Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

najavila, jutri pa pride, a ne? Meni so tudi diagnosticirali PCO, menstruacije imam na 30 dni redne, folikli lepo dozorevajo, če pa potem je ovulacija pa ne vem. Možno je še, da so folikli prazni. Veliko možnosti je zakaj nam nekaterim že dolgo ne rata
. Hormone sem si dala na lastno pest preverit 3. dan v ciklusu in je tudi vse normalno.
, ker boš kmalu zagledala
. Do takrat pa nekako prebrodi te dni. Saj jutri bo spet sonček. Res si rajš salso zavrti, te takoj spravi v dobro voljo, vsaj mene. Me takoj začnejo pete srbet. Če boš šla pa še plesat, pa še tolk boljš. Jaz sem pred parimi leti šla 2-krat na teden na grad Kodeljevo, potem sem spoznala mojga, sva nekaj časa hodila tudi na tečaj, potem pa je kmalu obupal in nisva bila že ene dve leti
. Tolk bi plesala, ampak nimam kej, dec noče. Ti pa, če imaš priliko pa kar izkoristi.
vsem...
RES JE FARGI - ne ga biksat!!! Sedaj moraš biti najmočnejša, najbolj vztrajna in najbolj optimistična! Kako bi pa to zgledalo, da bi tvoj
že od prvih dni bil prisiljen bivakirat pri depresivni mami?!?!? Ja haloooo???? Kaj bi rada dobila in vzgojila novega depresivčka, ki bo imel odprt stalni recept za antidepresive??? Ufff....sem se razjezu....
od strahu za bebija. Te hecam malo, a? Ej, pa sej veš, da ti želim samo dobro - tebi in tvojmu sončku. In ker vem, da imaš tako trdo kožo, da preneseš marsikaj, te lahko tudi ob taki situaciji malo podražim, kajne? Ampak saj to je samo
. Vse bo ok!
Ma, se hecam, da zdej plac delam za
.