kalanteja
|
Za sliko, da sem jo prilepila, (prej sem jo v acdsee malo zmanjšala) sem jo shranila v najdi.si in potem skopirala link za forum- dokaj enostavno Prosila bi vas, če mi prilepite link od spletne strani ikeje ali pa kje je trgovina, ker sem pač bolj iz takšnega konca slo, da tega tukaj pri nas ni in niti ni kaj slišat o tem, hvala. Sicer sem našla nekaj, vendar nič v slo jeziku?'? Ja, noge mi potekajo predvsem zvečer, pa ko je slabo vreme- to strašno vpliva na mene, pred nosečnostjo nikol ni. Seveda me tudi boljo, čutim tk k bi imela na vsaki +10 kg, ko otečejo. Iz jedilnika sem črtala vso sol (moj si mora vse sam dosolit, je včeraj poskusil špagete brez soli- je reku, da neb mogu tk jest), pijem veliko več vode in pa najmanj 3 krat na dan počivam oz ležim po pol ure- prej nisem skoraj nič, noge imam dvignjene, namažem si jih z eno kostanjevo kremo- Herbion. Tudi moja bebika na brca veliko in je zelo mirna, verjetno še ne čutim vseh brcik, ponavad je zvečer malo bolj aktivna. Sicer grem pa v petek ponovno na pregled, da pogleda lego bebike, ker ji pred 14 dnevi ni bila všeč, se že veselim.