|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
1.12.2008 11:02:25   
Anonimen
Sedajle sem klicala k Rešu za samoplačniški posvet. Jutri ob 15.00 moram bit gor.

Pravzaprav me samo zanima ali je res potrebna laparoskopija ali sploh nima smisla. Pa da ga vprašam kako je s postopki, če se da mogoče na koncesijo...

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
1.12.2008 12:33:50   
lučka 25
Dober dan!user posted image

Fargi, zdaj je IUI že za tabo in naj se sedaj vse odvija po planu, ker vmesni rezultat je user posted image , končni pa user posted image  .

trinity, ja tvoj buši je pa že prav lep. Komaj čakam da bo moj tak, ne pa da ga imam sedaj le od preveč kilc.user posted image  Še naprej lepo uživaj vuser posted image  .

nf, saj tvoj buši je pa tudi začel počasi rasti. user posted image  Pa danes uživajta na NS. Kam pa gresta? A v Dravlje, Domžale,...? Poročaj potem kako je šlo, a prav?

suzi, hvala za kavico. Mmmm, mi je pasala. Ja, starši različbno sprejemajo. Pri tašči je bilo malo drugače, mi je zadnjič, ko sem povedla, da nama je uspelo rekla, da je pa vse skupaj res hitro minilo, samo eno leto sva rabla za dosego cilja. Pa jo midva debelo pogledava in rečeva, ne vse skupaj je trajalo 3 leta in pol, ker 1 leto je le od laparo. A ja, saj sem čisto pozabila. Ja, kakšno tako bolj cvetkasto izjavo pa morajo kdaj reči. user posted image
Upam, da dobiš hitro datum za UZ in laparo. A ja, sem že prebrala, kako so ti zagodle sestre pri naročanju.Upam, da boš res kmalu na vrsti. Bomo držale pesti.user posted image
Jutri pa dobro opravi pri rešu, naj ti dobro svetuje. Pa saj on ti bo sigurno, ker se spozna. Imej pa vse izvide s seboj, pa kaj vse si že dala skozi. Ker to on zelo rad vidi, da posvet res poteka bolj kakovostno.

neela, jaz bi šla tudi po nakupih, pa se mi ne ljubi. Ampak se bom en dan vsedla v avto in šla kar malo v Ljubljano v šoping. Saj zda mam tako in tako čas.

Še to, suzi in ostale. Ta RR je toliko nazadval, da se sedaj posta ne da več rešit s tem, da greš na Back, ko ti zapiše tisti veseli We are sorry. Tako, da če veliko napišete, raje že prej kopirajte post, za vsak slučaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
1.12.2008 12:47:35   
Anonimen
Ja, fargi ima IUI že za sabo!! user posted image   user posted image   user posted image

lučka, sej pravzaprav sploh ne vem kako bo na posvetu - v smislu ali se splača it ali ne?? user posted image  Ker namen ga imam vprašat samo 2 stvari - ali je smiselno delat laparo in če bi naju lahko vzel na koncesijo v postopek, če bi bil potreben. Na zadnje vprašanje si že tako ali tako mislim kakšen bo odgovor. Ampak na žalost, če se misliva drugo leto seliti, potem ni možnosti za samoplačniški postopek.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
1.12.2008 12:48:09   
Fargesia
hej, jaz sem doma...utrujena od drugega najkrajšega seksa...grem malo počivat...hvala za vse pestke!!!

Trinity, res maš lep trebušček!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
1.12.2008 12:50:22   
Anonimen
fargi, ti kar pridno počivaj!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
1.12.2008 13:30:49   
lučka 25

Suzi, vprašat ni greh. Lahko samo profitiraš. Sreča je, ker bo kmalu novo leto in s tem bo dobil veliko mero postopkov n koncesijo. Če se boste dobro zmenili, pa vama bo mogoče res uspelo priti na koncesijo. Bomo držale pesti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
1.12.2008 13:31:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej, jaz sem doma...utrujena od drugega najkrajšega seksa...grem malo počivat...hvala za vse pestke!!!

