Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
...k je tle tak dolgcajt Toooooook se mi lušta zdele mal, da me kr razganja Rabm še nekoga, da si bomo mal nagajal Kdo se jav? Volga? Ne se stepst...lahk vas je več, tačas k se zmente grem kosilo skuhat. čaaaaw
lahko se javim, ker imam ravno preveč časa, ampak ne mi nagajat, prooosim
Greva 2 na 1?
Jaz sem pa hotela nekaj drugega tudi vprašat: je katera gledala družinski dvoboj včeraj? Impro Liga vs. Carpe Diem. Fantje so mi bili the best, so me fajn nasmejali. Tele blonde Carpe Diem pa... ne vem... so jim bile nastavljene, da so fantje bolje izpadli? Al je bilo to zares?
Me prav zanima, kdo bo njihov današnji nasprotnik.
... Pa hotla sm samo vmes vprašat, ker vem, da vas bo ogromno pogledalo to temo. ni mi ravno za novo temo odpirat, pa direkt šinfat, samo tiste punce ...
Heej! Sm nazaj..prej ni šlo...sm mela neki pomembnga. Skuhala sm pa že zdavnej. Če kdo met palačinke z nutello od kosila je še masa ostala? No tok časa sm bila zdoma, da se mi ne da zdej hecat In oddaja družinski dvoboj- nism gledala, drgač, če ujamem jo pa gledam in je luštna oddaja kot tudi voditeljica. Lahk se gremo pa križce pa kražce...sam ne bom mogla dolg