|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: blog-katastrofa :-(
6.10.2008 8:51:19   
aqua77
wp,

svaka ti čast!

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: blog-katastrofa :-(
6.10.2008 14:36:47   
sensi
wp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Da jo ni sram,kako si lahko to sploh dovoli,halo socialna delavka kr pri srcu me stisne,ko se spomnim,da taka baba razsoja o usodi kakšnega otročka.Uboge njene hčere,ko jih pa že zdaj uči,da se naj vležejo pred prvega ki pride mimo in si dajo naredit otroka,ker se jim pa lahk zgodi,da bojo za to prestare.Po njenem je vse lepo in prav sam,da maš otroka mlad,pa čeprav mu nimaš dat kaj v usta,al pa ti ga naredi nekdo,ki pride mim,sam da ma luleka.Ato da se pa morata dva met rada in da bo otrok lahko samo v složni,umirjeni,ljubeči družini lahko zrastel v človeka brez hujših stresov in spominov na slabo otroštvo,ne to pa ni opmembno.seveda potem gospa socialna nebi imela kaj delat.Mislim groza!!!!!Sama sem se za otroka,v sebi,že zdavnaj odločila,pa kaj ko nisem imela človeka ob sebi s katerim si bi to oba želela.Pa da ne bo katera mislila,da imam nevem kake kriterije,to se ne da določit v naprej,enostavno veš,da je pa to,to.Seveda so izjeme in se zgodi,da čez leta tisto kar je bilo še včeraj ideal je danes popolnoma nekaj drugega,sigurno je pa drugač če veš,da je bil tvoj otrok na svet postavljen,ker je bil željen.Po njenem je najbolje,da jaz ko imam 34 let rečem drugo leto mojemu dragemu,lej lubček ne želim se več trudit,ker sem prestara in narava več tega ne želi,da si dva,ki se neizmerno ljubita sam sta"stara" želita otroka........ma baba ni normalna,od kod ji pravica nas obsojat.Zakaj nam ne bi zdravniki pomagali,če po naravni poti ne gre,pol tudi vrtnar ne bi smel dognojevat rožico ,da bi lepše cvetela,ker to ni želja narave.Ma ni čuda,da gre vse počasi k vragu,ko pa taki ljudje hodijo po svetu.......
Pa brez zamere,ker sem si mal dala duška sam me take zafustrirane babe res jezijouser posted image user posted image user posted image ,ker mi hočejo vcepit občutek krivde zato, ker si želim novo življenje ob sebi,ki ga bom sigurno vzgojila tako,da bo znal cenit željo vsakega posameznika in sprejemat drugačnost.
Vem in verjamem v to,da nam bo uspelo in bomo vse občutile lepoto tega,da smo mame,pa če bomo stare al pa mlade.Sicer pa človek je star toliko koliko se počuti.


_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 7:24:11   
Anonimen
Pozdravljene,

naj dam še svoje mnenje.
Ja bilo je davnega leta 2002, ko sem:
- bila stara 26 let
- oddala magistrsko nalogo
- napredovala v službi
- prenehala jemati tabletke
- z dragim sva se odločila se maja 2003 poročiti
- se seliti v povsem novo hiško, ki sva si jo zgradila v dveh letih
- in nekje poleti 2003 zanositi...
ja do takrat je šlo vse po planu.
In danes?
- Stara sem 32 let
- oddala sem doktorsko nalogo
- sem solastnik in direktor istega podjetja
- jem tifol že 6 let
- sem srečno poročena
- živim v prekrasni hiši
- in za nama je 18 ICSI postopkov

Diagnoza: Nepojasnjena neplodnost. Ne pri meni in ne pri možu niso našli razloga za kaj ne gre.

In potem prebereš post "ala Katarina".

Pa Katarina naj ti odgovorim: Ne nisem bila ne premlada ne prestara: pri šestindvajsetih sva oba začutila željo po otroku. Danes sem 32 - in Katarina ne - še kar se ne počutim prestare. Ker z ICSI več ne gre, sva trenutno v postopku darovalske celice, v letu 2009 pa bova iz Rusije pripeljala tudi najinega prvega posvojenega otroka.
Kot vidiš, ljubezni imama dovolj: dovolj zase, dovolj za darovalsko celico in dovolj za posvojenega otroka.

