|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
27.11.2008 18:52:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj UZ je bil uspešen...no vsaj men se zdi v primerjavi s prejšnim IUIjem...desno-levo več drobnih foliklov (do 14mm), endometrij 6+. nazadnje sem mela endometrij 6mm na dan IUI!

Hvala in še enkrat čestitam za prav lep izkupiček na prvem IUI. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
27.11.2008 20:41:26   
neela
Stara koklja se je primajala iz službe....user posted image

lučka -user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem vesela za vaju!!! Iskrene čestitke tudi z moje strani. Če lahko pripomnem...mensezdi, da je bolje, da imaš enega sončka - po več straneh; pa naj bo ta toliko bolj zdrav, lep in visok pa bo že itak, kajne? user posted image

fargi - čestitke tudi tebi! user posted image Ja, za 1 UZ so to fenomenalni rezultati. Pridna! Jaz že itak dolgo na vodi čutim, da bo ta IUI zate uspešen. Kdaj greš naslednjič na UZ? V soboto? Kdo ti je delal UZ danes?

suzi - user posted image vprašaj mene in Fargi, kako se z dolgimi nohti tipka. Od začetka moraš kar paziti, da ne klofneš vrstico višje, sčasoma pa je bolje....edino glasneje je....user posted image user posted image user posted image

miška - vidim, da greš po mojih 'workaholic' poteh.....user posted image ...bežiš pred dolgočasnimi dnevi, ko se nič ne dogaja na področju OBMP, kajne? user posted image

nf - si se umirila kaj al še vedno žuraš sto na uro??? Je mačkonček že doma??? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
27.11.2008 21:34:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka -user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem vesela za vaju!!! Iskrene čestitke tudi z moje strani. Če lahko pripomnem...mensezdi, da je bolje, da imaš enega sončka - po več straneh; pa naj bo ta toliko bolj zdrav, lep in visok pa bo že itak, kajne? user posted image

No, pa si le našla pot domov.user posted image

Je pa res, da je eden čisto dovolj. Sva midva tudi rekla, da je bolje, se bo lažje razvijal, imel dovolj prostora, pa še potem se mu bova lahko 100% posvetila, tako bi se pa drugače vsakemu "samo" 50%. Itak si takole vesel že, ko ti uspe, pa vidiš srčka.user posted image

Fargi, je pa tako in tako naslenja na vrsti. Potem pa že ti. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
27.11.2008 22:27:50   
miska73
En hiter večerni pozdravček.
Salsa se je zavlekla v pijačo in salso po salsi...user posted image

Fargi čestitke za vmesni rezultat. user posted image

Neela  služba je itak moj drugi dom.. ali pa včasih kar prvi user posted image

Suzi vendarle včasih tudi doma prižge računalnik user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
28.11.2008 7:18:33   
neela
Dobro jutro! Najprej, kot se spodobi, vsaki eno cyber user posted image ...

Danes pa sem zgodnja ptička, a? Da vas malo prečekiram preden odskakljam v službo. Danes je pa petek...user posted image

No, pridne mi bodite...vas pridem pozdravit še zvečer - upam, da tokrat ne bom imela znova petkove večerne monologe...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
28.11.2008 7:37:21   
lučka 25
Dobro jutro. Neela je pa zgodnja ptička. user posted image  Hvala za kavico.

Jaz pa sem kar malo huda nase, ker sploh n morem spat. Se vsak dan zbudim že okoli 6h potem pa se premetavam po postelji. Mam skoz take čudne sanje, pa večinoma povezane s službo. Saj danes še do konca naredim delo za naslednji mesec (sklop in priprave), ker ne bodo še vzeli nobene vzg. za nadomeščat, potem v januarju pa naj se znajdejo kakor vejo in znao. Jaz bom naredila odklop.