Fargi, a potem praviš, da ej bil danesd seks hiter. Ma važen, da je učinkovit. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
1.12.2008 14:02:02   
tecnobica

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
  in ex klomifenkuser posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - čaka na 2. IVF
  • Fargesia - IUI (26m)
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - pavza (9.ciklus), HSG že mimo
  • METULJ1 - laparo že mimo (21m)
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • tinč407 - OBMP (4.2.2009)
  • BEBIII - OBMP (posvet)
  • little angel - 1.ciklus
  • pin-1 - 1.ciklus
  • matejčika - 2. mesec s K, drugače 4. ciklus
  • tecnobica - 1. ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno  ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab
;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus  ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , nf , fragola, lučka25 -  2.IVF (41m) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
1.12.2008 14:59:48   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
in ex klomifenkuser posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - čaka na 2. IVF
  • Fargesia - 2.IUI (32m - 17.12. test))
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - pavza (9.ciklus), HSG že mimo
  • METULJ1 - laparo že mimo (21m)
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • tinč407 - OBMP (4.2.2009)
  • BEBIII - OBMP (posvet)
  • little angel - 1.ciklus
  • pin-1 - 1.ciklus
  • matejčika - 2. mesec s K, drugače 4. ciklus
  • tecnobica - 1. ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno  ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab
;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus  ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , nf , fragola, lučka25 -  2.IVF (41m) user posted image

še jst pri sebi popravljam...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
1.12.2008 19:09:07   
neela
suzi, na GK je laparo predpogoj, da sploh pristopiš k OBMP. Z laparo večkrat 'sčistijo kanale' al pa pošraufajo kaj drugega, tako da marsikatera kmalu po tem zanosi. Ko sem bila sama na laparo smo bile 3 v sobi skupaj, ena je zanosila takoj drugi mesec - prej pa 2 leti nič. Če se ne motim, je tudi naša nf zanosila naravno po laparo. No, vidva uredita, kot vama paše - če si želita, da gresta res čimprej v postopek, potem je verjetno Reš res vajina prava rešitev.

lučka, a ti pa kar v šoping al kaj? Mater se ti gode....še štrikat lahko začneš pa bo....user posted image

Fargi, naša bodoča srečka user posted image - naj ti dr. Pinterjeva prinese srečo! Za ziher pa še Miklavž, Božiček in Dedek Mraz zraven...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
1.12.2008 19:13:22   
lučka 25
Ojla, neela. Kako? A ja naša nf-ka je pa zanosila takoj poo lapari ampak vseeno s pomočjo K in to 1.ciklus ponovnega jemanja. Pa saj bo ona najbolje vedela. Je pa res, da je na GK res predpogoj za OBMO res tudi laparo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
1.12.2008 19:41:49   
neela
ojla lučka....kako? Pri nas se je veseli december dobesedno začel...v službi itak norhaus, jaz sedaj spet začenjam s faksom, kakšen izpit bi tud lahko šla narest....ampak bo že. Čakam, če se bo po kakšni paranormalni sreči M ulila pred 8.12., ker do takrat še lahko začnem s postopkom. Drugače štartam v januarju...to pa je še doooooolllgooooo....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
1.12.2008 19:51:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

ojla lučka....kako? Pri nas se je veseli december dobesedno začel...v službi itak norhaus, jaz sedaj spet začenjam s faksom, kakšen izpit bi tud lahko šla narest....ampak bo že. Čakam, če se bo po kakšni paranormalni sreči M ulila pred 8.12., ker do takrat še lahko začnem s postopkom. Drugače štartam v januarju...to pa je še doooooolllgooooo....user posted image

A faks te spet kliče. ja potem ti pa želim, da spet narediš kakšen izpit, ali dva,...
Za user posted image pa naj se izteče tako kot se mora. Vem pa, kako je čakat za postopek, se vsak teden tako zelooo vleče.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
1.12.2008 19:58:38   
neela
Ma ja lučka, ko tako berem vas, ki se vam v večini skoz nekaj dogaja, ste v postopku ali pa že veselo božate svoje trebuščke, sem kar malo otožna, ker moram čakati. Ko pa to odmislim pa kar gre. Ja, s službo in faksom krpam dneve in preusmerjam pozornost še na druge stvari. Tko pač je....saj ti veš, k si dala vse to skoz.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
1.12.2008 21:36:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ma ja lučka, ko tako berem vas, ki se vam v večini skoz nekaj dogaja, ste v postopku ali pa že veselo božate svoje trebuščke, sem kar malo otožna, ker moram čakati. Ko pa to odmislim pa kar gre. Ja, s službo in faksom krpam dneve in preusmerjam pozornost še na druge stvari. Tko pač je....saj ti veš, k si dala vse to skoz.