Samo oseba, ki se je v življenju spopadla z neplodnostjo, naj sodi in komentira pare, katerim se je to zgodilo.
Ni prav, da ti, kot zunanji "neprizadet" osebek komentiraš te zadeve. Komentiraj npr. mati samohranilka ali pa kako me je zapustil (sem zapustila) biološkega očeta mojih otrok - to je zagotovo tema, kjer lahko govoriš iz lastnih izkušenj.

Povzetek:
Ne naravno nama očitno ni usojeno imeti otroka. Verjameva, da nama bo pri tem pomagala moderna medicina. Hkrati pa bova postala starša siroti iz Rusije - pri tej posvojitveni zadevi pa imava to srečo, da imava zelo razumevajočo in prizadevajočo socialno delavko, ki naju vodi in usmerja v tej zadevi.

Pa srečno vsem, ki se trudite za otroka.


(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 8:12:50   
Anonimen
Pozdravljene.

Mogoče me boste imele za veliko prasič..., ampak moje razmišljanje je takole.
Kot vedno ste napadle takoj nekoga, ki misli drugače od vas. Ne me narobe razumeti, razumem vašo bolečino ob tem ko ne morete zanosti po naravni poti. Tudi sama se že nekaj časa trudiva z možem. Samo za naju ne bo konec sveta če ne bova imela otrok. Oba sva brala post. In misliva, ko sva brala vaše odgovore, da niste razumele kaj ona hoče povedati. Sicer posplošuje, vendar ima prav. Ali boste zanikale, da nikoli niste naletele na kolegico, znanko oz v pogovoru naletele na besede "joj, tolk se imava fajn ko sva sama, bova še malo počakal z otroki. Najprej si želiva potovanj in videti svet" To govorijo "dekleta" stara 30 let. PAr let potovanj in potem bi imele otroke. In to je to kar je hotela Katarina povedati.
Enostavno ne razumem, zakaj je za nekoga konec sveta, ko in če ne more imeti otrok. poznam pare, ki niso imeli svojih otrok, so posvojili, vzeli v rejo, ali ostali sami. In se tudi strinjam z njenim pogledom na izjavo "otrok bo izpolnil najino zvezo" WTF. Tudi mene prime nekam, ko slišim to. Ali imajo take ženske sploh rade svoje možove, ali jim ni mož dovolj? Ker se dostikrat zgodi, ko ženske dobimo otroke, pozabimo na svoje ljube? Naenkrat ni več mož središče našega sveta, ampak to vlogo prevzame otrok?

In žalostna postanem, ko berem take poste kot je recimo od brisačkarce al kaj si že?
In taka ženska, ki privošči drugim slabo bo imela oz ima otroke? Kaj naredite v vrtcu, ko pride vaš mali z buško domov? Se na smrt skregate z njegovo materjo, kako si je vašega otroka drznil udart? Tudi tako se je že končalo, da so starši otroka, ki je utrpel med igro zlom roke, tožili starše ubogega fantiča, ki je le premočno udaril z roko, ko je hotel odbiti žogo?

In strinjam se s tem, ko pravi, da so otroci psihične razvaline pri 30, ker jih celo življenje zavijamo v vato.
Res, eni otroci so pri 15, 16 lih tolk samostojni kot moj nečak pri 4.
Žalostno. Vsako stvar mora mamica urejati, ker je on revček. Tudi tega včasih ne vedo, kaj ima za šolo za narest.

Oprostite za dolžino posta.

Sedaj pa začnjite pljuvati user posted image

Barbara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 8:14:31   
sonček33
Anonimna  - srečno! Vesela sem za siroto, ki bo dobila starša in naj bo z darovalsko celico uspeh 100%

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 8:15:27   
Shuka
Škoda besed.

