|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Audi ali VW
17.9.2008 23:06:02   
tweed
Med VW in Audi bi izbral VW...

Drugače pa je pri nas Hyundai Elantra (5V) in vozim s sabo queeny freestyle in PP pliko P3, pa še v špar lahko grem nakupovat s škatlo...

LP

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Audi ali VW
18.9.2008 8:45:28   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: TejkaPK

jaz sem za golfauser posted image user posted image user posted image ... pri nas se super obnese

IZVIRNO SPOROČILO: Katey

to kar dela VW je pa katastrofa, avto srednjega nižjega razreda brez neke posebne opreme za 1000 eur in več dražji od konkurence v svojem razredu



sam ko ga prodajaš pa tudi ceno držiuser posted image



Pa si prepričana da boš npr. polota z ročno klimo, ki si ga v osnovi kupila za 500eur dražje od npr. cliota z avtomatsko klimo, prodala bolje, srečno ja user posted image user posted image .

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 9:24:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Audi ali VW
19.9.2008 14:16:18   
TejkaPK


[/quote]

Pa si prepričana da boš npr. polota z ročno klimo, ki si ga v osnovi kupila za 500eur dražje od npr. cliota z avtomatsko klimo, prodala bolje, srečno ja user posted image user posted image .
[/quote]

za polota ne vem... za golfa pa lahko garantiram...

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Audi ali VW
19.9.2008 15:54:42   
mighi
Ne razumem najbolje:
30.000€ za nov A3 ali VW golf plus dizel???? pa za ta denar ja dobiš razred večji avto (Corrola Verso, Avensis, Accord, C4 picasso, Grand Scenik...)

Pa kaj ste nori?

Kaj bo to vaš edini otrok, ker če ne se strinjam da je to (pre)majhen avto. Prtljažnik: primerjaj prostornino (Megane karavan cca 500l, podobno Octavia karavan in dizel z vso opremo ne gre čez 25.000€), mi smo dali za Megana pred 2 leti 17k€, srednja oprema in benz., zdaj je še cenejši in nas e ni pustil na cesti :)

Če to ne bo zadnji otrok in že vztrajate na nemcih bi sam pogledal avto ranga:
-golf variant, pasat, touran
-A4 karavan
-opel zafira ali astra karavan (Ok ni 100% nemec)






(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Audi ali VW
19.9.2008 16:14:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mighi


Pa kaj ste nori?



Ne, nisem nora user posted image .

(odgovor članu mighi)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Audi ali VW
20.9.2008 7:14:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ana b
so mi karavani kot za truge (krste) vozit

Huh, meni tudi... moj mož pa vseeno vozi VW Boro karavan... bljak... vam povem, da je moj VW Golf II trikrat lepši... pa čeprav je tudi 3x starejši user posted image ... v Bori, ki ima 4 vrata (prtljažnik zame niso vrata), moram zadaj vedno obračati tisti gumbek na vratih, da otroka ne moreta odpreti vrat od znotraj... v Golfu mi pa ni treba, ker ima samo dvoja vrata... edino v prtljažnik mi še lahko zlezeta, če želita user posted image , ampak imata zaenkrat eno strahospoštovanje od treh gromozanskih zvočnikov na polici zadaj... voziček sicer gre v prtljažnika (oba), ampak ga ne rabimo več... pa Bora je bela in se vsaka svinjarija vidi na njej, moj Golf je pa rdeč in ni take krize... in v Bori je dolgčas... ima super izolacijo in je v njej totalna tišina, v Golfu pa čisto nič ne dihta in je tako, kakor da bi se vozil v buggy-ju. user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Audi ali VW
21.9.2008 21:30:48   
kaya2007
Jaz imam Octavio, karavana. Ista stvar kot audi in folksvagen. Isti motor, ista mehanika, isti servisi, kljuke, plastika, sedeži.


ha ha, a res user posted image  a potem si lahko naslednjič, ko bomo avto peljali na servis zamenjamo stroške? mi imamo namreč audija.

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Audi ali VW
22.9.2008 13:36:13   
Freycha
če bi mogla izbirat, bi izbrala Seata.....

