|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
1.10.2008 10:52:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kok se Zoj amatra, d abi se sama vsedla user posted image k da bi brekdens plesala user posted image user posted image se vrti na riti, sam še posedt se ji ne rata

user posted image  user posted image  user posted image  Dej posnemi!!

vidiš, to se pa še spomnila nisem user posted image bom bom user posted image

Dobr da imaš mene, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.10.2008 10:53:50   
pina-1
dan.

jaz se ne grem več. Tale moja dečvica, je prava mal zverinica. Čisto nič ji ni več prav. Le pri mami na rokah je lepouser posted image .
Sva bli pa že v trgovini, pa v mullerju po pelenice in po hipp kašice. Sedaj pa ana v postelji tuli, ker je zaspana in noče zaspat. No ja na zizi že, drugje pa ni šans. Samo danes sem trmasta tudi jaz.

suzi jaz ji meso dam kuhat skupi z zelenjavo. In tudi malo solim.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.10.2008 11:10:34   
mlavla
daaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

končno mi je uspelo mal prilezt do interneta...a doma mi še vedno ne dela...user posted image

imam občutek,da me niste ravno pogrešale...razen buči..user posted image

naj vam pa povem,da sem vas pa jst zato tolk bolj pogrešala...

upam, da je z vami vse vredu..ker res nimam časa nazaj za brat...

rada vas mam...

pozdravčič
mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.10.2008 11:15:51   
Februarka08
Pa to ni res... spet ma moker bodiuser posted image user posted image user posted image user posted image ne razumem več... pa vedno na isti straniuser posted image danes ji grem prav po druge plenice ker tega se ne grem večuser posted image

Suzi, jaz ji tudi skuham meska v zelanjavi, potem pa zmiksam s paličnim... ji pa prej popražim malo čebulice na maslu in potem vržem zelenjavo in meska, potem pa zalijem in se to pacauser posted image na koncu pride mljaskiuser posted image super okusnouser posted image pa malo solim...
Mlavlauser posted image da si se malo javila...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.10.2008 11:19:17   
Februarka08
Sem šele vidla, da so zdel albumi čist drugačniuser posted image pa nič ni več zaklenjenouser posted image to mi pa ni glih...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.10.2008 11:32:09   
itata
dan, kako smo? pri nas spanje klasika... sem mojga zjutri v službo peljala. ma avto pri mehaniku. zdejle k mali počiva sem nama spakirala. pičiva še za par dni na morje. je glih lepo vreme napovedano. KAO. pa da vidmo. jutr še moj pride po službi. sej me je skor kap k je reku, da si bo petek frej vzel! če bo dež bomo šli pa dam prej. kaj češ. zdej pa šibam še v kuhno par zadev narest pol pa počas proti morju. lepo bodite pa se čitamo nasl teden!! ajdii pa pa

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 181
1.10.2008 11:33:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem šele vidla, da so zdel albumi čist drugačniuser posted image pa nič ni več zaklenjenouser posted image to mi pa ni glih...

Mislim da so zaklenjeni, ker imaš pod opcijo urejanja kdo jih lahko vidi in moji (zaklenjeni) imajo označeno samo jaz user posted image  Če pa deluje pa ne vem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 182
1.10.2008 11:41:14   
itata
meti: kava danes ne bo znesla... nasl tedenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 183
1.10.2008 11:43:58   
ella79
itata uživajte user posted image

jaz sem dala pri albumih sedaj jaz+prijatelji user posted image dej dolenjka poglej če lahko gledaš user posted image jaz lahko tvoje vse user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 184
1.10.2008 11:50:59   
dolenjka

jaz sem dala pri albumih sedaj jaz+prijatelji user posted image dej dolenjka poglej če lahko gledaš user posted image jaz lahko tvoje vse user posted image

kako to misliš moje vse? A tudi zaklenjene? Tiste, k sem se "pomankljivo oblečena" z žirafo slikala??????