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 8:28:39   
cuddy
No jaz bi pa rekla tudi tole.
Glejte kdaj oddajo na kanalu A, ob sredah zvečer naslov je Pot k nosečnosti.

Oprostite, samo povejte mi kaka je kvaliteta takega življenja?

Da iz dneva v dan čakaš, opazuješ samega sebe, daš toliko in toliko preiskav skozi, tolikokrat skozi IVF pa ne vem kaj še? In po toliko neuspehih, še vedno z glavo skozi zid?
Sej včasih rata, hvala Bogu. Samo kako življenje je to za partnerja, ki so vedno nekje v ozadju, ker je ženska v središču pozornosti?

Poznam par, ni mogel zanositi, pred 25 leti še ni bilo takega medic. znanja. Posvojila deklico iz bivše Juge (takrat ni bilo problemov), čez 2 leti zanosila po naravni poti, rodila fantka, čez leto zanosila in naredila SPLAV!!!

No in sedaj povejte, kaj je bilo pri ženski pred 5 leti tako močnega da je posovjila tujega otroka, čez čas pa svojega "pospravila", ker sta ji bila 2 dovolj?

Tko, da se strinjam z Barbaro, ne pluvajte vse naokoli, ker stvari niso samo enolične. Verjetno ona kot socialna delavka vidi tudi družine, ko so otroke dobili s pomočjo medicine, pa vidi da stvari pri starših, ki so si včasih tako želeli otrok, ni vse tako rožnato. Tudi odnosi med pari, ki se toliko časa trudijo (statistično) se krhajo, in dosti se jih loči. Ker je enostavno za žensko pomemben samo otrok, mož je pa včasih res samo še darovalec. Sej ko pride do nosečnosti je pa zopet rožnato, če nosečnost poteka normalno.

Pa s tistim, da je tamalo okol ušes, če ji je kradla denar, se lahko skoraj strinjam. OK malo čudno da smrkljo pri 15 flikneš okol ušes, samo če ti krade lastni otrok,..... Ona kot socialna delavka vidi, kaj se zgodi z otrokom, ki je kradel svojim staršem, pa niso nič naredili. Spomnite se kaj je bilo v Medvodah (zaradi premoženja ubil svoje starše). Ponavadi je kot mladoletnik v kakem popravnem zavodu. Ne pa vsi seveda, ne posplošujmo.



Če bo sreča, boste/bomo imele vse najstnike.

Upam, da smo se na napakah, ki smo jih me delale in naši starši, da bomo probale biti taki starši kot so bili naši nam ali pa še boljši.

Lep dan


_____________________________

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 8:33:37   
Anonimen
Ali imajo take ženske sploh rade svoje možove, ali jim ni mož dovolj? Ker se dostikrat zgodi, ko ženske dobimo otroke, pozabimo na svoje ljube? Naenkrat ni več mož središče našega sveta, ampak to vlogo prevzame otrok?


Hm, mož središče sveta. Zanimivo. Moj mož ni središče sveta, je človek s katerim želim bit, ne s katerim moram bit ker je meni vse. In otrok je tud nekaj kar si želiva, ne nekaj kar potrebujeva.

Kar se pa tiče tega da komu želim slabo....napisala sem da je bolezni ogromno. Statistiko si oglej koliko raka je recimo. In če ga ne zdraviš....pač umreš. Dejstvo. Ne zarad tega da ji jaz želim da umre. Tak pač je. Narava naredila svoje. Tako kot pri nama kao. Sprijaznit se je treba. Tko kot se je treba sprijaznit da je kar veliko možnosti da bo ena od njenih hčera neplodna. Ali pa njen partner. Tudi če bo že pri 20ih hotela otroka. Ker je tega pač vse več. Spet dejstvo.
To da narava ve kaj dela je  pa njen stavek, ne moj. Za moje pojme narava nima pojma. Če bi mela pač nebi tolk otrok v smetnjakih, zaprtih v kleteh, mučenih, tepenih....obstajal a ne.