user posted image user posted image user posted image Vem, kako se počutiš in te čisto zastopim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
2.12.2008 7:25:55   
Anonimen
Ojla.

Najprej, da sporočim dobro novico - drug teden mi k sreči odpade seminar, tako, da bom lahko šla na UZ!!! user posted image   user posted image   user posted image

neela, ti si pa res pridna da zmoreš in faks in službo.. user posted image  Glede laparo je pa tako: Pušenjak mi je takrat obrazložil izvid in rekel, da je najbrž edina rešitev IVF. Tako, da sem se nekako kar sprijaznila s tem. Ma, bova videla kaj bo danes rekel Reš.

lučka, kako si?

fargi, si že v službi ali še doma?

miška, ti si še vedno skos pridna v službi??

nf, ti pa očitno še vedno uživaš in nimaš časa za nas. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
2.12.2008 8:05:02   
miska73
Suzi dobr se danes zmeni.
Ja, jst še vedno teram službo po cele dneve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
2.12.2008 10:13:21   
Anonimen
miška, pa bo še dolgo tole trajalo?? Da boš tok časa v službi mislim.

Jaz pa danes ne grem k Rešu, sem se zmenila, da pridem drug teden v torek ko imam tud na GK UZ. Da ne bom 2x hodila.user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
2.12.2008 12:31:25   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lepe slikce Trinity!!!!!!! In sploh še ni tako velik trebušček glede na to, da si že v 26. tednu! Meni najljubša slikca je sigurno 4 user posted image  Moram te pa opozorit, da na drugi slikci ena izmed prijateljic veselo maha občinstvu user posted image  user posted image
Fargi vso srečo jutri!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep trebušček Trinity!user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
2.12.2008 12:33:34   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Držim pesti, da bo uspešen tale kviki!user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
2.12.2008 13:45:49   
lučka 25
suzi, dobro si se zmenila. Fino je, da ti odpade seminar in boš šla lhko na isti dan na UZ na GK in potem še k Rešu. Bomo tako zelooo mislile nate, da se boste dobro zmenili.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
2.12.2008 15:22:43   
tinč407
Pozravljene babike moje

Ste že verjetno kar pozabile name ha? user posted image res se javljam vsake kvatre. Zdaj čakam na posvet februarja in nič novega se ne dogaja, pa se probam malo odklopiti od vsega skupaj. Amapak to še ne pomeni da vas večkrat ne prečekiram. Kar pogrešam vaše babje čveke user posted image user posted image user posted image super ste user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej hočem zvedeti:
LUČKA- kolko otročičkov pričakuješ? Še vedno nisem na tekočem če je eden ali dva.user posted image user posted image user posted image ŽPa še enkrat čestitke iz srca!

Fargi: Joj pa me res ni blo dolgo. Si bla že na drugem IUI. Držim pesti draga Fargi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa ni vrag da ne bi bilo vse vredu user posted image user posted image

uživajte damice-bodoče mamice in se spomnite kaj name user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
2.12.2008 15:49:20   
Fargesia
oooo, tinč...izgubljena dušica...no, kar večkrat se javljaj!!!  a bo ratalo zdej? kaj pravi tvoja kugla?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
2.12.2008 15:54:28   
tinč407
user posted image user posted image user posted image moja kugla še zdaj ni pozabljena user posted image user posted image user posted image lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja itak da bo ratalo zdaj!! ni nobene druge možnosti in poti kot da se oplodi en zdrav močan otročiček!! user posted image user posted image   pssss, fantek bo, pa ne okol govort... user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
2.12.2008 16:02:06   
Fargesia
user posted image tinč ti si zakon! user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!