Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 21:45:35
|
|
|
|
simonetta
|
Jaz sem jo za našega malčka kupila v H&M.Je ful lepa pa tudi cena ugodna. LP:sloncek:
|
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 21:45:53
|
|
|
|
tinica
|
V H&M imajo že zelo lepe jaknice. Prejšni teden smo bili V Avstriji pa so imeli kar lepo izbiro še posebej za punčke. Lp
|
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 21:59:06
|
|
|
|
lin
|
Mi smo jo Lin kupili na razprodaji v Iani,ma je prov prehodna ker ni čist tanka kot vetrovka
|
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 22:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
C&A ali H&M.
|
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 23:25:57
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem jo malemu kupila v Zari. Full lepa rdeča je pa še cenejša je bila kot v Hanessu in dvojna je. Spodaj je podložena z jopico, ki jo lahko odpneš in nosiš samostojno. Stala je 4tisoč5sto.
|
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 23:46:44
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem jo zadnjič za Hano kupila v Toysrusu, je pa še pretanka za sedaj, v H&M-u, v Beljaku pa imajo luštne prehodne jaknice po 20 Eurov, lahko greš pogledat še v Emporium, tam imaš kar nekaj trgovin z otroškimi oblačili, lp!
|
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 15.3.2005 7:18:59
|
|
|
|
dory
|
Jest grem v Celovec..sicer sem ze lani kupla eno ful cute mal vecjo tko da pomoje za kak mesec zdej bo se,drgac pa zihr letim gor..vsaj vem,kaj me caka :)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje po carskem rezu Carski rez ni zaželen način rojstva otroka. Čeprav ste rodili s carskim rezom, se bo v vaših prsih prav tako začelo proi...
Zadnje s foruma
Udariti tujega otroka.
пеперутка16
Se vam je že kdaj zgodilo, da je odrasla oseba, v sorodstvu ali ne, udarila vašega otroka v vaši prisotnosti in kako ste se odzvali?