Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
. Pa, jaz imam že dost tega sranja. Enostavno se mi več ne da. Pa dva dni normalno papca, pol pa spet tri dni ne. Pa ta frajla je od
...edino še amtamil probaj namesto novalaca...žal ne poznam nobenega primera kot tvojega,sem že spraševala okoli kaj nardit v takem primeru...vem da ti more bit ful hudo a ne..
tako pridno spijo. Naša pa se še kar najmanj 2x hrani v tistem prav nočnem času, pa danes je ob pol 6 imela napad govora, ati pa se ob 6h vstane za službo... eno uro je bilo tako, potem pa sva spale do 10h nekje - z vmesnim hranjenjem. Kaj če imam jaz čist prazno mleko? Ful se mi že zdi, da je tako. Hm. Ampak tako na videz je kar fajn belo, ni videt vodeno. Pa čez dan nič ne spi. Sedaj zadnje dni jo skoraj silim, da malo potegne čez dan - imamo spalnico zatemnjeno in tako, pa je včeraj dvakrat spala nekje dobre pol ure.
Tudi sedaj spi nekje pol ure...
v vozičku pa vedno zaspi. Greva pa še vedno na sprehod, enkrat na dan.
za tri mesece