Zdaj se bom pa še malo šla stisnit k dragemu in ga mal "po nesreči" butnit, da mi ne bo dolgčas.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.11.2008 8:18:08   
nf
Lučka jaz sem tudi na začetku čist zanič spala. Kr sredi noči sem se zbudila čist živahna in ready to party. user posted image  Včasih sem rabila tudi do 2 uri da sem nazaj zaspala. user posted image  Samo toliko da te pomirim, pridejo kasneje časi, ko bi pa človek samo spal...mmmm...user posted image  user posted image
Neela, ja duuuuh zabava se nadaljuje vse do nedelje popoldne, ko mačkon prispe na brnike. user posted image  Včeraj smo se spet dobile babe in čvekale pozno v noč (ajde no, do 23ih pa res, ampak to je ene 2 uri dlje od moje običajne ure za spat user posted image ). Danes zvečer imam pa upokojenski večer - pridejo starši gledat slike s Sardinije. Malo računam, da mi bodo zdrgnili umazane posode. user posted image
Fargi čestitam za pridelek!! user posted image  user posted image
Miška ti pa si ena salsarica in to mi je ful všeč! user posted image
Suzi kaj si se že navadila na nove krempeljce? Zdej boš imela veliko prednost pri babjih fajtih, boš lahko oči izpraskala. user posted image
Ajde letim v službo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.11.2008 8:19:20   
nf
Wow poglejte mojo bebico k se je čez noč čist počlovečila! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.11.2008 8:42:33   
miska73
Čau babike.

Neela jst se že zdle opravičujem, ker me ne bo zvečer sem gor. Imam en rojstni dan na programu.

Lučkec sem se nasmejala tistemu ga mal "po nesreči" butnit...
Se bož že počasi navadila dalj spat, če boš veliko doma, nič bat.

Nf iz tebe pa tudi vre sama pozitivna energija. A to je posledica tega da "muce ni doma pa miši plešejo" ?

Nič. Moram nehat. Ilegala kliče.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.11.2008 9:58:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  napišem ful dolg post in mi napiše we are sorry - ti bom js dala sorry, če morm zdej vse še enkrat pisatl. Pa tok slikc sm nalepla.. user posted image

No, ok, bom probala.
Najprej eno user posted image , pa še nekaj za pojest user posted image

No, pa gremo še enkrat lepo po vrsti:
miška, a ti si še vedno pred user posted image . Pazi, da ne bo na koncu takole user posted image . Ja, včeraj sem prižgala računalnik tud doma, ker me je zanimalo kaj bo povedala naša lučka.

fargi, super!! Vidiš, da je user posted image  pomagalo. Prav čutim, da bo tale IUI uspešen!! user posted image

neela, ti tudi šele iz službe?? Pridna!! A ti maš tud gel nohte? Koliko pa plačaš popravljanje? Meni je rekla 35€, pa se mi zdi ful. Drugače sem bila pa včeraj parkrat 100%, da sem si jih zlomila, ker sem se stalno zaletavala z njimi.user posted image

lučka, kako se počutiš? Si že pobožala danes svojega bušija?? To, da ne moreš spati je pa verjetno zato, ker se podzavestno še vedno obremenjuješ s službo. Ker maš mogoče malo slabe vesti, ker si na bolniški - vsaj pri meni je tako. Pa saj bo boljše. Dej povej, sta že povedala komu?

nf, men se tud zdi, da si bolj "poskočna" k si sama doma. Se še na forumu opazi. user posted image   user posted image  Sej prav - kar uživaj.

Jaz grem pa danes po službi še na neko službeno zabavo. Mi je že sedaj malo butasto, ker bo živa glasba in bo treba malo plesat. Jaz sem bolj anti za ples, pa še svojega user posted image  sem navajena, drugih pa ne, tako, da me je kar malo strah. user posted image

Lep dan!!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.11.2008 10:20:49   
nf
Hehe mogoče sem pa res bolj poskočna pa še več časa imam za lenarjenje in zabavo in posledično za RR. Čeprav mora priznat, da kljub neizmerni zabavi, komaj čakam da se vrne moj dragi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.11.2008 10:58:30   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Evo me. Itak da se smejim kot nora, jokala pa sem tudi že od sreče.
Videla sva en plodek, ki mu srček bije sto na uro. Drugi pa se žal ni razvil in se bo posušil. Ampak to ni pomembno. Važno je, da z dragim pričakujeva user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeej!!! Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.11.2008 10:59:41   
pin
Pozdarvljene!