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Audi ali VW
25.9.2008 12:21:17   
ella2006
Mi smo 4 in imamo karavana A4 pa nam je nekam tesen, tako da ko bomo na pomlad menjali avto že razmišljamo o karavanu A6. Čeprav pravijo da je že nova A4 večja za 20 cm - o tem se odloča mož, ker jaz itak potem dobim vedno njegov stari avto.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Audi ali VW
2.10.2008 7:45:48   
Edinka
Mogoče malo pozno, pa vseeno. Z možekom sva načrtovala nakup karavana in sva primerjala cene, opremo, starost in kilometre. Na koncu sva ugotovila, da je od vseh (beri: octavia, passat, golf karavan itd) še najcenejši volvo v40. Res nima največjega prtljažnika (v50, 70, 90 imajo neprimerno večjega so pa tudi občutno dražji). Se vozi ko urca, udobje na višku, skoraj vsa možna oprema (razen vse elektrike na sedežu). Ima pa tudi integrirane otroške sedeže zadaj za otročičke težje od 15 kg. Sedež se enostavno zloži v otroški sedež. Poraba je majhna. Enostavno sva se zaljubila v ta avto in dvomim, da bi me še kdo lahko prepričal, da bi kupila drugo znamko. Seveda je pa to samo moje mišljenje. Upam, da bosta izbrala avto, ki vama odgovarja in prijetno vožnjo! user posted image

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Audi ali VW
2.10.2008 18:14:36   
pupca
avdi in vw  so totalno škart.tistih ki poznam  in imajo ta dva avta samo jamrajo in  nič druzga.enim pije olje ,drugim gre kaj druzga .....mi  smo bolj za alfo ,je kar draga ampak je  pa super avto.najlepša je pa nova  alfa 159.tudi renault grand senic ali renaul espace nista napačna .imata pa kar lepe cene.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Audi ali VW
28.10.2008 14:13:51   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: pupca

avdi in vw  so totalno škart.tistih ki poznam  in imajo ta dva avta samo jamrajo in  nič druzga.enim pije olje ,drugim gre kaj druzga .....mi  smo bolj za alfo ,je kar draga ampak je  pa super avto.najlepša je pa nova  alfa 159.tudi renault grand senic ali renaul espace nista napačna .imata pa kar lepe cene.

Ja Alfa user posted image super, tu še ena Alfistka. Tudi midva imava vsak svojo Alfo, jaz Spider, moj pa karavana in od vseh avtov, ki sva jih imela, se edino ta dva nista še nikol pokvarla (čeprav moram potrkat). Sosedu se novi VW stalno kvari, pa tudi jaz sem ga vozila službeno in je bil ful zanič. Avdija je pa moj imel službenga in sem ga mogla ene parkrat peljat in je tudi katastrofa. Sicer je pa to stvar okusa, pri nas ima oči BMW, sestra od mojga in njen imata tud vsak svojega, pa oče od mojega tud in so vsi zadovoljni, tudi jaz se rada peljem s temi. Brat od mojega je ravnokar kupil novega A6, pa moram sicer priznat, da je ful udoben, sam grdi so pa Audiji pa VW ko hudič. In ko enkrat probaš Alfo, lepotico, pol si ji zvest do konca. Prava muca, res, sam je pa to bolj za take, mi radi hitro peljejo - no mogoče ne toliko hitro, kot okretno in drzno, pa brez cincanja, v primerjavi z enimi mučkavci na cesti.  user posted image



(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Audi ali VW
28.10.2008 14:17:06   
Poka
No, kar se tiče pa raznih Renojev, Peugeutov, pa Oplov - to pa ne moreš nekako primerjat z VW, Audijem, BMW, Alfo pa Mercedezom, ki so tam nekje isti rang - oziroma tako, Alfa je še vedno cenejša,ampak se mi zdi,zda za to ceno ponuja bistveno več, kot pa npr. BMW z isto ceno. Z dodatno opremo ga moraš pa že kar fajn plačat. Zato sem jaz med drugimi tudi za Alfe. 

