Anonimen
|
Ojla. Se vam na hitro oglašam.. Mi kuža vzame ves čas, trenutno pa spi in sem frej. camino, jaz bi na tvojem mestu jemala K zvečer, da večino stranskih učinkov enostavno prespiš. miška, ja, kot si že prebrala - mi smo že 3je in se imamo prav luštno (če pozabim na jokanje ponoči in sprehodih ob 2 zjutraj po ledenem vetru Pa ti? Kako je bilo na punkciji? neela, kako pa to, da ti PCO-ja niso prej ugotovili?? So pa res malo čudni tile dohtarji včasih. Ampak vseeno - na Gonal kar pozabi, ker ga ne boš potrebovala. Kdaj imaš spet UZ? fargi, če greš lahko kar v nov ciklus, bi jaz kar šla. TIstih injekcij se boš navadla takoj - brez skrbi. Verjamem, da bo parkrat težko, ampak potem bo šlo. Tudi mene je sicer malo strah kako bo, ko si jih bom mogla dat, ampak vem, da bo šlo. lučka, verjamem, da bo prijateljica ful vesela. Men je to res lepo darilo, če veš, da si nekdo želi psa in da ma zanj vse pogoje. jaz sem tud tega kužata dobila malo kot darilo - plačala sem ga sicer sama, ampak vseeno se mi je zdelo nekako darilo za RD že zato, ker se mi je ponudila možnost. In ti, draga moja? Kako si? ojej, vidim, da ste danes vse bile na GK?!
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 17.2.2009 16:16:02 >
|