Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Danes sicer res cel dan razmišljam samo o tem, ampak mislim, da moram prenehati. Pozitivne misli prinašajo pozitivne posledice..., če bom mislila samo pesimistično bo res šlo vse narobe
. 
. Jaz sem v 3. krogu in upam, da bo ta mesec več sreče kot prejšna 2 meseca. Saj zato pa smo tukaj, da se bodrimo in dvigamo voljo včasih eni včasih drugi
še ni. Zaradi zdravstvenih težav sva morala z nosečnostjo odložiti za tri mesese, tako da greva v decembru spet v akcijo in kot že vidite, sem že pisala Miklavžu in upam da me bo letos res obdaril, saj sem bila med letom pridna
.
!
za vse rožice tukaj na forumu...
. Upam, da nam uspe, jaz bom čez cca. 14 dni že vedela kaj bo
.
se je poslovila in štartala sva s 5. krogom. Ker me vse skupaj že malo skrbi in ker nisva več rosno mlada, sem se naročila h ginekologinji na pregled. Se me je pa kar otepala, da ima gužvo, da naj še malo počakam...Pa sem vztrajala in dobila datum 17.novembra. To je ravno v času ovulacije, tako da upam da bo ultrazvok kaj pokazal. Sem pa že bila na laparo in histero, tako da sem zato sedaj že zaskrbljena ker še nisva zagledala