Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se ni prikazala, še vedno nobenih znakov, da se bo, sem pa nardila v soboto, ko bi morala dobit 
super DannyS, držim pesti, da bo uspelo. Mogoče res še ni pokazalo, ker si prehitro delala test, pa še to, da nisi uporabljala jutranjega urina, tudi to je možno...res upam, da ti pokaže drug teden
, in potem bi imeli že prvo mamico 2009
ovulacijo...Nimam 100 % rednih
.
..
,... se pač v človeku včasih nabere to je narano. Samo pozitivno naprej pa bo...
,pa mi ga je dala 27.10. Ampak sej vidm, da nisi nč jezna in da si vesela, da si saj to dobila tko da je fajn. Ampak konc novembra pejt pa raj osebno tja, ker se boš sigurno laži zmenla za čim hitrjši datum, kot prek telefona. Ker se morš zavedat, da njim je prov "šetsko jedno" kdaj te napišejo zato morš ti odločno nastopt.Valda to je samo moje stališče. Uživej.
.
takrat ko ti paše in ne glej na O dneve, ker boš potem obremenjena. Jaz sploh ne vem več kdaj mam O...
. No bomo videli kaj bo čas prinesel. Trenutno tečem 3 krog, vendar mi je danes temperatura padla, tako da se bojim da spet ne bo nič.