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Audi ali VW
28.10.2008 14:26:00   
lotoska
Pri nas smo se tud odločali med VW in Audijem. Zmagal je slednji. Naslednji bo tudi Audi. 

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Audi ali VW
28.10.2008 14:32:10   
Katey
Tako na splošno kot si ti tole napisla (VW, Audi, BMW, ..) najbrž res ne moreš primerjati.
Po posameznih razredih pa mislim, da je kar veliko za primerjati, na splošno pa se mi zdi da v rang Audi (A8), BMW (serija7), Mercedes (SL), nekako ne paše niti VW, kljub Phateon-u, Alfa pa še manj.
Ker pa je bila v tem primeru debata o srednejm nižjem razredu in o samem srednjem razredu, lahko v ta rang zapade prav vsak avto. Dabata pa je bila ali VW Golf ali Audi A3 Spotrback.

Pa še to, tisti ki si bo želel BMW bo kupil BMW in ne Alfe pa čeprav ponuja bistveno več.Stvar okusa in v veliko primerih prestiža.

Pa tako na splošno kot si ti napisla o vseh zgoraj navedenih avtih, bi pred Alfo kupila vse te zgoraj naštete, ker je Alfa meni v veliko primerih dokazala da je Alfa kljub vsej svoji na videz všečni zunanjosti na žalost še vedno delo italijanovuser posted image .

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Audi ali VW
28.10.2008 14:32:58   
Anonimen
Nobenega ... premalo muzike za preveč denarja.

Ko sva midva menjala avto, sem mojemu rekla sam to, da naj bo Japonc ali kvečjemu Volvo, da naj se v njem visoko sedi in da naj ima velik prtljažnik. No, domov je pripeljal Mazdo 5 in sva blazno zadovoljna!!!

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Audi ali VW
28.10.2008 15:54:45   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Tako na splošno kot si ti tole napisla (VW, Audi, BMW, ..) najbrž res ne moreš primerjati.
Po posameznih razredih pa mislim, da je kar veliko za primerjati, na splošno pa se mi zdi da v rang Audi (A8), BMW (serija7), Mercedes (SL), nekako ne paše niti VW, kljub Phateon-u, Alfa pa še manj.
Ker pa je bila v tem primeru debata o srednejm nižjem razredu in o samem srednjem razredu, lahko v ta rang zapade prav vsak avto. Dabata pa je bila ali VW Golf ali Audi A3 Spotrback.

Pa še to, tisti ki si bo želel BMW bo kupil BMW in ne Alfe pa čeprav ponuja bistveno več.Stvar okusa in v veliko primerih prestiža.

Pa tako na splošno kot si ti napisla o vseh zgoraj navedenih avtih, bi pred Alfo kupila vse te zgoraj naštete, ker je Alfa meni v veliko primerih dokazala da je Alfa kljub vsej svoji na videz všečni zunanjosti na žalost še vedno delo italijanovuser posted image .

Alfa je imela v preteklosti krizo in so delali avte, ki so se kvarli, zato je dobila slab sloves. Zdaj Alfa izdeluje tudi že prestižne avte, v rangu, ki ga kak VW ali Audi nikoli ne bo dosegel. Je v rangu najprestižnejših, mašino ma pa od Ferrarija. Sicer pa Ferrari je itak Italjanski, itak je to najboljši avto vseh časov, zato ne vem, kaj imate toliko proti Italjanom.
http://www.alfaromeo.com/cgi-bin/pbrand.dll/NEWALFA_COM/controller/home.aspx?language=1

Danes so Alfe kar se tiče kvalitete zelo napredovale. Pri nas imamo Alfe jaz in moj vsak svojo, sestrična ima že drugo, sorodnik, ki je Italijan po rodu ima pa vedno nov model Alfe in se še nobena ni kvarila. Tud one prej ne, ki so dobile vzdevek šnops kuhne.

