|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
10.4.2009 10:52:15   
frrrr
dan.

papcam, pa vmes mau zasebno bluzim...
naše dete pa v vrtcu zadnje dni ne je... ga je vzgojiteljica zatožila. no, na srečo doma full je. zgleda, da ima potem dost, če na enem koncu dost je... kaj tej vem. no, sej danes bo zihr jedu, ker bodo ribe in te obožuje. so prejšnjič naredili plakat To sem jaz, kjer je napisano koliko so stari, koliko tehtajo, so visoki, kaj najraje jedo, pijejo, najljubša igrača, pesem, najboljši prijatelj v vrtcu, pa slikco so zravn prilepili. no, in tam je napisano, da ima najraje ribe user posted image

želim vam lep podaljšan vikend... ne preveč povečat raven holesterola v krvi user posted image
uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
10.4.2009 12:37:59   
piskot
anc pitanje, kok casa moras bit na dieti, da vidis ali je bolje. sem ze 5 dni na mlecni dieti. koliko se?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
10.4.2009 14:00:08   
Anonimen
a že kaj farbate pirhe ? user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
10.4.2009 14:01:12   
moci
eeeeeej lina, eni smo v službi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
10.4.2009 14:46:37   
pikapolona2
jst sem ene veje iz leske skupaj zvezala in ene majhne (ups kupljene) pirhe gor navesila. Potem sem že naredila taka gnezda iz vejic (malo sem dekoracijo iz mojega poročnega šopka uporabil) in iz rafije....proti večeru pa bomo poskusili vsi skupaj pobarvati jajčka. Pa ene ptičke bom še spekla. ahhhh....fajn je k nimam gužve danes in lahko v miru vse počnemo. Aja pa moj je tudi prišel prej domov in je že vse posesal!

sivkamivka....a ste kej posebnega v šoli ustvarjali?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
10.4.2009 15:00:04   
moci
vau, pridna. jaz sem umetniški antitalent user posted image

pikapolona, ko sem šla k teti k torto peče sem mela figurice s sabo v službi in so bli vsi navdušeni. ena sodelavka je na vsak način hotla vedet, če to kje prodajaš user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
10.4.2009 19:43:07   
Anonimen
anč- čestitke zauser posted image , dej enkrat, ko boš iz gužve kaj sporoči, da greva v Playo na eno kavo (ti pa sokuser posted image )

jaz sem danes s sodelavko tolk po telefonu klepetala, da sem skor pozabila it po Tinkaro v vrtecuser posted image , pogledam na uro 15:43.....hm, pa mal premišljujem kaj zdej...potem se pa spomnim, da je otrok še v vrtcuuser posted image  (se vidi, da je S. hodil po njo zadnje mesece).

Zdaj pa že spi, no v postelji je. je pa zjutraj že prestavila uro in spet vstaja 6:20, no zbudi se takrat, sej med tednom je kar fino, ker ni vsa tečna ko vstane, ampak med vikendom bi pa lahko malo podaljšalauser posted image

mene pa tele vaše user posted image prav mečejo,jaz bi tudi, pa še ne moremuser posted image
Bom drugo leto skupaj z muki pa maxico, ki bosta v tretjeuser posted image

Mi bomo jutri jajca barvali, najprej gremo pa zjutraj v ZOO!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
10.4.2009 19:43:53   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

anc pitanje, kok casa moras bit na dieti, da vidis ali je bolje. sem ze 5 dni na mlecni dieti. koliko se?

joj, ne spomnem se ... mislim,da se je kr hitro poznalo. po tednu sigurnouser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
10.4.2009 21:42:45   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

joj, ne spomnem se ... mislim,da se je kr hitro poznalo. po tednu sigurnouser posted image

aha, tenk ju. tam nekje sem brala, da 2-3 tedne.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
10.4.2009 21:54:02   
mis
Pozdravček!

Sem čist crknjena, grem v postlo. Neža je ta teden dobila Ventolin, sedaj je bolje. Mi je Karin odgovorila, da se čisti alergenov čez vse sluznice, tudi čez pljuča.

Tina gre v torek v vrtec.

psašauser posted image user posted image user posted image  Naju so okradli na poročnem potovanju v Rimu, sem mela samo en dokument, ko sem prišla domov sem morala najprej vse preklicat, pol šele nove narest, tko da sem bla ene 10 dni brez vsakega dokumenta, brez vozniške, osebne, pasoša... pa vsak dan sem se v službo v LJ vozila.Kar počasi...user posted image

piskot, če delaš dieto zato da male ne zvija, kolikor jaz vem, tvoje mleko rabi cca 4 dni, da se spuca mlečnih snovi. Če sem zadela kaj hočeš...user posted image

papa, pa ne se pšreveč najest, da vam ne bo slabouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
11.4.2009 8:16:56   
pikapolona2
moci....ne ne delam teh figuric za denar...to naredim samo za kakšne posebne priložnosti in za spešl ljudiuser posted image pa ne govorit da si antiumetniški talent......sej lahko vseeno kej ustvarjaš...po navodilih iz kakšne revije.

dobro jutrooooo. Naši pirhi so uspeli, ptički tudi...mislim da bom morala še eno rundo spečt...ker smo jih že več kot pol pojedli...malo včeraj nekaj pa še za zajtrk.

sonček je in ti si skuštrana...lalala...že cel teden se super počutim sam da je sonce! Ko šljivi alergijo...sam da je sonce...sonce!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
11.4.2009 8:38:38   
piskot
jutro.

jajca sva ze pofarbala, zdaj jih pa se polepiva. potica je ze 2 dni pecena. se mal pa lohk zadihamo user posted image . ati in ancka se spita user posted image .

mis ja nekaj takega, ugotavljam, ali ima ana zaradi mleka pikice ali je res samo ciscenje koze.

grem zdej mal telovadit. me vrat boli, da bi ga najrajs zamenjala.

