July08
|
Dobro jutro, so ! Evo, skuhala sem vam kavico , pa uživajte v njej! Bjondi za pregled. Prav spoštujem, da nista vprašala za spol in je še vedno . Zase priznam, da sem bila preveč firbčna, da bi čakala... Imaš pa dober datuma naslednjega pregleda... to bo smeha in šal. Jaz imam tudi kar strah pred velikimi otroci. Prvi je bil 4000 g, drugi 4270 g, da ne bo naša punca res kakšnih 5000 g . A kaj veste, če se punčke rojevajo manjše? Ali spol tu nima veze??? Amaya se pa strinjam, da hud porod hitro pozabiš, ko imaš v rokah to malo sladko bitje, a ne. Tud jaz sem imela vakuumski porod - boleeeeeeeloooooooo. Še zdej me ščipne tam dol, ko pomislim. Lsica za morfologijo. Fejči jaz imam tud še en zob za zrihtat pred porodniško. Me je tud ful bolel, ker je bil vnet. Zdej pa hodim že skor 2 mesca na zdravljenje... Lenika upam, da je Maticu bolje. Včasih je človek res zgrožen nad početjem zdravnikom. A ni nam drugega kot da jim kimamo in poslušamo, saj ni dobro se jim zameriti. Tudi naša fanta sta oba bolna - viroze takšne in drugačne. Nazadnje sta bila bolna septembra in očitno moramo zdaj malo za nazaj poloviti Kam pa boš dala Matica, ko greš v službo? KILOGRAMI jaz samo še na hrano mislim...ampak res. In ne morem si pomagati. Odkar je mož doma in je vse OK, se mi je odprl apetit in hladilnik skoz škriplje Sedaj sem na +5 kg, samo kaj, ko je podlaga že huda... Lep dan in uspešen začetek tedna!