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 8:37:54   
Anonimen
Pa s tistim, da je tamalo okol ušes, če ji je kradla denar, se lahko skoraj strinjam. OK malo čudno da smrkljo pri 15 flikneš okol ušes, samo če ti krade lastni otrok,..... Ona kot socialna delavka vidi, kaj se zgodi z otrokom, ki je kradel svojim staršem, pa niso nič naredili. Spomnite se kaj je bilo v Medvodah (zaradi premoženja ubil svoje starše).


Kot socialna delavka bi se morala tudi vprašat zakaj njen otrok krade. Ker vsi najstniki pač ne kradejo.
Sam je lažje otroka sklofutat, kot vase pogledat zakaj je prišlo tako daleč da krade.

Pa v medvodah zaradi denarja....user posted image ....ok. Popolna družina ja, sam mulcu se je dnar zaluštal. Prosim te....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 8:43:54   
Anonimen
Punce, tudi jaz nisem morala mimo Katarininega bloga...

Ko sem ga začela brati, sem se najprej vprašala, kje je pravica na tem svetu. Nimam pravice soditi ljudi, kot tudi Katarina ne; ma kljub temu imam velikokrat občutek, da stari pregovor moje babice ne drži: VSAKA PALICA IMA DVA KONCA.

Moja mami se je odločila za poklic, da pomaga ljudem. Uživala je v tem delu, bila zelo priljubljena med ljudmi in vsi so jo imeli radi. Ko je v 39. letu starosti zbolela in nas zapustila zaradi raka na dojki, smo se počutili, kot da nas je doletela največja krivica tega sveta. Oče je mojo mamo neizmerno ljubil, tako da se v teh 13 letih nikoli ni zbližal z drugo žensko. Res je, veliko bolezni družine razdre, še več pa jih še močneje poveže. Mi (oče, jaz in dva mlajša brata) smo zelo povezani in danes, ko smo odrasle osebe smo zelo veseli da so to razumeli in začutili tudi naši partnerji in to spoštujejo.

Ko sva z fantom, sedanjim možem po diplomi dobila službe, sva lahko šla živeti v svojo hiško. Čez dve leti sva se poročila in si neizmerno želela otroka. Najprej je sledil ss, nato operacija pregrade in na koncu še operacija materničnega vratu zaradi predrakavih sprememb. Nevem kolikokrat sem se vprašala: KAJ SEM SLABEGA STORILA? ZAKAJ NAMA NI NAMENJEN TAKO ŽELJEN OTROČEK?.

Polna ljubezni dve leti že čakava na njinega sončka in če do konec leta ne bom zanosila, bova začela z postopki in bova najsrečnejša človeka na svetu, če nama bo medicina pri tem pomagala.

Mogoče sem pisala malo zmedeno, ma hotela sem povedati le to; da ljudje kot Katarina, ki sodijo druge ljudi na tak način, v življenju niso še imeli nobene težke preizkušnje in so vse dobili brez nikakršnega truda. Vsi, ki pa smo že imeli kakšno težko preizkušnjo, bodisi smrt ljubljene osebe, izguba nerojenega otroka, neplodnost... , pa na življenje drugače gledamo in cenimo vsako malenkost, ki nam jo življenje nakloni.

Tako, da ne smemo se ozirati na ljudi, kot je Katarina. Jaz vem, da bomo vse me naše otročke neizmerno ljubile in jih čudovito vzgajale.  Tudi ta dan bo prišel, saj si čisto vsaka od nas zasluži postati mama.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 9:12:49   
cuddy
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca


Pa v medvodah zaradi denarja....user posted image ....ok. Popolna družina ja, sam mulcu se je dnar zaluštal. Prosim te....



Hm, kaj pa je tu smešnega?
Na poročilih je bilo tako objavljeno. Motiv je bil pridobitev družinskega premoženja.


< Sporočilo je popravil cuddy -- 7.10.2008 9:14:45 >


_____________________________

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 9:50:39   
hedviga
Nisem odgovarjala Katarini, sej se je tam zlilo že več kot dovolj besed, ampak...

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene.

