Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Našemu malčku bomo kupili prenosno posteljico, zato vas prosim glede kakršnegakoli nasveta ob nakupu- kakšne imate vi, ste zadovoljne, imate v posteljici še dodatno podlogo?
Mi imamo Chiccotovo in smo zelo zadovoljni. Je zelo enostavna za sestavljanje in razstavljanje, lahka, ne zavzame veliko prostora. Na dno ponavadi damo še tanko podlogo.
imam baby welt-ovo -in sm zadovoljna.sploh ko sta s sosedovo punčko 4 leta skakala po njej ko zmešana.pa je še zmerj cela.hvalabogu. imam pa itak še podlogo ker drugače je pretenko. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178130 tako imam samo modro. sm jo pa kupila po znižani ceni ker je bla mreža na dveh koncih strgana,pa sm misnla da jo bom morala zašit.pa sploh ni blo potrebe.je še zmerj ista kot je bla.
mi pa Hauk-ovo, kupljeno po akcijski ceni 25€, in se je letos na morju super obnesla...je pa mehka podloga obvezna, mislim da ti otrok brez tega ne bo hotel spat: še dodatnih 25€...
je pa naša pupa res uživala v njej, čez dan se je notri igrala in ponoči brez problema spala
Saj najbrž prav velikih razlik v prenosnih posteljah ni - vse so izdelane po enakem sistemu. Mislim pa, da je dodatna podloga dobra stvar - naša pika je dobila po 14 dneh na morju izpuščaje na vratu od potu - če imaš samo originalno dno, je to iz pvcja in se otrok poti.
mi smo jo kupili v pikapolonici od ABC-ja in smo zaenkrat zelo zadovoljni. ima tudi vratca, da bo lahko eva kasneje samo hodla not in ven. takole, sam da je roza barve
dam pa še vedno kakšno odejo ali rjuho čez podlogo, da je bolj mehko.
jest sem prenosno postlico dobila v paketu, mislim da je chiccotova. Je hitro sestavljiva, trdo dno...zato sem na dno vedno dajala še nekaj mehkega-običajno kar otroši kovterček. Stranice so zračne-mreža in mali je spal ko bubica.
Jaz imam tudi Hauckovo, rabila sem jo na morju. Notri sem dala kar eno blazino za plažo, da ni ležal na tistemu materialu. Če gremo k babici jo tudi vzamem sao, da nimam skrbi, ko ga dam spat, tam dam noter kar prešito oddejo in je dovolj mehko. Doma jo pa uporabljam namesto stajice, sicer samo takrat, ko grem kake cote obest. Slabost pa je, ker se po tisti drobni mreži ne more dvigniti.
jest sem prenosno postlico dobila v paketu, mislim da je chiccotova. Je hitro sestavljiva, trdo dno...zato sem na dno vedno dajala še nekaj mehkega-običajno kar otroši kovterček. Stranice so zračne-mreža in mali je spal ko bubica.
Enako! Na morju je spal v njej od 21h do 9h brez zbujanja, doma se pa že ob 8h zbudi