Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, se nobena več ne bo sekirala za kilograme. Sploh pa je nosečnicam vse oproščeno. Po mojem se tut nabrani kilogramčki hitro izgubijo po porodu. 
in upamo skupaj, da bomo vse mami v 2009
Potem sem pa klicala mojo G in je rekla naj takoj pridem - taka panika me je zagrabla - da bomo pač takoj pogledal. No in pol je imela G na sumu da sem noseča (naredila test - seveda negativen) in pol sem šla na ultrazvok in je rekla: "OOOOOOOO, UUUUUUUUUUUU (panika pri meni)
. Ok pogleda še drug jajčnik in reče, da je tukaj pa majhna cista in da bo potrebno spremljat to stvar (spet panika)
in vam tudi ne čvekice!
naj ne bi, sem sicer brala menenja na forumu in punce pravijo, da lahko tudi že po 2. Bomo videli, kakšno bo stanje, glede na to da je dosedaj vse ok, me niti ne skrbi.
, ampak bodiva vesele, da sploh imava
Po končanju jemanja KT je res najbolje, da se situacija v telesu umiri in začne delovati telo '' naravno''. Pri meni je to zelo dolgo trajalo, zato sem pa tudi rekla, da hormonske kontracepcije nikoli več, mislim, da bom kar pri kondomih vztrajala celo življenje.
. Sem ga včeraj takoj napadla zvečer, sam kaj ko ni več ovulacije