Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Fruštkam, ob 10h imamo konferenco. Tina uživa na morju, Neža se je že lepo navadila varuške in gre praktično že z nasmehom zjutraj v njeno naročje. Se mi zdi da se je kar hitro uvedla. Zdej je 14 dni tam. Tudi spi lepo, je, se igra, skratka baje je pravi smejko. Sej doma je tudi čisti cuker. Zjutraj ko je naspana bi jo kar pojedu. Se samo smeji.
Tina je pa tud ena mala fakina. Mala navihanka, pridna, pomaga... Včasih pride k meni in reči... Mami, maš kaj za pomagat? Rabiš kej?
Danes lepo izkoristite sončka, jutri bo spet nikakvo. Mi imamo jutri zadnjič plavanje, pol moramo pa malo po nakupih, da nabavimo vso potrebno opremo za na morje. Bo pa drug teden prav fajn, trije delovni dnevi.
. jst sm tut dost zaupljiva do živali, sam otroka dol k konju samga pa ne bi dala, razumem, če bi bil še on za ograjo s tamalo. drgač je naš mali čist utrgan na konje, je že jahal enga full pridnega.
izpit, fujjj.
- zmatrana pa kot
) in ko se je zbudila smo šli še v LJ v etnografski muzej (danes je muzejska noč in so vsi muzeji zastonj. No nazaj grede pa sva skočila v intersport po nov stedilnik za kempiranje in poleg tega smo nenačrtovano privlekli iz trgovine še kolo za Brino. Tamala se je usedla gor in se je samo vozila po trgovini....midva sva sam gledala...doma imamo en tricikl in ga fuul težko poganja ter nato kmalu obupa....na temu pa malo drugače sedi in se očitno lažje goni......sem jo pa malo okoli prinesla...je itak hotela rozastega s helo kitty...pa sem jo pregovorila da bo imela modrega...tako kot ima dedi avto
...je takoj pristala
...sva potem malo opazovala po kempu in je bilo kar veliko dreves dožaganih (očitno je to tam redno na sporedu)....tako da iz tega razloga odsvetujem kamp milna na Hvaru