Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

dočaka ata, da pride nazaj - ni fajn bit sam v porodni
.
psičko lovila, je šla za enim črnim psom in upam da ji ni kaj naredil (da ne bo breja, ker pol pristanem v norišnici, je namreč rodovniška zlata prinašalka in ne mislim imet enih zmešancev
), tamalo sem zadnji hip peljala v vrtec, potem srečala sestrično od mojega in sva kofetkali in me je "zvlekla" še v trgovino, kjer sem si spodnji del trenirke kupila - tak s full dobrim pasom. Taščica doma je čivkala kot nora, a sem že navajena. Sedaj pa moram za šolo nekaj nardit...
, v soboto bom CEL DAN sama doma (no tašča in tast v spodnjem štuku), bom prikovana za COMP, ker imam res precej za ta trapasti izpit še za naredit in močno upam, da mi naslednji petek uspe dobiti tisto 6 in potem še zadnji izpit letošnje šolsko leto......
zaželel...pa ga moram mal razvajat zdej k mam še čas...