|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zamujanje menstruacije
12.1.2011 13:36:09   
Čebel@
-lahko je le zaradi stresa
-je pa sodelavka zanosila klijub temu da je jedla tabletke

še malo počakaj in če se ne ulije,pač naredi test

(odgovor članu nikec123)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zamujanje menstruacije
12.1.2011 13:41:01   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: nikec123
Vseeno me še malo skrbi in upam da se bo menstruacija pojavila čimprej, ker mi sicer še ni kdaj zamujala dle kot 5 dni.

T.i. jutranja tabletka lahko poruši cikel in menstruacija pride ali prezgodaj ali prepozno, pa tudi dekleta tožijo o tem, da niso takšne, kot ponavadi, lahko se pojavijo tudi kakšni izcedki. Živci pa na vse skupaj tudi lahko delujejo tako, da zavirajo prihod M, poleg hormonov, ki jih vsebujejo tabletke, le-te pa tudi niso tako nedolžne.

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu nikec123)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Zamujanje menstruacije
12.1.2011 16:12:25   
smeška83
Še moja izkušnj z zamujanjem M. Sem imela več ali manj reden cikel, a dvakrat se mi je zgodilo, da je preprosto ni bilo. Razlog: ciste na jajčnikih in stres. Če slučajno testi še vedno kažejo minus, pa se ne prikaže, je priporočljiv krvni test. Če pa je še ta negativen, pa primolut nor za sprožitev oziroma pač čakanje.
Se pa lahko user posted image  zamakne tudi po jemanju "jutranje tabletke". No, kot rečeno, nisem noben zdravnik, posredujem le svoje izkušnjeuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zamujanje menstruacije
13.1.2011 12:11:08   
Janchek81
Helow

vse lepo lepo in še enkrat lepo pozdravljam user posted image
Zanima me za vse tiste, ki imate na urinskem testu - zakaj ne greste na krvni test kater vam bo takoj pokazal, če ste noseče in če ste koliko časa ste že noseče. Pri meni je bilo tako, da mi je urinski test pokazal -, user posted image  še ni in ni bilo, sem se odločila, da grem na krvni test in mi je pokazal, da sem že v 6 tednu.

Lp


(odgovor članu nikec123)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Zamujanje menstruacije
14.1.2011 19:43:32   
RoseM
Zdravo!
Jaz imam redne zaščitene (kondom) spolne odnose. Ampak mi zamuja menstruacija in to že pet dni. Ne vem kako bi bilo mogoče da bi bila noseča, ampak drugače jo imam redno. Drugi dan po tistem ko bi mogla dobiti menstruacijo so me zelo bolele prsi in bile nekako napete (ampak bolijo me tudi pred menstruacijo), danes pa sem opazila, da imam tudi moten urin. Kaj pravite na to? Sem noseča?

(odgovor članu nikec123)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zamujanje menstruacije
17.1.2011 12:52:56   
Janchek81
RoseM: če imata vedno zaščitene spolne odnose in da ni bilo karkoli narobe ( počen kondom ) potem sigurno ne vem od česa bi bila lahko noseča.

(odgovor članu RoseM)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Zamujanje menstruacije
27.1.2011 11:59:28   
sajablue
Pozdravljene,

tudi jaz imam problem. Stara sem 22 let. Prejšnji petek sva seveda imela zaščiten spolni odnos, nakar sva ugotovila na koncu, da je kondom zlezel dol (ni nama jasno kako). Seveda je obtičal v meni z vso svojo vsebino.
Ker imam neredne cikluse (psiha ima svojo moč), niti ne veva ali je bil tisti dan en izmed plodnih ali ne.
Nekako sem pričakovala menstruacijo 26.1., vendar je tudi danes še nimam. Če bi jo dobila, bi vedela, da niso bili plodni dnevi. že 3 dni imam le malo rjav izcedek. Včeraj se mi je začelo spahovati. Tudi po 9 urah spanca se ne naspim. V jajčniku me vsaketoliko malo zbode, ampak nič v primerjavi s tem, kakor je včasih pred menstruacijo, ko se zvijam od bolečin.
Sem že v soboto želela po jutranjo tabletko, vendar so mi farmacevtke glede na mojo bolezen, ki sem jo komaj dobro preživela, odsvetovale. Odločila sva se, da bova videla kar bo pa bo. Namreč, oba si zelo želiva user posted image , pa veva, da bova vsaj še leto dni malo počakala (zaradi tromboze in pljučne embolije-ki sem jo imela nedolgo nazaj, je seveda stvar v tem, da če načrtno delava na otročku, bo potrebno preventivno nazaj na zdravila-NUJNO). Pa vendar, če kaj bo, bo super user posted image , če pa ne, pa tudi nič narobe. Vendar me vseeno zanima, mislite, da so te znaki vse spet posledica moje psihe? user posted image
Hvala za odgovor!