Kar se tiče Audijev in VW, men so ti Nemci čist brez okusa. BTW sem delala v podjetju, ki je izdelovalo rezervne dele za te avte in od njihovih inženirjev, med njimi so bili tud Nemci, nihče nebi nikoli osebno kupil tega avta, razen za reklamo seveda... Bili so problemi...
BMW je še kar v redu avto, mogoče je še vedno mal grd, kar se tiče notranjosti sploh, no recimo kaka trojka je še v redu. Z Mercedezem, ki je edini od Nemcev, ki mu lahko rečeš avto, se pa itak noben izmed njih ne more primerjat.

Smo pa to Slovenci, ki pač mislimo, da je dober avto tisti, ki ga fejst plačaš, in da nujno mora bit Audi ali VW - ful kmečko... Kao se gremo nek prestiž, ki to sploh ni. V Monaku npr. vidiš samo Ferrarije, Bentleye, Maseratije, od slabših pa samo še Mercedez in seveda - Alfo. In tam so res ljudje, ki se v bistvu lahko "preseravajo", kaj bomo mi eni bogi slovenčki z avtom na lizing...

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Audi ali VW
28.10.2008 15:58:54   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Nobenega ... premalo muzike za preveč denarja.

Ko sva midva menjala avto, sem mojemu rekla sam to, da naj bo Japonc ali kvečjemu Volvo, da naj se v njem visoko sedi in da naj ima velik prtljažnik. No, domov je pripeljal Mazdo 5 in sva blazno zadovoljna!!!
Pri Japoncih pa itak ni kaj povedat - to so avti, katerih kvalitete v Evropi še dolgo ne bomo dosegli oz. če sploh kdaj. Če hočeš avto, da te res ne bo pustil na cedilu, kupi Japonca, pa še cena mu bistveno manj pade, ko ga prodajaš.

Uf, js bi se mogla učit, se pa spuščam v debato o avtih - itak je na konc koncev vseen, sam da te varno pripelje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 22:52:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Audi ali VW
29.10.2008 9:17:08   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Alfa je imela v preteklosti krizo in so delali avte, ki so se kvarli, zato je dobila slab sloves. Zdaj Alfa izdeluje tudi že prestižne avte, v rangu, ki ga kak VW ali Audi nikoli ne bo dosegel. Je v rangu najprestižnejših, mašino ma pa od Ferrarija. Sicer pa Ferrari je itak Italjanski, itak je to najboljši avto vseh časov, zato ne vem, kaj imate toliko proti Italjanom.
http://www.alfaromeo.com/cgi-bin/pbrand.dll/NEWALFA_COM/controller/home.aspx?language=1

Danes so Alfe kar se tiče kvalitete zelo napredovale. Pri nas imamo Alfe jaz in moj vsak svojo, sestrična ima že drugo, sorodnik, ki je Italijan po rodu ima pa vedno nov model Alfe in se še nobena ni kvarila. Tud one prej ne, ki so dobile vzdevek šnops kuhne.

Kar se tiče Audijev in VW, men so ti Nemci čist brez okusa. BTW sem delala v podjetju, ki je izdelovalo rezervne dele za te avte in od njihovih inženirjev, med njimi so bili tud Nemci, nihče nebi nikoli osebno kupil tega avta, razen za reklamo seveda... Bili so problemi...
BMW je še kar v redu avto, mogoče je še vedno mal grd, kar se tiče notranjosti sploh, no recimo kaka trojka je še v redu. Z Mercedezem, ki je edini od Nemcev, ki mu lahko rečeš avto, se pa itak noben izmed njih ne more primerjat.

Smo pa to Slovenci, ki pač mislimo, da je dober avto tisti, ki ga fejst plačaš, in da nujno mora bit Audi ali VW - ful kmečko... Kao se gremo nek prestiž, ki to sploh ni. V Monaku npr. vidiš samo Ferrarije, Bentleye, Maseratije, od slabših pa samo še Mercedez in seveda - Alfo. In tam so res ljudje, ki se v bistvu lahko "preseravajo", kaj bomo mi eni bogi slovenčki z avtom na lizing...