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 185
1.10.2008 11:54:12   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mislim da so zaklenjeni, ker imaš pod opcijo urejanja kdo jih lahko vidi in moji (zaklenjeni) imajo označeno samo jaz user posted image  Če pa deluje pa ne vem user posted image

aha, hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
1.10.2008 11:57:23   
dolenjka
Ella, Februarkine lahko gledam, tvojih pa ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Očitno nisem tvoja prijateljica user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
1.10.2008 11:57:41   
ella79

kako to misliš moje vse? A tudi zaklenjene? Tiste, k sem se "pomankljivo oblečena" z žirafo slikala??????

za te pa ne vem, k so na drugi strani, pa noče odpret te strani, javi eno napako user posted image

Zoja spi že 2. rundo user posted image prva je bla itak sam pol urna user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
1.10.2008 11:58:32   
ella79

Ella, Februarkine lahko gledam, tvojih pa ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Očitno nisem tvoja prijateljica user posted image  user posted image  user posted image

si si prijateljica, sam ne vem kaj naj vpišem, kdo vse jih lahko gleda user posted image
a so vse potem pri meni zaklenjene?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.10.2008 12:01:43   
dolenjka
ja očitno user posted image  dej računalničarka zrihti neki, jaz grem pa mojo deklico nahranit, ker se je po uri in pol zbudila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.10.2008 12:04:20   
misar
evo mi drgnemo že 2. spanec...je pa res, da je bil prvi zelo kratek in zgodnji user posted image user posted image

me zanima kaj v mojih albumih tud lahko gledate vse slikce, ker jaz mam načeloma vse razen enga zaklenjene?! user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 191
1.10.2008 12:06:14   
dolenjka
Miša, jaz lahko samo 1 gledam - previjalno user posted image

Moj otrok spet noče jest user posted image  Ta bo očitno res ena suhljaduser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.10.2008 12:09:30   
misar
ok super...dolenjka, ko sem prebrala tvoj post..ti pomanjkljivo oblečena ter žirafa user posted image user posted image user posted image ...sem takoj mogla it gledat kako to zgleda...šment, pa ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
1.10.2008 12:09:59   
Februarka08

a vseuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
1.10.2008 12:12:37   
ella79
misar jaz lahko pogledam sam unga, k imaš previjalno slikano, ostalih se pa sploh ne vidi, kot da jih ni user posted image

februarka pri tebi, pa lahko pomoje vse pogledam, vsaj vidim jih. Dej povej kater te zanima

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 195
1.10.2008 12:14:08   
misar
ella pri tebi tud piše da nimaš nobenega albuma...a maš tud ti vse zaklenjene?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 196
1.10.2008 12:16:56   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ella pri tebi tud piše da nimaš nobenega albuma...a maš tud ti vse zaklenjene?

jaz sem dala vse, da jih lahko samo jaz in prijatelji gledamo user posted image sam ne vem zdej kje določit, kateri prijatelji
sem mela pa že prej vse zaklenjene

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.10.2008 12:20:04   
misar
jaz tud gledam kje se določi prijatelje...ej če kaj pogruntaš sporoči a ne? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.10.2008 12:29:18   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jaz tud gledam kje se določi prijatelje...ej če kaj pogruntaš sporoči a ne? user posted image

sem prečekirala, pa nič ugotovila user posted image
še tam k imajo pomoč, imajo za star RR napisan user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.10.2008 12:32:23   
polonca78
Po doooolgem času dober dan čveke!

Vidim, da še vedno razturate z rekordnim čvekanjem, da ste že 6. del naklofale! user posted image user posted image user posted image Pri nas je najverjetneje podobno kot pri vas  - tečen, če ne spi, srčkan, ko končno spi, .... user posted image

pred dnevi, ko sem naredila test za nosečnost in je bil pozitiven user posted image (juhuhuuser posted image ) , sem se takoj spomnila na vas. je še katera ponovno noseča ali sem med prvimi? bi morala it čvekat med majčice oz. junijčice 2009 (nekje mi naračuna PDP 31.05.09, nekje pa 01.06.09), ampak enostavno ne bi bilo tako zabavno kot z vami, pa še pravega časa ni na razpolago!

no, a je še katera user posted image ?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.