Majček28
|
čer, sej me niste še pozable, a ne Dons sem se spravla že 3x na rr, pa brala pa brala.... in ko sem hotla pokomentirat me je kdo zmotu (beri: možek ). Zjutaj sem mu spet pomagala v firmi (osebna tajnica ), doma pa 100 stvari, ki se nikakor nočjo same porihtat....moj je pa tud tko 'bogi', da se tud tolk ne potrud, da bi za sabo pospravu, ampak mu kar z rok pade. Tamala je 'kao' pretežka, da bi se on napenjal pa jo dvigoval , jaz je pa glih ne znam vključt v polnenje pralnega stroja, pa v zlaganje posode v pomivalca, pa v sprehajanje likalnika,....grrrrrr....pa sem protestno opustila vsa dela in šla z Brino na sprehod....joj, kaj bi šele blo, če bi mogl moški rodit al pa če bi vsak mesec 'teto' dobil No tko, skašljala sem se, hvala da to lahko nardim tuki, komentirat ne rabte, ker je blo že 100x napisan ....pomaga pa vseen Ker ste ble že spet noro pridne grem zdej še 7 strani za nazaj brat, postopoma, (da me spet ne pustite kje zadaj in popihate spat), tko da komentarji sledijo sprot