Neposredna povezava do sporočila: 2837
11.4.2009 11:15:04   
pikapolona2
muki...naj ti torta uspe...pa fajn praznujte!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
11.4.2009 12:29:11   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

muki...naj ti torta uspe...pa fajn praznujte!

Žal..... torte so uspele, vse tri. Neža pa ni uspela, je zakuhala danes zjutraj najprej na 37,4 pa glava jo je bolela..... sva ji butla dala Calpol, češ da je prehlajena in se bo boljše počutila. Kar se je...tri ure, potem zakuhala na 38,5. Smo odpovedali zabavo tik pred zdajci in pustili na cedilu 35 lačnih ljudi.
Ja, eni smo res pod srečno zvezdo rojeni.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
11.4.2009 12:38:35   
pikapolona2
ojoj..muki....user posted image kako je pa to nefer! Čimprej jo pocajtajte!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
11.4.2009 12:41:31   
muki1
Mah....qrc...zdaj se bom prenajedla, da v nezavest padem. Sem že začela. V bistvu pa....ko se berem vidim, kak sem lahko srečna. Mater, koliko ljudi nima za kos kruha..... bomo že preživeli, itak smo samo preložili. Čeprav otroku je to malo težje razložit, malodane dneve je črtala, tak je odštevala.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 11.4.2009 12:42:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2841
11.4.2009 14:41:10   
pikapolona2
user posted image

lepo praznuijte...mi odhajamo na štajersko...izkoristite sonček in velikonočni ponedeljek.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
11.4.2009 21:44:15   
*anč*
muki user posted image boga neža. naj se čimprej pozdravi!

pikapolona  kok lepi pirhi in dekoracija! user posted image

remy  te pokličem kej ko bo tale praksa mem. čeprou se mi zdi, da si ti tista bolj zaposlena user posted image . glede user posted image pa ... nehi tablete jemat user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2843
12.4.2009 18:44:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

muki user posted image boga neža. naj se čimprej pozdravi!

pikapolona  kok lepi pirhi in dekoracija! user posted image

remy  te pokličem kej ko bo tale praksa mem. čeprou se mi zdi, da si ti tista bolj zaposlena user posted image . glede user posted image pa ... nehi tablete jemat user posted image .

sej jih bom..........................................................................................
............................................................................................................
.............................................................................enkrat konec letauser posted image

< Sporočilo je popravil Remy -- 12.4.2009 18:45:44 >

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
12.4.2009 19:13:54   
Anonimen
še mal Tinkaro pokažem

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
13.4.2009 11:03:58   
mis
Dan!

Za nami super družinski praznični vikend. Smo barvali pirhe, pekli potico in kruh, uživali na sončku pri hiši in se naučili lulati v kahlico.user posted image  Tina je zdej v hlačkah, skoz pije, da lahko pol skoz lula. Včeraj je bila cel dan v hlačkah, v bistvu sploh prvič in samo 1x mokra. Počasi pa bomo tudi mi...user posted image  Šibamo v Ljubljano k mojim, zvečer ima mož špil v Ljubljani, ga grem poslušat, jutri pa zgodaj domov in Tina v vrtec. Upam da bo ok... Se kar veseli...

papa

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
13.4.2009 15:52:59   
altati
Ravno prenašam fotke iz fotkiča na comp, pa imam malo časa...
za nami prekrasen podaljšan vikend.
potepali smo se ves čas.
Že v petke popoldne, zjutraj sem pa pekla potico (imela dopust) in uživala v dvoje z možičkom (je imel frejuser posted image ).
V soboto smo bili že ob 9.30 zjutraj v Volčjem potoku, kjer smo sami uživali na igralah, fitnesu na prostem, po parku itd....čista uživancija.
Včeraj smo bili v Zasavju, zopet bluzili po igralah, na enem manjšem hribčku, na sončku, pri mojih starših, sestri, vd tašči itd.... spet uživali cel dan, razen hranjenja, nekje na prostem, na soncu.
danes smo se ravnokar vrnili iz potepa po Kranjski Gori, kjer je še ogromno snega, sprehajanja po dolini Radovne, kjer smo božali žabe, ki se parijo, martinčke, ki se sončkajo, kužke, ki se potepajo....plezali po skalah, nazaj grede smo se pa ustavili še v Športnem parku Bled, kjer imajo čudovito otroško igrišče.
Takle mamo, zdaj pa spet na sonce...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
13.4.2009 19:21:44   
frrrr
čer.

mi uživali v sončku na koroškem. mati imela čas zase, ati zase, bili veliko skupaj, s prijatelji, z družino. lepo res. danes pa fasali norice.

muki - upam, da Neža kaj bolje. ubožica, obleži polna pričakovanj... user posted image

Remy - Tinkara je prava princeska!
mis - prejšnjič tut tvoji princeski pozabila pokomentirat... Tina zgleda prav velika sestra, Neža pa tut full raste... beži čas. naj se Neža čimprej pozdravi.

pikapolona - res si carica marica. prava umetniška dušica - bravo!

zdej pa spravljanje v pižamo in spanje... bomo videli kaj nam noč prinese...

nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
13.4.2009 20:16:15   
altati
malo utrinkov, da boste sploh še poznale naše 'mladičke':

s potepanja po dolini Radovne:
user posted image

user posted image

sprehod po Volčjem potoku:

user posted image

in fitness v Volčjem potoku:
user posted image

in še malo o tem, da je v deželi res pomladuser posted image :

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
13.4.2009 23:49:43   
muki1
Še 11 minut in moja neža bo stara pet let user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?