tadejluka
|
Hej! Jest sem sicer med Kranjem in Radovljico doma, pa sem bla včlanjena v oba kluba in pri obeh dobila- v Radovljici denar(60eur ze enega ), v Kranju so pa dali bon za Babycenter (odvisno koliko otrok imaš cca. 60-100 eur)+ vrečo v kateri so bile razne promocijske zadeve od zvezkov, prevlek za posteljnino, zimski žaklji, barvice, igrače, dude,.... Najbolš, da povprašaš na klubu kako in kaj, imajo pa običajno razpis proti konco leta ravno pred Božičem , moraš pa biti njihov član, pa še neki pogoji so,....Pozanimaj se!!! Pa seveda je fino tudi na občini povprašat (velja za vse ,,mlade,, mamice), ker veliko občin daje denar ob rojstvu otroka, se pa znesek razlikuje od občine do občine. Je kar nekaj stvari, ki se jih da dobiti samo moraš biti malo iznajdljiv. Drugače pa veselo brcamo, dones sva z mojim šla v nakup vozička zraven oba doživela živčni zlom skoraj, pol sva pa le uspela neki kupit, tko da ma zdej tretji dojenček prvi nov voziček- prej smo vedno imeli rabljene. Pa še za seznam rodila bom na Jesenicah LP, Saša
|