|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 14:34:29
|
|
|
|
metuLJchy
|
here she comes again, poje ena pesem - in punce sporočam vam, da je prišla tudi moja . Hvala za vaš pozitivizem, zdaj teh par zoprnih dni, potem pa spet nagrabit upanja in pozitivnih misli in iti v nove boje - ne ostane drugega!
|
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 14:41:25
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy here she comes again, poje ena pesem - in punce sporočam vam, da je prišla tudi moja . Hvala za vaš pozitivizem, zdaj teh par zoprnih dni, potem pa spet nagrabit upanja in pozitivnih misli in iti v nove boje - ne ostane drugega!
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 15:03:11
|
|
|
|
*kinnie*
|
|
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 15:16:31
|
|
|
|
tassi1
|
|
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 15:40:19
|
|
|
|
trinity22
|
Eh škoda, bo pa naslednjič
|
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 17:54:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,pošiljam ti en velik in topel . Upanja pa ne boma za v naprej izgubile,kajne? LP Mojca
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kaj vse poškoduje spermije?Pri skoraj polovici moških vzrok za slabe izvide spermiograma ni znan, kar otežuje izbiro terapije in zdravljenja. Kaj p...
Zadnje s foruma
Imemetuljčica12ImeNick (
21%)

Aleks (
17%)

Matej (
17%)

Jan (
38%)

Damjan (
7%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!