(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Zamujanje menstruacije
30.1.2011 13:02:52   
bojka
Tudi meni zamuja user posted image že skoraj 14 dni. Ko mi je zamujala 6 dan sem naredila test s CB in je bil -. Kam pa bi mogla it naredit krvni test? To grem kar sama ali me mora poslati moja G.
Mogoče neumno vprašanje ampak res ne vem?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Zamujanje menstruacije
30.1.2011 14:21:05   
Agnes27
Živjo,
enak problem. Danes je 40. dan. Naredila tri teste...vsi negativni. Nimam lih redne user posted image  ampak to je vseen preveč.
Prov mučno je to čakanje. Imam pa PCO tak da v bistvu nič čudnega.
Bojka, a drugače imaš redno user posted image ? Kolikor jaz vem ne rabiš, da te G pošlje na krvni test. Po moje se to v laboratoriju zmeniš in
plačaš.

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Zamujanje menstruacije
30.1.2011 20:46:50   
bojka
user posted image imam tako na 26 ali 28 dni. Dvakrat se mi je zgodilo da mi je tako zamujala, vendar takrat sem se selila k fantu in menjala službo ... malo živčnosti in to je bilo to. Agnes27 kaj je to da imaš PCO? user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Zamujanje menstruacije
1.2.2011 19:14:58   
bojka
Sem že razmišljala da grem na pregled krvi in potem včeraj se prikaže user posted image . Ja bo potrebno pa v nove boje dalje. Itak že čakam na 3 postopek umetne oploditve. Vsem želim da vam čimprej uspe zagledati user posted image .

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Zamujanje menstruacije
14.12.2011 16:04:46   
MayaMa
Men zamuja 2 dni, pa mi nikol ne zamuja. Naredila FS pa nič user posted image .
S fantom se trudima že več kot leto, tko ,da usak mesec upam, da pa bouser posted image !

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Zamujanje menstruacije
3.1.2012 9:23:36   
d1985
Pozdravljene,

tudi jaz imam problem. Konec septembra sem prenehala z jemanjem KT, user posted image imam redno, cikel 28dni, sedaj mi zamuja 8 dni. Naredila CB test in pokazal je - . Nekih nosečniških znakov nimam. Kaj mi priporočate? Naj grem še na krvni test? Te mora na krvni test poslati G, zdravnik ali greš lahko se kar sam zmenit v lanoratorij? S fantom si želiva user posted image

Hvala

(odgovor članu MayaMa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Zamujanje menstruacije
18.1.2012 10:02:32   
Ninchyy
Zdravo. Da še jst pristavim svoj piskrček. Tudi meni zamuja user posted image  zdaj že 3 dni. Ponavadi sem imela reden ciklus na 25 dni. In predno sem jo dobila sem imela ponavadi boleče prsi in v križu me je bolelo. Ta mesec pa nobenih takih znakov. S partnerjem se pa res trudiva, da bi zanosila. Zanima me, koliko časa ste počakale predno ste šle delati test za user posted image  Hvala za odgovor.

(odgovor članu d1985)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Zamujanje menstruacije
18.1.2012 12:07:49   
princess13
MayaMa, user posted image Počakaj do vikenda in ponovi test. Dokler ni M, je še vedno upanje, da si user posted image . Glede na to, da se trudita že več kot leto...si to povedala G? Ker bi verjetno bilo dobro it na kakšen pregled...

d1985,
na krvni test lahko greš sama (samoplačniško). Ker če te napoti G, mora met za to dober razlog. Recimo kot v mojem primeru, ko mi je test pokazal +, potem pa sem začela krvaveti user posted image Priporočam, da še malo počakaš, kaki dan al pa dva, potem pa poskusi še 1x narediti test. Mogoče imaš premalo hormona, da bi ti test pokazal +, lahko pa da M samo enostavno zamuja, ker si nehala jest KT.

Ninchyy, če ti M že zamuja potem ti priporočam, da narediš test. Takoj jutri zjutraj s prvim urinom. Če si noseča, ti mora test to zdaj tudi pokazat. Držim pesti! user posted image

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Zamujanje menstruacije
18.1.2012 12:56:54   
Ninchyy
Princess13 najelepša hvala za nasvetuser posted image Bom šla danes takoj v shopping po test. Jutri zjutraj pa s prvim urinom probala. Upajmo na user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Zamujanje menstruacije
22.1.2012 12:24:48   
Ninchyy
No, pa smo naredili test, ki pa je bil žal negativen. Še vedno pa nisem dobila user posted image  tako, da mi je res čudno zakaj je tako. Zadnjič sem v sauni skoraj skupaj padla zaradi vrtoglavice in slabostiuser posted image  Sauno drugače obiskujem že 5 let, 1× tedensko in se mi to še nikoli ni prej zgodilo. Sem pa nekje prebrala, da se to nosečnicam lahko pripeti, če niso pazljive pri vstajanju. Poleg tega imam še boleče bradavice. Kaj naj si zdaj mislim. Drugače imam vedno redno menstruacijo na 25 dni. Danes je pa že 32 dan odkar je nimam. Naj spet naredim nosečniški test? Hvala za nasvet.  