Dejstvo je da vsak hvali svojega 'konja' in tako je tudi prav.
Ker sem bila kar nekaj časa v 'avtomobilskih vodah' mi je takole posploševanje v zvezi z Audiji in BMW-ji, ..... malo pretirano, dejansko nimam nič od tega.
Osebno povedano, meni je zunanjost Alfe zelo zelo všeč, pa vendar so mi ti modeli vsi prehodnega značaja in hitro minljivi, medtem ko so Audijevi modeli npr. A8 skorajda večni in v svojem razredu je že nekaj let najprestižnejši model, da ne govorimo o BMW-jevi sedmici in novemu X6, ki je trenutno na tržišču eden izmed tehnološko najnaprednejših avtomobilov. Dodatno pa jim v popolni plus šteje LED tehnologija, ki jo je prvi lansiral prav Audi in jo že pridno kopirajo vse znamke, tudi Alfa, da ne govorim o X-drive tehnologiji, ki jo ima BMW in še in še tehnološko naprednih stvari, ki so jih razvili prav Nemci,

Glede kvarljivosti, se strinjam da se kvarijo prav vsi, ampak tako banalnih napak in površnosti kot jo imajo italijani jaz še nisem zasledili pri Audiju, BMW-ju, Mercedezu....to da pa je Ferrari eden najboljših avtov na svetu, ja se strinjam, bi bilo pa fino da si prebereš s kakšnimi težavami se srečujejo lastniki Ferrarijev, jih je kar nekaj. Lansko leto je naš prijatelj kupil Ferrarija vrednega 258.000 eur, letos poleti ga je ta isti avto pustil na cesti v Splitu, zato o tem kaj je najboljše in kaj je prestiž obstaja ogromna razlika.

Žal je res tako, da se pri nas popolnoma preveč poudarka daje na znamko avtomobila in na ceno le tega, pa tudi če ni denarja za tako preseravanje, mi pa nek zgled nikakor ne bo in ni nek Monako ampak zgolj zdrava pamet pri nakupu avtomobila, da za dobro ceno dobim maksimalno kar potrebujem. Je pa to oziranje, kaj se zunaj vozi in kaj vse zunaj lahko vidiš meni osebno tudi ena taka splošna slovenceljska lastnost, ki nam ni ravno v ponos, kajti življenje, ki ga živijo zunaj tudi dostikrat ni tisto kar se kaže.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Audi ali VW
30.10.2008 7:51:17   
Poka
OK sem se res prej mal preveč vživela v debato user posted image , ker sem pač, moram priznat, ljubiteljica hitre vožnje in dobrih avtomobilov, kar pa seveda ni razlog, se strinjam s tabo, da bi mogla pod nujno met en tak prestižen avto na vsak način.

Sam ne vem pa npr. kakšne napake misliš, recimo pri Alfi? Strinjam se s tabo, da so sicer Nemci v prednosti glede določenih tehničnih podrobnostii, ampak tud Ferrari (čeprav je to sicer rang avtomobila, ki bi ga moral primerjat z avtomobili v istem rangu) je npr. v marsičem naprednejši in ga Nemci ne morejo dohiteti, dokaz za to so rezulteti v F1 (pa tud če ga je prej Schumi vozu, še vedno je v vrhu). To, da se je pokvaril - saj veš kako je s tem, lahko en avto ful hvalijo, pa bo ravno tebe pustil na cedilu. Glede dizajna pa pač drugi kopirajo za Alfo - sam no, sej je res, da imidž na koncu koncev nič ne pomeni, če bi te avto drugače pustil na cesti.

Če primerjam npr. BMW serije 3 in Alfo 159, ki sta nekje isti rang in cena je tam nekje -pri Alfi dobiš že vso opremo notri, z malo doplačila tudi še marsikaj drugega, če pa hočeš BMW z vso tisto nemško tehnologijo, boš pa moral še globoko seči v žep. In to je tisto, kar sem hotela povedat - če gledaš osnovni model, nekje istega ranga, Alfa pač še vedno ponudi več. Ker BMW brez dodatne opreme ni niti približno vreden tistega denarja.

