|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
5.12.2008 21:27:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kot zgleda je samo še moj trd oreh v vsem tem. Se ne da. user posted image

ja, lučka, tvoj je bolj taktik, zato moraš k temu pristopiti taktično....fajn pa bi bilo, da kar tri klomifenke poročimo drugo leto, kajne? To bi bil špas...

To bi bilo dobro, ampak ne verjamem, da bom to jaz. Moram en taktični napad spisat in v obliki (košarkarske) tekme izvesti napad in obrambo, da bom lahko zmagala. user posted image

ti samo napadaj....user posted image

bom plunila v roke in začela že kar zdajle. user posted image

če rabiš organizatorsko asistenco se ponižno javim.....brez tarife....user posted image

Sam res, ti bi lahko odprla s.p. za organizatorsko asisitenco.user posted image

Ej, sej bo, emkart se bo vdal. Nič bat. Ker  paci ga mam že nekaj časa, samo še na žar ga vržem pa bo. user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
5.12.2008 21:32:11   
neela

Kot zgleda je samo še moj trd oreh v vsem tem. Se ne da. user posted image

ja, lučka, tvoj je bolj taktik, zato moraš k temu pristopiti taktično....fajn pa bi bilo, da kar tri klomifenke poročimo drugo leto, kajne? To bi bil špas...

To bi bilo dobro, ampak ne verjamem, da bom to jaz. Moram en taktični napad spisat in v obliki (košarkarske) tekme izvesti napad in obrambo, da bom lahko zmagala. user posted image

ti samo napadaj....user posted image

bom plunila v roke in začela že kar zdajle. user posted image

če rabiš organizatorsko asistenco se ponižno javim.....brez tarife....user posted image

Sam res, ti bi lahko odprla s.p. za organizatorsko asisitenco.user posted image

Ej, sej bo, emkart se bo vdal. Nič bat. Ker  paci ga mam že nekaj časa, samo še na žar ga vržem pa bo. user posted image  

user posted image user posted image user posted image ampak medve pa takoj obrneva debato na hrano....mislim, saj ni čudno, da sva obedve tako fejst...prave Heidi Klum baroka.... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
5.12.2008 22:33:31   
miska73
Babike žabike, a naslednje leto bomo same deklišne morale organizirat.
Jao kolk bo to enga žura in smeha. user posted image

Lučka jst mislim, da če resno stvar vzameš v roke, da potem ima tvoj samo da reče DA.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.12.2008 22:38:17   
neela
ja miška, lahko bomo naredile privat izbor miss buši....ker bomo na vseh dekliščinah same nosečke...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.12.2008 22:55:51   
miska73
Neela si me zdaj spomnila, da si ne bomo smele orng nevest privoščit na dekliščinah, ker bojo une tudi noseče.
Kaj pa zdej?

Nego, kaj pa ti? A ti si že poročena? Saj verjetno smo o tem že govorile... pa miško mal skleroza daje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
6.12.2008 8:59:40   
lučka 25
Dobro jutro!

Ja neela, ampak res vse obrneva na hrano. Zato pa sva baročni manekenki. user posted image

miška, saj če bi jaz malo bolj v roke pljunila bi mi mogoče še uspelo. Saj mu vsi težijo, jaz res še najmanj oz. skoraj nič, pa prav zato tako zavlačuje ker pravi, da drugi mu pa ne bodo ukazpvali, kdaj se bo on poročil. Ampak, če pogledaš globje, je to samo eden od izgovorov. user posted image  Saj, če ga dobim v roke, mi bo že uspelo.user posted image

Fargi, kakšen recept pa si ti uporabila? A je tvoj tolk pameten, da je videl kaj ima in noče izgubiti?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
6.12.2008 9:29:03   
neela
Dobro jutro....kaaaaaviiiiiicaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image

miška - jaz sem poročena mačka že 5 let; tako, da skoraj tud že zakonsko posvetovalnico odprem...user posted image

