|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
11.2.2009 19:13:18   
frrrr
čer

mi smo pa imeli danes v vrtcu ustvarjalne urice. najprej sta vzgojiteljici pripravili lutkovno predstavo, potem so mau peli in plesali. pol smo pa še ustvarjali iz slanega testa. sva šele 18:30 domov prišla, začelo se je pa 16:30 in 50 metrov imava do vrtca. prav luštno smo se imeli.
zdej sva pojedla. vmes še mau jogurta papca. ko bo frančka konc, pa greva umit in spat.

včeraj gledala otroke s petrička... sem se prej pripravila in samo tu in tam kakšno solzico potočila.

lep večer!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
11.2.2009 19:22:12   
frrrr
sivkamivka - pozdravi se!

Aidan tut!

lucika - faca si, da imaš take želje za rd user posted image js imam pri domačih tut vedno take čudne želje, ki se me skoraj ne tičejo.

pikapolona - za dežjem vedno posije sonce. drž se!

*lina* - poročaj kako bo na koncertu. pa čestitke tvojemu možeku za rd!

*anč* - kr tako pozitivno naprej!

piškot - če bi rada na 13. rodila, pol res treba it slončkat user posted image veselo na delo! user posted image

prej sva papcala suhe melone in malemu bile kr všeč. v vrtcu so pa jabolčni čips jedli, pa ga tut ni mogu nehat jest. ima suho sadje raje kot sveže user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
11.2.2009 19:26:28   
frrrr
samo še enega frančka user posted image

bom pa plonk ceglc prepisala user posted image

zadnji teden ima mali foro, da pride do mene ali do moža, naju objame in reče: js sm pri tebi. ni te treba bit strah, ker te čuvam. da ne padeš in si razbiješ glave. user posted image

včeraj zvečer sva prebrala knjigo, potem jo je pa še sam enkrat prebral. vglavnem on bere, js se stiskam k njemu in mu rečem: joj, kolk mam js tebe rada. mali pa men: ja zdaj ne morem te stisnit, ker imam polne roke. ker berem knjigo. user posted image

sicer pa vsak večer tolk dela user posted image me pokliče v sobo in reče: mamica, js imam tolk dela. nimam časa. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
11.2.2009 19:31:39   
piskot
cer.

se vedno v enem kosu. no zdaj sem se ze sprijaznila in sem si ze nastimala ful enih planov za vikend, kaj vse moram se pred odhodom narest. bom upostevala tudi vase cenjene nasvete user posted image .

anc ja kaj, so bili tako slabi rezultati na dht, al gres samoplacnisko? in kaj so ti rekli glede toxe?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
11.2.2009 19:39:18   
frrrr
evo, še iz smučarije... imam v telefonu zapisano...

20.1.09 je mali izjavil: ko bom velik ko mamica, bom z eno roko, to desno roko, prijel kozarec in pil tako (in je pokazal kako) user posted image

prigoda iz 22.1.09... z možem sva smučala od 8ih zjutraj do mau čez 11. od doma šla, ko mali še spal in prišla ravno za popoldansko spanje. čuvala sta ga babica in dedek. prideva midva 11:30 domov in vprašava kako je bilo. tast nama reče: nič vaju ni pogrešal. če se vama kaj na cesti zgodi, ga bomo že mi uštimali. Jaša ga je prekinil s krikom: ne tk govoriiiiiiiiiit user posted image
me je bilo kr groza kaj vse mali že štekajo

in še ena prigoda iz 20.1.09... z Jašo sva se uspavala... dala spat muce (zapela muce bele, muce črne...), medvedka, jašo, pikija (medvedek/jaša/piki ni bolan...), Jaša da spat še avtobus (deklamira avtobus nima rus, brez koles gre na ples)...
končava medevedek ni bolan in mali men: kaj pa naprej?
js njemu: ja ni naprej, zdaj vsi spijo, jutr boš pa vse pozdravil z dober dan, še mamico in atija, dedka in babico in teto Spelo.
mali pa: tete Spele ne.
vprašam zakaj ne, saj ona bo pa njemu rekla dober dan Jasa.
on nazaj: teta Spela se uči.
js: ja, ampak zjutraj bo pa prišla jest v kuhinjo.
mali spet: teta Spela se vedno uči v svoji sobi.
tale VEDNO nisem čist razumela in je moral nekajkrat ponovit, da sem zaštekala kaj govori. moževa sestra se je za strokovnega učila in res bila večino časa v svoji sobi. mali to očitno opazil user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
11.2.2009 19:40:35   
frrrr
piškot, ti imaš obvezno javljanje, da nas neu skrbelo user posted image

mož vmes uletel... zato sem se lahk razpisala še za nazaj user posted image
zdej pa pičim... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
11.2.2009 21:22:47   
Anonimen
anč- držim pesti, da se za vaju s pikico vse najlepše izteče!