Mogoče me boste imele za veliko prasič..., ampak moje razmišljanje je takole.

Ah, to pač ne. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Ampak če je mnenje objavljeno javno, usmerjeno proti določeni skupini ljudi, so reakcije lahko najmanj pričakovane...

Kot vedno ste napadle takoj nekoga, ki misli drugače od vas. Ne me narobe razumeti, razumem vašo bolečino ob tem ko ne morete zanosti po naravni poti. Tudi sama se že nekaj časa trudiva z možem. Samo za naju ne bo konec sveta če ne bova imela otrok. Oba sva brala post. In misliva, ko sva brala vaše odgovore, da niste razumele kaj ona hoče povedati. Sicer posplošuje, vendar ima prav. Ali boste zanikale, da nikoli niste naletele na kolegico, znanko oz v pogovoru naletele na besede "joj, tolk se imava fajn ko sva sama, bova še malo počakal z otroki. Najprej si želiva potovanj in videti svet" To govorijo "dekleta" stara 30 let. PAr let potovanj in potem bi imele otroke. In to je to kar je hotela Katarina povedati.

Ne, na žalost samo to ni bilo to kar je hotela povedat. Če bi bilo to njen edin namen, bi ji mogoče celo potrdila. Kar je Katarina napisala, je bil odkrit, posplošen in pravičniški napad na pare, ki se poslužujemo oz. smo se poslužili OBMP.
Na žalost je  vse zmetala v en koš, posula sebe s pepelom in arogantno delala žaljive sklepe na podlagi nekih kvazi izkušenj tipa "poznam tri pare...".
Preveč občutljiva tema, ki bi se jo lahko lotila samo na podlagi nekoliko drugače poglobljenega spoznavanja.
Ali pa vsaj ohranila v krogu prijateljev in pač tistih, ki se z njo stinjajo.
Za ničkoliko prizadetih in ranjenih parov s prav toliko bolečimi zgodbami pa je bilo njeno razpredanje samo sol na rano.
Ja, jaz se strinjam z že zapisanim: sit lačnega ne razume! Ali ga pri tem še draži s kosom kruha, je pa druga zgodba. In o Katarinini  ("ne") zlonamernosti pač niti ne želim razmišljat.

Enostavno ne razumem, zakaj je za nekoga konec sveta, ko in če ne more imeti otrok. poznam pare, ki niso imeli svojih otrok, so posvojili, vzeli v rejo, ali ostali sami. In se tudi strinjam z njenim pogledom na izjavo "otrok bo izpolnil najino zvezo" WTF. Tudi mene prime nekam, ko slišim to. Ali imajo take ženske sploh rade svoje možove, ali jim ni mož dovolj? Ker se dostikrat zgodi, ko ženske dobimo otroke, pozabimo na svoje ljube? Naenkrat ni več mož središče našega sveta, ampak to vlogo prevzame otrok?
In ravno tako ozko usmerjeno je bilo napisano tole zgoraj. Ne razumeš kako je za nekoga konec sveta? Morda taki ne razumejo tebe, ker zate to ni.
Pač vsakemu svoje, a ne. In če se tebi, Katarini in podobno mislečim otrok ne zdi otrok vreden tega truda, ali vas zato kdo napada? Se kdo sprašuje ali imate ali boste imele zato sploh rade svoje naravno nastale otroke?


In žalostna postanem, ko berem take poste kot je recimo od brisačkarce al kaj si že?
In taka ženska, ki privošči drugim slabo bo imela oz ima otroke? Kaj naredite v vrtcu, ko pride vaš mali z buško domov? Se na smrt skregate z njegovo materjo, kako si je vašega otroka drznil udart? Tudi tako se je že končalo, da so starši otroka, ki je utrpel med igro zlom roke, tožili starše ubogega fantiča, ki je le premočno udaril z roko, ko je hotel odbiti žogo?

In strinjam se s tem, ko pravi, da so otroci psihične razvaline pri 30, ker jih celo življenje zavijamo v vato.
 
