Kim80
|
Lep pozdrav! VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM!!! Pa hvala tudi v Larinem imenu za čestitke. Ne morem verjet, da je že leto okoli. Včasih na hitro pokukam na forum, da vidim, kako kaj napredujete. Mi še ne hodimo, se pa z veseljem plazimo in lezemo v vse luknje, kjer je le mogoče. Najboljše je tam, kjer je temno. Zobke ima Lara šele 3. Smo pač bolj počasni. Zadnjič, ko smo bili v posvetovalnici je imela 9300 g in nekje 72 cm. To je naša statistika. Drugače pa počasi zbiramo pogum za razširitev naše družine. Se odločamo za ponovno . Ampak še nisem čisto prepričana, če sem že za akcijo, čeprav moj pravi, da je najboljše enega za drugim. Drugače življenje kar brzi odkar sem v službi (od septembra) in Lara v varstvu. Ne vem kam letijo dnevi! Od hrane smo poskusili že skoraj vse in zaenkrat še nismo imeli nobenih težav z alergijami. V čem najbolj uživa naša mala? Zelo rada gleda knjigice in reklame. Zelo rada leze v škatlo in iz nje. Zelo rada pleše ob glasbi. Razume že tudi nekaj besed: npr. lučka, ata, mama, babica, dedi, popek, očka, nosek, knjigica,... Tudi reče že ata, mama, teta - sam saj veste, takrat, ko ji je . Ko vidi psa ali mačko, se začne od veselja kar tresti. Res so posrečeni tile naši malčki! No, toliko od mene, da se vam malo oglasim po letu dni. Upam, da uživate v vragolijah svojih in se dosti smejite. LP!
|