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Zamujanje menstruacije
23.1.2012 10:14:58   
d1985
Hvala za odgovore. Dvakrat nardila test in obakrat pokazal -, čez par dni dobila user posted image  nažalost user posted image  Se bo treba še naprej trudit.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Zamujanje menstruacije
23.1.2012 17:10:23   
princess13
D1985 user posted image Ne bit preveč žalostna. Očitno ti je M res zamujala zaradi prenehanja jemanja KT in se ti je ciklus rahlo zbrklal. Nič obupat, bo prihodnji mesec uspelo, boš videla user posted image

Ninchyy, jaz na tvojem mestu ne bi toliko brala in razmišljala o nosečniških znakih, ker psiha je prekleto dober razlog, da ti npr. M zamuja. Lahko da si podoben primer kot D1985, ko ji je test pokazal -, M pa ji je zamujala 8 dni, če se ne motim, potem pa jo je dobila...Boleče bradavice so lahko razlog za prihajajočo M ali pa nosečnost. Najbolje boš tak vedela, če boš ponovila test. Mogoče še počakaš kaki dan al pa dva, in če M še vedno ne bo, ga ponovi. Upam na user posted image . Good luck! user posted image

(odgovor članu d1985)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Zamujanje menstruacije
25.1.2012 13:08:50   
Ninchyy
Princess13 hvala za nasvetuser posted image Sem si rekla, da se res ne bom več obremenjevala s tem. Pa tudi ne bom preveč razmišljala o tem. Odločila sva se tudi, da bova test ponovila čez vikend. Takrat mi bo user posted image  zamujala že 14 dni. Če bo še vedno negativen bom šla pa še na krvni test. Tako, da bom vsaj vedela pri čem. Upajmo na user posted image  Poročam rezulate user posted image
Še eno vmesno vprašanje imam. Je pametno športati v primeru, da sem v začetku nosečnosti? Recimo fitness in pa spinning?

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Zamujanje menstruacije
28.1.2012 12:23:26   
princess13
Ninchyy kako kaže? Si delala danes test? Upam, na veselo novičko user posted image

Kar se tiče pa športanja v začetku nosečnosti, ti lahko samo napišem kako bi jaz ravnala. Jaz ne bi športala do prvega pregleda pri G. Na pregledu bi mi pa tako G povedala kaj lahko in kaj ne smem delat oziroma do kakšne mere lahko športam.

Javiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Zamujanje menstruacije
28.1.2012 12:30:07   
HeLenčica
dr. Pušenjak pravi, da zdravi nosečnosti šport ne more škodovati in če si se do zdaj ukvarjala s športom, lahko z njim tudi nadaljuješ, če se seveda dobro počutiš. Šport nikoli ni razlog za SS (razen če, ne vem, te pri jahanju konj vrže dol in se tako poškoduješ, da povzročiš). Seveda pa kakšno smučanje in podobno ni priporočljivo zaradi nevarnosti, da padeš ali pa se kdo zaleti vate. Jaz bi živela tako kot sem do zdaj oz. bi poslušala svoje telo. Držim pesti da je user posted image !

_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Zamujanje menstruacije
28.1.2012 19:15:47   
Ninchyy
Evo punce. Danes zjutraj sem ponovno naredila test. Tokrat s CB in pokazal mi je močno  user posted image  user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi, da niti ne dojemam še, da sem res srečka user posted image  Čisto sem bila zmedena, ko sem gledala test. Nisem bila prepričana ali gledam pravo črtico ali ne, ker sta bili obe. Tako, da me je moj pomiril in rekel seveda je user posted image  user posted image user posted image
Hvala za nasvete glede športanja. Bom bolj na easy športala in ne tako intenzivno kot sem prej seveda. Bom pa takoj ob prvem pregledu vprašala svojo ginekologijo koliko mi je dovoljeno.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Zamujanje menstruacije
28.1.2012 19:55:16   
HeLenčica
Jeeeej, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Zamujanje menstruacije
28.1.2012 22:00:12   
princess13
Ninchyy juhu user posted image user posted image user posted image user posted image Res sem vesela zate!! user posted image
Ja se strinjam s tabo, raje do pregleda športaj bolj na easy, pol ti bo pa tak G povedal/a koliko je dovoljeno.

Čestitam še 1x! user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?