Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:36:15
|
|
|
|
l.daisy
|
alea se je oglasila pred 15 minutkami na kratko in šla... je rekla, da jo trese, ampak ne od vročine... tako da verjetno je že kaj bilo.... kratko, ali sladko
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:36:16
|
|
|
|
anaj22
|
čer a misija 3. del parvete
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogrešam Kajo, pa Mojco. No, imam 1.alarm - pridm nazaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
a sem se že pohvalila da imamo zobek??to sem a ne.. a pa to da sem poročena tud ane ??? no babe nimam se več s čim hvalit..predajam štafeto...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:37:11
|
|
|
|
l.daisy
|
oujeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj dober večer a potem se danes hvalimo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy oujeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny anaj dober večer a potem se danes hvalimo? magari
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Pogrešam Kajo, pa Mojco. No, imam 1.alarm - pridm nazaj Mojca se je dopoldne oglasila, Kaja pa danes še nič
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:39:16
|
|
|
|
anaj22
|
moj je šeu do soseda sem rekla da se bom ta čas stuširala in glejga zlomka me rr premami
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:39:23
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz pa ne vem kaj nardit.... sem kupila ta novo aptamilovo kašico, gres, po 4. mesecu... pa vse ok, brez glutena, brez sladkorja.... ampak z NADALJEVALNIM mlekom pa kao nove so te kašice.... a pri kašicah ne bojo zamenjal, glede na to, da je zdaj začetno mleko do 6. meseca???
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:39:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
em si merila in vročine ni več in sem takoj spraznila pol banjice sladoleda . Zdaj grem pa pod kovter. Se treseeeeeeeeeeeeem....... ampak sedaj pa od sladoleda Alea-kateri sladoled pa je to? Da mi mal lušte narediš. Jaz pa ravno glodam zadnji košček čokolade-tiste z 80%kakava od Lindta-sem jo kupila za Jerneja, pa očitno bom morala narediti večjo zalogo Grrr , sem si stalno govorila, pa tudi drugi so me tolažili, da Jernej ne more imet hipe med tekom, divjanjem,...No, pa ni čisto tako. Popoldan smo pridelali še eno hipo-je norel zunaj, pa se mi je zdel malce bled. Ga napodim not, on nori po stopnicah, živahen, mu zmerim...in 2,4-ALELUJA! In spet so se mi tresle roke-res bom rabila poleg cukra v omari še kak štamperle,... Torej današnja bera 2 hipi! Sedaj bomo pa držali cuker nad-okoli 10.... Taanikaa-ti lumpa si se pa poročila v naših koncih . No, mož je pravzaprav Brežičan. Je videl slike in me je vprašal, zakaj sva se midva morala poročit v naši fari in ne pri župniku motoristu, ki je vse kaj drugega kot zategnjen! V glavnem. Pohvalil župnika tebe in tvoje! Kleopatra-si bila na sprehodu? Mi smo šli tudi ven. Mi Patricia ob 4-ih popoldne reče, da rabi jutri za v šolo bučo. Krasno. Doma jih nimamo, sosedovim so zgnile, smo šli k moževim staršem-so jim vse zgnile,... . Patricia pa v . Tast je za nekaj časa "mrknil", nato se pa prikaže z bučami-jih je na eni njivi narobutal,.. Moj pa drnjoha na sedežni. Jernej pa tudi-ga hočem imeti blizu, da je stalno na "oku".
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny anaj dober večer a potem se danes hvalimo? magari hmmm s čim naj se pohvalim? da sem eno leto poročena, da mi Ema spi celo noč-trkam zraven, da je Maša pridna v vrtcu... predajam naprej
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 moj je šeu do soseda sem rekla da se bom ta čas stuširala in glejga zlomka me rr premami itaaaakk!!! mojčike nebo je šla ninat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:40:05
|
|
|
|
alea01
|
no, mi smo včeraj, pa predvčerajšnjim, pa,...... Danes še nismo, ker mene trese . evo, jaz sem se tudi pohvalila....... Katera je naslednja?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 moj je šeu do soseda sem rekla da se bom ta čas stuširala in glejga zlomka me rr premami
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:40:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ampak z NADALJEVALNIM mlekom Ah, ti daj mleko po svojih pravilih-začetno, pa bo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tast je za nekaj časa "mrknil", nato se pa prikaže z bučami-jih je na eni njivi narobutal,..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 no, mi smo včeraj, pa predvčerajšnjim, pa,...... Danes še nismo, ker mene trese . evo, jaz sem se tudi pohvalila....... Katera je naslednja? to se po moje samo ti lahko s tem hvališ, ker tako redno pa to mi ne prakticiramo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa same ne nardite kašic? Riževo se da, da skuhaš riž, ga zmiksaš, dodaš mleko. Je ena prijateljica, ki ima 5 mescev staro punčko, po poklicu živilski tehnolog, pa je rekla, da so te kašice ful umetne. Pa daj naj, če mamo le možnost, same nardimo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
aaa kerstin pozna mož župnika??fajn,ja res je super župnik,tak skuliran...štorija..nese vino do mene in mojga ko stojima pred oltarjem se spodbije in reče potiho meni in možu -sem že pijan danes malo...midva pa v smeh,se nisma mogla nehat smejat...pol kao neki molimo on pa tko o družini da bi si jo ustvarila pa plane v smeh in pred vsemi -ah vidva sta to že nardila kaj jst to berem---vglavnem super je blo..pa hvala za pohvale..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:44:15
|
|
|
|
alea01
|
nya, nato pa sploh nisem pomislila. Valda je vse umetno kar kupiš . bom jutri kuhala riž- če ne pozabim AS- sladoled stračitela od pirana
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:44:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tast je za nekaj časa "mrknil", nato se pa prikaže z bučami-jih je na eni njivi narobutal,.. Ja, vzgoja otrok Ampak če bi ji cel BC privlekla domov, se ga ne bi razveselila tako, kot narobutanih buč,...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:44:40
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz pa nimam nič novega, da bi se pohvalila.... poročena nisem, bolj malo...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 21:44:47
|
|
|
|
anaj22
|
a se lohk še jest pohvalim mi tud ne glih vsak dan ampak vsak drugi dan
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?