Res, eni otroci so pri 15, 16 lih tolk samostojni kot moj nečak pri 4.
Žalostno. Vsako stvar mora mamica urejati, ker je on revček. Tudi tega včasih ne vedo, kaj ima za šolo za narest.
Zavijanje v vato pač ni povezano z načinom kako je otrok "nastal"...

Oprostite za dolžino posta.

Sedaj pa začnjite pljuvati user posted image
Pa, ja. Sej ne gre za pljuvanje, ampak za različna mnenja.user posted image
In različne življenske izkušnje.
Jaz osebno lahko mirne duše povem, da sta za naju otroka, ki ju pričakujeva ,nadvse zaželjena nadgradnja najine zveze, ki bo najino ljubezen samo še dodatno obogatila.
In, ja nastala sta z umetno oploditvijo in zato ju nič manj ne ljubiva in zato nista nič bolj "čudna", kot če bi nastala tako kot sva si tudi midva nažalost zaman želela-naravno.
 
 

Barbara


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 10:40:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cuddy

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca


Pa v medvodah zaradi denarja....user posted image ....ok. Popolna družina ja, sam mulcu se je dnar zaluštal. Prosim te....



Hm, kaj pa je tu smešnega?
Na poročilih je bilo tako objavljeno. Motiv je bil pridobitev družinskega premoženja.



Ja na poročilih je blo tako objavljeno ja. Kaj je blo pa v resnici pa....

(odgovor članu cuddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 12:51:18   
Sisy
Hedviga - super argumentiranouser posted image  Kot bi brala moje misli.

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 12:53:11   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: cuddy

Poznam par, ni mogel zanositi, pred 25 leti še ni bilo takega medic. znanja. Posvojila deklico iz bivše Juge (takrat ni bilo problemov), čez 2 leti zanosila po naravni poti, rodila fantka, čez leto zanosila in naredila SPLAV!!!




najboljši so mi tele stavki: "poznam par..." user posted image user posted image

ja na podlagi enega para je res fino sodit in vse skupaj v en koš zmetat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 13:06:59   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Povzetek:
Ne naravno nama očitno ni usojeno imeti otroka. Verjameva, da nama bo pri tem pomagala moderna medicina. Hkrati pa bova postala starša siroti iz Rusije - pri tej posvojitveni zadevi pa imava to srečo, da imava zelo razumevajočo in prizadevajočo socialno delavko, ki naju vodi in usmerja v tej zadevi.

Pa srečno vsem, ki se trudite za otroka.




Ful upam in vama želim, da bosta tudi po naravni poti dobila čudež!!!! Ter bravo za posvojitev!!! Praviš, da gresta preko socialne delavke, torej ne preko edine organizacije, ki se v Sloveniji ukvarja z mednarodnimi posvojitvami? Si mogoče kje pisala svoje izkušnje v zvezi s tem, mogoče na posvojitev in rejništvo? Me lahko prosim malo usmeriš, ker se sama tudi zelo zanimam za posvojitve.
Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 13:50:11   
cuddy
Sisy, res dejansko poznam.
Kaj a naj napišem familija ......., naslov .........,.
Pač, če se druge poslužujete takega posploševanja, prav. Jaz se ga ne.
Ker je ženska sama pravila zgodbo in lahko rečem da dejansko vem za to. Živim na vasi in se med seboj poznamo. Tračev iz druge roke ne upoštevam.

Lepo popoldne vam želim punce, pa pejte mal na sonček.




_____________________________

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: blog-katastrofa :-(
7.10.2008 21:22:36   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: cuddy

Sisy, res dejansko poznam.
Kaj a naj napišem familija ......., naslov .........,.
Pač, če se druge poslužujete takega posploševanja, prav. Jaz se ga ne.
Ker je ženska sama pravila zgodbo in lahko rečem da dejansko vem za to. Živim na vasi in se med seboj poznamo. Tračev iz druge roke ne upoštevam.





vidim da nisi dojela bistva. Moje bistvo je v tem da ljudi ne moreš obsojat po enem samem, samcatem primeru.

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?