Jaz pa sem danes dobila user posted image . 1. krog Klomifena je šel po gobe. Sestavljam se. Spet ne bo nič z user posted image .

Danes je tak dan, da bi najraje nekomu povedala, da imava težave. Mogoče bom staršem, sam bodo preveč obremenjeni. Punce predlgajte mi kaj naj nardim, razžira me.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.11.2008 11:07:21   
Matejčika
Fargi, čestitke za uspešen 1.UZ! user posted image user posted image Tudi jaz čutim na vodi, da bo pa ta IUI uspešen!

Pin, pri meni vsi vedo. Sem povedla že pred 4imi leti. Da ne sprašujejo toliko. Je lažje, kot pa da bi vsake toliko nekdo vprašal, 'zdaj pa bi že bil čas, da kaj naročita'! Kr nekomu glavo odšraufam!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.11.2008 11:12:00   
Anonimen
pin, user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da te je obiskala user posted image !

Glede tega ali bi povedala ali ne. Jaz sem tud mislila, da mi bo pomagalo, če bom komu povedala - zato sem povedala mami. Sicer je bilo po eni strani lažje, po drugi pa ful težje. Včasih pride dan ko pač nočem govorit o teh stvareh in me ful moti, ko potem ona začne spraševat. Pa ko so mi ugotovili neprehodne jajcevode in mi je potem še Pušenjak napisal, da ne preostane drugega kot IVF, mi je rekla, da naj se ne sekiram toliko pa bo. Pa kao, vse se da zrihtat, pa da ni problema, bo pač umetna... Kot, da bi bilo to čist nekaj preprostega, brez hormonov.... Skratka, ne razume. Najbolj me razumejo tele naše punce, ker so same na istem. Tud prijateljicam ne govorim o tem, ker ne razumejo -ali nimajo problemov, ali so takoj zanosile, ali pa še niti ne razmišljajo o user posted image . Zato meni ful paše počvekat s klomifenkami, ker se lahko pogovarjamo o teh stvareh in približno vemo, kaj nas čaka, kako se počutimo... Sem res vesela, da sem jih spoznala..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
28.11.2008 12:35:17   
pin
Punce hvala! Zdaj mi je že bolje, vsakič, ko me obišče user posted image  potrebujem nekaj ur da nakuliram. Jutri bo že o.k. Mojim staršem bom povedala naslednjič, ko bodo kaj v tej smeri rekli. Moram priznat, da so zelo previdni. Najbrž slutijo. Na straševstvu delava že 2 leti. Prijatelji pa najbrž ne bodo nikoli razumeli, ker jih rata, ko se spomnijo. Taki niti ne razumejo. V pogovoru sem zadnjič ugotovila, da sploh ne štekajo ovulacije, plodne dni...Adijooooooooo pamet. Moj mož je komentiral: "hvala bogu, da jim tega ni treba vedet". Danes pritjujem možu.  

Drek, spet user posted image

Punce lep vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
28.11.2008 13:09:31   
lučka 25
pin, vem kako ti je. user posted image  Smo šle in še hodijo vse skozi to. jaz vem, da sva po enem letu truda, ko so se začele preiskave povedala staršem in sestri oz. bratu. Pa niso nič srezali v naju. Se je pa čutila razlika v starših, ko moji starši niso imeli komentarjev kot so saj bo, pa se da vse ureiti, ampak so samo poslušali, ker je bilo pri bratu ravno tako, pa še moji so se o vsem skupaj raje pozanimali preko interneta, kot da bi morili naju. Pri njegovih starših pa je bilo malo drugače, pa so imeli v planu posvojitve, pa donorske celice, v glavnem še HSG nisem dala skozi, pa so govorili o čisto zadnjih scenarijih.user posted image  Dokler meni ni počil film in sem jih obzirno povedla, da naj nehajo s tem. Njegova sestra je pa tako in tako razred zase (negativka, pesimistka) in je škoda časa in živcev, da sploh povem kaj vse je govorila.