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
11.2.2009 21:48:28   
moci
anč, srečnouser posted image

gospa piškot, saj smo itak že vse namesto tebe splaniraleuser posted image

mi imamo spet štalo zaradi poroke, pa ne bom preveč razlagala. itak smo že vsi siti user posted image

drugač smo pa kar v redu, jaz sem imela mal težav sama s seboj in ko sem ponorela me je dragi peljal v kitajca. zdaj pa sta šla kar skupaj spat. zoja bi sicer morala pri babici spat, pa je bil račun brez krčmarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
11.2.2009 21:57:10   
tasha23
čer, na hitro iz Kranjske gore: mi smo ok, mali uživajo, midva z atijem tudi, le danes sem se malo pohabila z t.i. žlico ali lopato za sneg - slabo sem pristala in zdaj me fajn boli tazadna in gleženj user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

druge slike pa ko pridem domov - tu je internet zeloooo počasen...

p.s.

anč upam,da bo še vse v najboljšem redu - mislim na vaju s pikico
psaša  vse bo še OK

bolančki pozdravite se

piškot - SREČNOOOOuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.2.2009 1:39:36   
frrrr
tasha - luštne fotke, luštnih fantičev user posted image

Remy - kako si?

moci - ti sam žur nared, poroč se pa kr enkrat prej... pa neu tolk problemov user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.2.2009 1:41:31   
frrrr
z malim zaspala po pravljicah, zdej sem pa perilo pobrala in obesit še morem, pol pa nazaj spat. user posted image
jutri oz. danes imam spet dopust... za diplomo. v torek mau pripravla, zdej pa je treba začet, začet. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.2.2009 9:00:47   
Anonimen
dobro jutro - madona sem danes spočita in naspana.

Koncert je bil super - uživali ob poslušanju Strausa in Ofenbacha.

Tristan prespal noč na počitnicah brez problemov.

Moci - pa kaj vidva komplicirata ? Lepo na en matični urad skočta v sredo dopoldan pa se oženta. Pol pa sam še eno fešto nekje na prostem zoorganiziraj pa je.

Piškot -  meni tudi user posted image  ni pomagalo. Mali je prišel 10 dni čez rok. user posted image  Groza. Zato upam, da zdaj rodim vsaj en teden prej....

Pikapolona - kar glavo pokonci in pogumno naprej. Vse se zgodi z razlogom. Saj veš, sreča je na strani pogumnih. user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.2.2009 9:12:04   
pikapolona2
a ima še katera PAP test skoz 1...mene že kr mal muči...zakaj se mi to skoz vleče?...danes sem dobila izvid in je spet 1ka...shit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
   [Brisano sporočilo]
12.2.2009 9:49:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
12.2.2009 10:05:31   
frrrr
evo: http://www.ringaraja.net/forum/m_3683446/mpage_19/key_/tm.htm#3796740 user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
12.2.2009 10:07:02   
frrrr
lep sončkast dan je in prav fajn je za PCem sedet... samo prave stvari še morm začet delat user posted image

pikapolona, men vedno reče, da je ok... teh številk sploh ne poznam. upam, da se ti kmau popravi!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
12.2.2009 10:07:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo: http://www.ringaraja.net/forum/m_3683446/mpage_19/key_/tm.htm#3796740 user posted image

o frrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
12.2.2009 10:07:37   
Anonimen
welcome to the club user posted image  !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
12.2.2009 10:07:52   
pikapolona2
a dej no frrrrr

a kr takole nam servirašuser posted image

ČESTITAM...pa dobr si natempirala touser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
12.2.2009 10:10:58   
frrrr
user posted image

sicer bla glasna na začetku, da bomo meli razliko 5 let, a sem kr komi že čakala, da bo 2009 in bo 3 leta razlike... za premajhno razliko nisem, ker sva sama z možem v lj in so babice 120 km oddaljene

< Sporočilo je popravil frrrr -- 12.2.2009 10:11:27 >

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
12.2.2009 10:18:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

user posted image

sicer bla glasna na začetku, da bomo meli razliko 5 let, a sem kr komi že čakala, da bo 2009 in bo 3 leta razlike... za premajhno razliko nisem, ker sva sama z možem v lj in so babice 120 km oddaljene

hihihi...zarečenega kruha se največ poje !

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
12.2.2009 10:21:13   
frrrr
evo, tickerček že dodan user posted image joj, kolk je leeeep user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
12.2.2009 10:22:48   
frrrr
aja, *lina*, men pa slončanje pomagalo... sva mogla od avgusta bit pridna, ker se mi neki čep luščil na morju... pol sva si pa pred službo mau privoščila in sem popoldne že šibala v porodnišnico user posted image 3 tedne prehitro user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
12.2.2009 10:31:03   
lucika
frrrr, idi nekam, tule se jočem na šihtu!!!!!
tole mi je pa bilo tak ful lepo zdaj, da ne znam povedat! še enega bibeka oktobrčka! res, prav solze mi tečejo. hb da sem sama v pisarni:)

mene tudi vedno bolj materinski čut grabi. po teh malih, tini mini bibijih. bi jaz tudi... ampak, je veliko teh ampakov, tak da ga bom še malo zatrla. se pa bojim, da ko se enkrat odločim, da bo spet trajaloooo, da naredimo tak kot je treba..

mali je ok, zdrav, spret primerno živ in nagajiv. in vdren na trenutke. za vsako figo cvili in se dere...ga šlihtamo, dan za dnem...pa on nas nazaj.

v službi imamo mal zatišja in nič šefov. pa mi tak paše, da bom končno prišla na blizu k temu, da zadeve končam. ker se mi kr vlečejo in vlečejo in ni nikoli konca... no, mogoče mi uspe. danes še, ker ko se vrnejo direktorji, se delo naenkrat kr namnoži.

frrrr, še enkrat čestitke!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
12.2.2009 10:47:41   
Maxica
O, Frrrrček naš, čestitke.user posted image user posted image user posted image  Dobro ste to vi splanirali.user posted image  Uživaj v teh user posted image  dneh, prav?!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

moško ime
ROŽICI

katero ime vam je všeč?glasujte.

JAN (24%)

TIBOR (13%)

KLEMEN (17%)

NIK (23%)

SVIT (18%)

TIT (5%)

Število vseh glasov: 554

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!