Če pa primerjam npr. najino Alfo 156 (ima notri res vso opremo, od usnja, pa tud vse tehnologije) in tastovo BMW serije 3 (oba sta pa predzadnji model) lahko pa sicer rečem, da kar se tiče tehnologije BMW tu vsekakor prednjači, ampak njegov ima najboljšo mašino kar se je dalo dobit in tud čist vso opremo, ni da ni... Alfa je v prednosti pri dizajnu, kar se tiče vožnje po cesti - čez ovinke je boljša Alfa, bistveno, po avtocesti in na res dolge razdalje pa BMW. Je pa ena velika pomanjkljivost - zellooooo visoka cena. user posted image

UUUps, sem se spet razpisala - no pa sej dejansko imava dokaj podobno mnenje, samo da ti zagovarjaš tehnologijo - kar imaš v bistvu prav, jaz sem pa pač mal šminkerske sorte user posted image .


(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Audi ali VW
30.10.2008 10:36:48   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: Poka


UUUps, sem se spet razpisala - no pa sej dejansko imava dokaj podobno mnenje, samo da ti zagovarjaš tehnologijo - kar imaš v bistvu prav, jaz sem pa pač mal šminkerske sorte user posted image .




Razpisali sva se res kot dva descauser posted image , kaj češuser posted image . V glavnem ja, meni osebno so oblikovno in tehnološko dovršena vozila še vedno Audi, BMW, Mercedes, ....
Da pa znajo biti Nemci pravi mojstri pri oblikovanju so meni dokazali z modeli S5 Audi (čista petica) R8 Audiuser posted image , BMW M3 (trenutno meni ni lepšega in bolj dovršenega vozila) in še in še bi lahko naštevala.
S tem da mi ima Audi še vedno najlepši night vision od vseh.

Aja pa še to, kot je meni znano je Alfa del Fiata od leta 1986.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Audi ali VW
30.10.2008 10:42:04   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Tako na splošno kot si ti tole napisla (VW, Audi, BMW, ..) najbrž res ne moreš primerjati.
Po posameznih razredih pa mislim, da je kar veliko za primerjati, na splošno pa se mi zdi da v rang Audi (A8), BMW (serija7), Mercedes (SL), nekako ne paše niti VW, kljub Phateon-u, Alfa pa še manj.
Ker pa je bila v tem primeru debata o srednejm nižjem razredu in o samem srednjem razredu, lahko v ta rang zapade prav vsak avto. Dabata pa je bila ali VW Golf ali Audi A3 Spotrback.

Pa še to, tisti ki si bo želel BMW bo kupil BMW in ne Alfe pa čeprav ponuja bistveno več.Stvar okusa in v veliko primerih prestiža.

Pa tako na splošno kot si ti napisla o vseh zgoraj navedenih avtih, bi pred Alfo kupila vse te zgoraj naštete, ker je Alfa meni v veliko primerih dokazala da je Alfa kljub vsej svoji na videz všečni zunanjosti na žalost še vedno delo italijanovuser posted image .


amen...kot bi jaz pisala...user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Audi ali VW
30.10.2008 10:57:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Tako na splošno kot si ti tole napisla (VW, Audi, BMW, ..) najbrž res ne moreš primerjati.
Po posameznih razredih pa mislim, da je kar veliko za primerjati, na splošno pa se mi zdi da v rang Audi (A8), BMW (serija7), Mercedes (SL), nekako ne paše niti VW, kljub Phateon-u, Alfa pa še manj.
Ker pa je bila v tem primeru debata o srednejm nižjem razredu in o samem srednjem razredu, lahko v ta rang zapade prav vsak avto. Dabata pa je bila ali VW Golf ali Audi A3 Spotrback.

Pa še to, tisti ki si bo želel BMW bo kupil BMW in ne Alfe pa čeprav ponuja bistveno več.Stvar okusa in v veliko primerih prestiža.

Pa tako na splošno kot si ti napisla o vseh zgoraj navedenih avtih, bi pred Alfo kupila vse te zgoraj naštete, ker je Alfa meni v veliko primerih dokazala da je Alfa kljub vsej svoji na videz všečni zunanjosti na žalost še vedno delo italijanovuser posted image .


Ma super napisano user posted image ! Se strinjam s tabo!

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?