Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc Lepe praznike! aja, sej res, imate praznik v slo, zato ni nobene na RR. Jaz sem pa mislila, da vam moj zajterk ni bil vsec trdozimc, a ves da res zadnje case nekaj razmisljam, da bi enkrat konec novembra/zacetek decembra uletela... Enkrat se bom pa zapeljala tudi do Stajerske, ce ze pridem tolk dalec, je tiste par km vec mala malca, bi me ful veselilo spoznat se Stajerke. Mi imamo dez, dez in spet dez. se je vrnil zelva, prav imas glede tasc, saj jaz sem cisto zadovoljna z njo, ampak enkrat sem ze napisala, mene malo moti, ker pac pride od dale in potem ziviva pod isto streh i tud taka zgovorna je, jaz bi pa rada vcasih imela tud mir, tako da taksnili obiski po eni strani res pomagajo in pasejo, po drugi te pa tudi utrudijo. Caji - jaz Gabrielu dajem Milupove brez sladkorja. Se mi ne zdi nic narobe, res bi pa raje videla, da pije vodo, ampak ker jo nima prvec rad, mu uturim caj, ce ravno nimam casa delat kompot. No, pa ob vikendih z nama zjutraj pri zajtrku pije sveze iztisnjen sok od pomaranc.