lucika
|
tudi pri nas smo na antibiotikih. v bistvu se zadeve vlečejo, odkar smo prišli iz morja. mali kr nekaj cvili in jokca ponoči, enkrat celo bruhal, v glavnem pa skoz siten. zdaj pa že 4 noči ne spimo. se zbudi in joče, kriči, brca, ni da ni... smo šli v petek k dežurnemu, pa baje ni kaj videt. je dobil samo svečke proti bolečinam. včeraj sem mu jih dala, pa je bila noč v še večjem joku. danes je dežurni ugotovil, da je en uhec "malo bolj rdeč". v petek ni bil nič, torej za to ne more 4 dni tulit... hm, antibiotik bo prijel, karkoli je, drugače pa naj pridemo nazaj. mi je zaspal popoldan, se spet v joku zbudil...zaspal nazaj do sedmih...zdaj je pa cel divji in nasmejan. bom pa jutri doma, ker imam sama gnojno angino:) fino, ne? no,sem dobila antibiotik že v petek, in sem skor ok. ampak 10 dni niti ni tak malo, tak da me še čaka nekaj tabletk... drugače vse po starem:) za rd tudi delamo plane. razmišljamo o darilu, nekaj takega bi, da bi bilo v uporabi. bog si ga vedi kaj je to, ker to ne vemo, dokler nima zadeve doma. trenutno je čisto zadovoljen z stojalom v tušu, kjer imajo nodija v avionu, pa miško na motorju in avtke in te zadeve, take igračke z cukri napolnjene. je čist srečen če od tam kaj dobi...midva pa tudi...tak da z nekimi željami v trgovinah sploh nimamo izkušenj:=)
|