega dne je tri solate pokosil in malo razredcil zadevo. Enkrat sem ga prijazno poklical k sebi, mu razlozil, da smo pri nas biologi v hisi in da delamo raziskavo in diplomsko nalogo iz rasti listnih usi na vrtninah. In da bi moral prej prit vprasat, ce lahko pokosi zadevo, da je bilo zdaj dve leti dela stran vrzenega.

Naslednjic, se je na poti ven ustavil pri najinih vratih, pozvonil in vprasal, ce lahko zadaj malo trave pokosi, ker se je razrastla.

:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Koliko se prilagajate okolici?
22.3.2005 8:02:10   
sabina1909
Halo,
ne vem sicer v katerem delu Maribora živiš, ampak lahko ti povem, da sama živim definitivno med skoraj samimi upokojenci ali pa vsaj med takšnimi, ki so že dolgo časa nazaj imeli otroke, a imajo vedno kaj za pametnega povedati. Mislim, da so sprehodi brez komentarjev zelo redki. Mogoče takrat, ko je mož z menoj, pa še takrat vedno ne uspe. Zadnjič sva se z mamo sprehajali, pa se je naš šestemečni pajac pričel v vozičku jokati. Ker po ustaljenih mirilih še vedno ni nehal, sem ga vzela iz vozička. Takrat pa je mimo prišla starejša ženska, niti pogledala prav ni, kaj šele da bi pozdravila, samo zabrusila je:"Pa je le dosegel svoje!" In to s takim tonom, da te zvije. No, včasih kakšno zabrusim nazaj, včasih pa se mi zdi vse skupaj smešno. Pač očitno mislimo, da se lahko vtikujemo povsod in v vse, ne da bi nas kdo kaj vprašal. Upam, da boš kmalu prebrodla to krizo. Veš, nismo vsi tako nastrojeni proti Ljubljani, saj nas je kar precej tam študiralo, res pa da se nas je manj vrnilo nazaj. Imej se lepo in niti slučajno več ne kidaj snega, sploh če si noseča. Problem je v njih in ne v tebi.
lep pozdrav

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?