Morata pa se sam odločit, ali bosta in kdaj bosta povedala. Ker to j res odvino od vsakega posameznika. Pri nas je tako, da si z mojimi še posebej povemo vse težave in tudi dobre stavri, kot prijatelji.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
28.11.2008 13:14:30   
lučka 25
nf, potem pa upam, da bo bolje. Čeprav ima tudi suzi prav, da me mori služba, ker me tudi ves čas nekaj kličejo, pa sprašujejo,....
Ampak ti pa res znaš uživat. oj, jaz sem bila na zadnje takole doma junija, sem bila tudi ves čas na terenu.user posted image
Otroček se je pa res počlovečil.user posted image

miška, a veš da mi je uspelo. sem ga zbudila in je takoj rekel, da bo poklical Reša in preklical izjavo, da nisdem sitna, ker v resnici sem.user posted image

suzi, naslednjič ko te bo RR zafrkaval, in napisal tisti slavni stavek, samo klikni z desnim gumbom na miški in potem back, pa se ti post pokaže nazaj. Potem pa ga skopiraj in ponovno pošlji.
No, jaz pa imam sedaj naravno malo daljše nohte in moram rečti, da je to pri meni čudež. ker meni se nohti zelo cepijo in lomijo, od kar pa sem noseča, imam trde kot da bi bili umetni.

Matejčika, hvala. user posted image  Kako pa kaj pri tebi kaže?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.11.2008 13:42:27   
nf
Lučka tudi sekiranje glede službe bo šlo stran, mogoče bi bilo najbolje iti na krajši dopust. A veš, da se zluftajo in zresetirajo možgani.
Pin, ja če te razžira, pa povej nekomu. Jaz ti zase povem, da sem svojim staršem povedala po letu in pol in so se izkazali kot zelo dobri poslušalci. Čeprav itak, kot pravi Suzi, pridejo dnevi ko ti taki pogovori ne ležijo, mama pa še kar naprej vrta. Še dobro, da imamo mi tak sproščen odnos, da sem ji gladko zabrusila, da mi najeda in naj utihne. user posted image  To, da sva povedala njegovim staršem, sem potem rahlo obžalovala, ker imajo pač drugačen način "spopadanja s težavami". S prijateljicami je pa tako, da na začetku nekatere še niso imele posebnega občutka, kaj je mera zdravega okusa in so uletavala recimo vprašanja "ja kaj zdej, a bo kej, al ne bo??". Zadnje pol leta jih je bila pa sama pozornost. So me tudi obiskale par dni po laparo in me zabavale. user posted image  Je pa potem tudi del resnice, da se ti včasih zdi, da ve že cela Slovenija o tvojih težavah. V takih trenutkih ti je pa resnično žal, da si gofljal naokoli. Sama se odloči. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.11.2008 14:30:42   
pin
Še kar user posted image , ponavadi me user posted image  ne potre tako. Zdaj grem domov, potem okoli 16.00 bom pa mojemu jokala. Ne bom še povedala staršem.

Adi Smolar bi rekel " te prime, pa te mine"

JUTRI bo boljšeuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.11.2008 15:42:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pin

Še kar user posted image , ponavadi me user posted image  ne potre tako. Zdaj grem domov, potem okoli 16.00 bom pa mojemu jokala. Ne bom še povedala staršem.

