Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
čez kakšen teden bo na voljo otroška posteljica--sicer brez jogija ,saj ga je naša čist uničla.. v kolikor kateri pride prav naj pošlje zs ,pa se natančneje zmenimo! ker je na podstrešju še, zato šele čez kakšen teden(ali čez vikend)
podarim nekaj oblačil od št.74-80 vsega po malem...od poletnih oblekc,majčk....do toplih hlač,jopic,majčk če kateri pride prav naj se javi! je pa lepo ohranjeno,vendar nekaj stvari bolj za doma!! niso zapacane ali strgane...samo bolj znošene!!!
čez kakšen teden bo na voljo otroška posteljica--sicer brez jogija ,saj ga je naša čist uničla.. v kolikor kateri pride prav naj pošlje zs ,pa se natančneje zmenimo! ker je na podstrešju še, zato šele čez kakšen teden(ali čez vikend)
podarim nekaj oblačil od št.74-80 vsega po malem...od poletnih oblekc,majčk....do toplih hlač,jopic,majčk če kateri pride prav naj se javi! je pa lepo ohranjeno,vendar nekaj stvari bolj za doma!! niso zapacane ali strgane...samo bolj znošene!!!
podarim gugalnig,..ko ga lahko hraniš,..in lahko aja not,...beba mislim,...sam da moraš sama ponj priti,..ker sem sama visoko noseča in ne želim več voziti,.. piši mi zs
Pozdravljene! Zelo bi rabila bodije, majčke in hlačke v velikosti od 68-74 za deklico. Če ima katera odveč in bi prodala po simbolni ceni ali podarila. Sem iz Celja. Pošljite zs . HVALA
mene pa zanima če ima katera za oddat kakšno kaseto ali dvd Nodija! naša babika je čist ponorela za njim in to kaseto ki jo imamo ....zna že na pamet tudi odkupim
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?