July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Jaz sem nazaj iz nuhalne. Vse je v redu, videla je senco od koder sem krvavela, je rekla, da je, ko se je posteljica gnezdila počila ena žilica. Imamo pa celo zmedo s PDP. Po menstruaciji je PDP 4.6., moja ginekologinja mi je v 9. tednu na pregldu rekla, da je za kakšen teden manjši in določila rok 11.6., sedaj so pa na nuhalni ugotovili, da sem prišla še ravno zadnji čas za merjenje nuhalne, ker je velik že 8,3cm in sem baje noseča polnih 14 tednov in naj bi imela PDP 29.5. Je pa rekla tudi, da se zelo dobro vidi že spol in daje 95%, da bo punčka. Bravo za NS, Lenika! Imaš pa res zanimivo to s PDP! Kar pod maj so te dali?!? Ah, ti raje kar tukaj ostani, sej ne morač vedeti, kaj se bojo še spomnili s tvojim PDP, a ne?!? In čestitam za , Matic pa le ni imel prav, a ne? Naša dva fanta (sploh starejši) pravita, da hočeta bratca, da se bosta igrala z njim, samo po mojih občutkih bo . Bomo videli...Ziher bom vprašala na NS, ker se ful firbčna!