Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

navijam za nosečkeeeeeeeeeeeeeee,dajmo naj se javi katera nova in pove veselo novičkoo
Kaj pa češ, če so vsi šefi iz dopustov in majo polno novih idej glede dela za nas navadne smrtnike..
tut ful za, samo je rekel, da bo že on zrihtal kar se tiče zaprositve in vsega tega (je mal konzervativen tale mojmoj). Jest samo upam, da ga ne bom čakala več kot 5 let, ker se že mal vleče vse skupaj
. Zdej se pa pustimo presenetit - upam pa na najboljše seveda. Če pa ne bo nič, bo pa na vrsti potovanje v novembru. Obojega si ful želim,
še bolj, samo bo pa vsaj tolažilna nagrada, če se ne bo prijelo.
.
do naslednjega postopka. To pa bo novembra.
Midva z mojim sva se lani za Božič zaročila, ampak je bila to bolj taka dolgoročna zaroka. Tako, da vprašanje, kdaj bo dejansko prišlo do poroke. Si nekako predstavljam, da naju bo kar naenkrat prijelo in bo padel usodni "da".
in sedaj sem lepo na roke vse ožela ,potem bomo pa videli bom še enkrat probala ,čene pa pokličem serviserja. Drugače sem pa dobro ,samo kolikor me danes boli grlo ko za znoret in komaj čakam da je ura 13.30 da grem k zdravniku.