nf
|
Čaooooo punce!!! Sorry ker me ni bilo nekaj časa. V službi sem bila čist zasuta pa še po službi sva kr naprej hodila naokoli. Fargi a sem ti že čestitala za zaroko!?? jeeeeeeeeee ful sem vesela! No in dejmo povedat, kakšen je bil recept za padec na kolena? Kaj zdej ostale babe, a ste že v bojni opravi, da si greste izborit svoje prstane? Naša Skuštranka me je ene 10x opozorila, da vam dolgujem še zgodbico iz nuhalne! Oooook noooo. Torej, bom preskočila norenje z avtom, ker sva tipično spet zamujala, pa pejmo raje k bistvu. G mi namaže trebuh s tistim gelom in takoj ko je prislonila sondo na trebuh, smo že videli na ekranu malo detece. Ki jo bilo ful živahno! Zadnjič na prvem pregledu je samo spalo, zdej pa ful opa gor, dol, levo, desno, pa kroše v kamero pa skok gor, ful zabavno Res ne moreš verjet, da je že tako živahno dogajanje v tako malem trebuščku. Najprej se je G ful trudila, da ga je ujela vsaj približno pri miru, ker je bil mali res divji. Potem smo pa začeli gledati, če je vse videt normalno - recimo pogleda možgane, nosno kost, nogice, rokice, želodec, srčka, izmeri nuhalno,... Čisto malo nam je pustila poslušat srčka, kar je noro lepo. Nič in potem enkrat reče, to je to in neha sondirat. Nam je pa dala zastonj cd z vsemi posnetki! Aja detece je veliko že 7cm! Rastejo otroc, rastejo
|