Adi Smolar bi rekel " te prime, pa te mine"

JUTRI bo boljšeuser posted image

Danes je res težeka dan za tabo. Toliko večje razočaranje pa je zato, ker je to 1.krog s K in takrat res tako zelo upaš, ker si rečeš, zdaj bo pa uspelo, saj s temi tabletami je pa že toliko puncami potem uspelo. O, kako vem kakšni občutki so po prvem neuspelem ciklusu s K.
Danes se zjoči, sam, z dragim,.... potem pa si vzemi čas za staveri, ki te veselijo, ki vaju veselijo skzpaj. Če pa nas rabiš, pa magari za poslušat, pa veš kje smo, da ti stojimo ob strani. user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.11.2008 16:15:09   
nf
Mene je pa neuspel 4. cikel še bolj strl. Takrat sem bila pa res kr malo obupana, ampak tudi to mine.
Pin, pa si že bila na laparo?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.11.2008 18:33:30   
tecnobica
O bejbe!

Evo, se moram spet malo javit. Jaz sem včeraj zvečer zaključila s klomifenom za ta cikel. Je pa blo grozno, vsak 3 in 4 dan. Vročinski valovi, boleče mišice, levo oko skoz solzno. Kar spala bi najraj teh 5 dni. Zdaj mormo pa veliko telovadit, da se bo ja prijelo. Moj pravi, da bodo ziher dvojčki...

Pin, ja grozno je, ko te vsi sprašujejo, kdaj bo kaj otrok. Midva tudi nisva še nič nobenim staršem povedala. Sem pa povedala dvema kolegicama. Ena je moja najboljša še iz otroštva in me zna fajn potolažit, druga je pa tudi sama pred kratkim jemala Klomifen, ker ima že 31 let pa ji je ginekologinja kar predpisala po 2 mesecih truda. No in po dveh s klomifenom ji je pa ratalo. Zdaj ima že 8 mesecev staro hčerko. Eno ma pa že od prej no.

A bo katera danes zvečer klepetala tukaj gor?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
28.11.2008 19:02:45   
neela
Ojla....evo ene večerne čvekice na dolžnosti...

pin - veš, tlele imamo nekako tako navado, da ko nepričakovana user posted image pride se tisti dan pošteno zjočemo, naslednji dan pa ponovno z dvignjeno glavo optimistično naprej. Jok potrebuješ, zato ga ne skrivaj niti tlači vase - to mora priti ven. Ampak tako to je. Verjemi nam, me te najbolj razumemo. Vse pa vemo, da smo z vsakim dnem bližje do želenega user posted image . Še malo, pa bo ta lepi dan doletel tudi tebe, boš vidla! user posted image

suzi - ja, jaz si dajem gel na nohte že skoraj 2 leti. Sicer z vmesnim premorom, ker ko sem jemala klomifen mi je gel ful odstopal. Mi je kozmetičarka rekla, da se to pogosto zgodi, sploh če je ženska, ko si dela nohte, v času ovulacije ali hormonskih sprememb/neravnovesja. In jaz sem to bila. Sedaj in pa ko sem bila na igli pred IUI-jem pa je bil gel čisto priden na nohtkih...

lučka - pozabi že no na službo....daj jo na off...sedaj naj tvoj svet predstavlja tvoj dragi in tista lepa pikica v tebi.

nf - pridkana bodi...pa mami in atija posluš...user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
28.11.2008 19:13:58   
lučka 25
Evo mene. Sem že tu.

Sem bila prii sodelavki, sav napisali priprave za cel mesec in sedaj se lahko žur začne.
neela, bom dala možgane na off in bom začela še bolj uživat in samo za pikico in dragega. Obljubim.user posted image

Zunaj je pa tako lepo sneži, kot v pravljici. Bi šla najraje ker ven malo na sprehod, samo ne upam, ker je tema, pa sama se tud ne bi zdaj potikala okoli. Moj pa pride šele malo čez 20 uro.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Melania
TLF

Vam je všeč ime Melania?

da (30%)

ne (60%)

ne vem (10%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!