lučka - samo v moje kraje morata pridet, pa bo padel na kolena....user posted image user posted image user posted image ....smo jih že veliko na kolena spravili...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
6.12.2008 11:25:25   
nf
Čaooooo punce!!!
Sorry ker me ni bilo nekaj časa. V službi sem bila čist zasuta pa še po službi sva kr naprej hodila naokoli.
Fargi a sem ti že čestitala za zaroko!?? user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jeeeeeeeeee ful sem vesela! No in dejmo povedat, kakšen je bil recept za padec na kolena? user posted image  
Kaj zdej ostale babe, a ste že v bojni opravi, da si greste izborit svoje prstane? user posted image
Naša Skuštranka me je ene 10x opozorila, da vam dolgujem še zgodbico iz nuhalne! user posted image  Oooook noooo. Torej, bom preskočila norenje z avtom, ker sva tipično spet zamujala, pa pejmo raje k bistvu. G mi namaže trebuh s tistim gelom in takoj ko je prislonila sondo na trebuh, smo že videli na ekranu malo detece. user posted image  Ki jo bilo ful živahno! Zadnjič na prvem pregledu je samo spalo, zdej pa ful opa gor, dol, levo, desno, pa kroše v kamero pa skok gor, ful zabavno user posted image  Res ne moreš verjet, da je že tako živahno dogajanje v tako malem trebuščku. user posted image  Najprej se je G ful trudila, da ga je ujela vsaj približno pri miru, ker je bil mali res divji. Potem smo pa začeli gledati, če je vse videt normalno - recimo pogleda možgane, nosno kost, nogice, rokice, želodec, srčka, izmeri nuhalno,... Čisto malo nam je pustila poslušat srčka, kar je noro lepo. user posted image  Nič in potem enkrat reče, to je to in neha sondirat. Nam je pa dala zastonj cd z vsemi posnetki! user posted image  Aja detece je veliko že 7cm! Rastejo otroc, rastejo user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
6.12.2008 11:40:44   
miska73
Nfka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepa zgodbica. Veš kolk je to lepo za prebrat.
A se da kako fotko videt?

Hvala tudi skuštranki, ker je tokl vztrajala, da smo le dobile tole zgodbico

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
6.12.2008 11:44:46   
nf
Hvala Miška user posted image  hihi trenutno sem čist v čustvenem elementu, vse bi vas objela user posted image  Miška, kaj tebi nisem poslala na mejl fotke?? Dej mi na ZS pošlji email naslov! Imam filmčke, ki se jih niti ne da objaviti v rr albumu.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
6.12.2008 11:59:57   
neela
nf-ka, jaz tudi, jaz tudi....

Kaj počenjate drage moje dame? Midva z možem sva ravno nazaj iz šopinga in kavice. Take sobotne ali nedeljske jutranje kavice imam najraje, saj zaradi tedenske norije za take trenutke sploh nimava časa.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
6.12.2008 13:44:06   
Fargesia
hej! evo stopka je že padla...zdej pa pico pečeva...mljask!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
6.12.2008 13:59:10   
Fargesia
en slovenski pregovor za vse vas...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
6.12.2008 18:57:10   
Fargesia
kaj pa je to danes? nikjer nobene...midva sva 3 ure pa pol spala ...user posted image

neela, tale je pa k una tvoja bivša v avatarju k je plesala...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
6.12.2008 19:01:51   
neela
user posted image user posted image user posted image user posted image ....tole linkanje ti je kar v kri prišla, Fargi....

...jaz pa sem bila pa 3 ure pa pol bila v službiiii...

< Sporočilo je popravil neela -- 6.12.2008 19:02:27 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
6.12.2008 19:06:23   
Fargesia

...jaz pa sem bila pa 3 ure pa pol bila v službiiii...

joj joj...men je pa tok pasalo mal mižat...zdele greva pa en ansambel poslušat..

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
6.12.2008 19:08:05   
neela
Fargi, kam pa gresta??? 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
6.12.2008 19:09:34   
Fargesia
v gostilno Jap. ansambel odmev greva poslušat...da vidiva če nama bodo všeč...prideta tja?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
6.12.2008 19:19:41   
neela
user posted image user posted image user posted image ...sama sem....da bi pa tvoj post videl moj, ne bi 2x rekla, da bi tud medva mogla iti...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
6.12.2008 19:28:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

kaj pa je to danes? nikjer nobene...midva sva 3 ure pa pol spala ...user posted image

neela, tale je pa k una tvoja bivša v avatarju k je plesala...

Kolk sem se pa zdejle nasmejala. user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
6.12.2008 19:29:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

v gostilno Jap. ansambel odmev greva poslušat...da vidiva če nama bodo všeč...prideta tja?

Lepo, lepo, se že delajo plani. No saj treba, če hočeš imeti tako, kot si želiš.

Pa fargi, bravo za stopko.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
6.12.2008 19:29:52   
neela

....to pa zate res ni nič nenavadnega, no....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
6.12.2008 19:31:41   
lučka 25

ja itak. user posted image

Ampak jaz sem si bolj sebe predstavljala, kako plešem in kako blok kar poka po šivih. Tko, da sem raje kar nehala.user posted image  Bi potem pisalo, da je na gorenjskem potres.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
6.12.2008 19:33:26   
neela

ja itak. user posted image

Ampak jaz sem si bolj sebe predstavljala, kako plešem in kako blok kar poka po šivih. Tko, da sem raje kar nehala.user posted image  Bi potem pisalo, da je na gorenjskem potres.user posted image

ja, tud meni so bili tile 'muvingi' nekak znani in domači...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
6.12.2008 19:35:54   
miska73
Kdaj gremo skupaj ven, da vidim u živo kak plešete user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?