|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
10.2.2009 8:18:24   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Ojla!

Ful ste pridne, sploh vam ne sledim več! Smo bili spet neki bubani in sta bla moja dva od srede popoldne skoz doma.  Kdaj se ta zima konča?user posted image

V glavnem - dlesni - js tud. user posted image  Mam tako napihnjene, da me boli še ko govorim. Krvavijo ne tolk, sam boleče so. Grem pa js tud po Paradontax, sam se učeri sred tistih milion zobnih past nism mogla spomnat, o kateri ste ve pisale.

Liam - od kdaj pa je ta popust v chicco-tu? Js bi tudi šla mal pofirbcat... A misliš, da je še kaj ostalo?

Jooj me tolk grabi, da bi šla v shopping... Prvič sma z mojim v 21 tednu nabavla 3/4 stvari. Sma se kr odločla in šla v Avstrijo gčledat vozeke, pol pa prvlekla domov vsa oblačilca, kozmetiko, flaške, dude, banjico, en kup stvari iz Ikee.... Sam vozeka ne. user posted image  Sma prej imela Twingota in ni šlo. user posted image

Zdej planirama čez kakšen mesec, dva ponovno v Avstrijo v Ikeo po sobico in podobno za Alena. Boma midva tudi "računalniško sobo" uredila, sam pospravljat se mi ne ljubi začet, ker imam js tud svašta tam notri.user posted image

Brcike - vedno močnejše in bolj vidne. Noro! Tale bebi je 1000-krat bolj razgrajač kot je bil Alen. user posted image

Ekola...sej ne vem, kaj še nej napišem, edino, da sem fouš vsem, ki imate kmalu preglede. Kjeeee jeeeee 27.2.????user posted image

Uživajte! Čau!

Oj!
Znižanje se je začelo v petek. Ej ma res se splača it mal pofirbcat. Vsa kozmetika -50%, se kar pozna. Glede na to da gre za kvalitetne stvari in da je rok uporabe od 9 mesecev po odprtju embalaže. Pa razne kremice za bušije, bradavice.... pa stekleničke, dudike, termometri, krtače za lase... ni da ni. Res majo full lepe stvari. Mi ni žal, da sem 35 evrov zapravla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.2.2009 10:14:59   
katrinka
zoga08 - se mi jezdelo da sem videla eno nosečkouser posted image , ja tudi jaz sem bila včeraj tm pa je telovadba odpadla,user posted image tudi jaz sem bila vsa naspidirana pol pa nč od tegauser posted image
bom naslednjič sla sele naslednjo sredo ker v ponedeljek imama predavanjauser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.2.2009 10:16:23   
jazzz27
Dan souser posted image .

Kako smo? Joj pri meni je čist vremensko, včeraj tako lep sonček danes pa tako kislo vreme. Me je kar groza.

Punca a ima še katera tako suhe bradavice, da se kar lupijo?!user posted image  Mene full bolijo na dotik.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.2.2009 11:22:15   
dd77
Ciao...pupe!

Jaz mam tudi suhe bradavičke ampak me nič ne bolijo....
Pravzaprav meni so se prsi malo povečale na začetku zdaj pa nič.
Ker nimam velikih sem bla vsa vesela...ma verjetno bo kej kasneje se povečalo.
Kar me skrbi pa je da ene pravijo da ti po porodu oz. dojenju ostane številka več,medtem ko ene pravijo da se ti še pomanjšajo....ha upam da drži ta prvo,ki če ne nevem...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.2.2009 11:58:43   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: dd77
Kar me skrbi pa je da ene pravijo da ti po porodu oz. dojenju ostane številka več,medtem ko ene pravijo da se ti še pomanjšajo....ha upam da drži ta prvo,ki če ne nevem...

Men so se obakrat skrcile na normalo. Upm, da mi zdej ostanejo vecje user posted image user posted image  Ah, sej men je vseeno, samo moj je pa kr navdusen nad malce povečanimi...user posted image

Jst sem po skoraj 3 tednih spet v sluzbi, pa še zacela sem z 8urnim delvnikom. Sem bila vceraj fuul utrujena user posted image , pa se dan mije sel tolk hitro mimo...komi smo domov prisli in pojedli in smo nasa dva lupčka ze umvali in spat dajali user posted image

Sem si pa vceraj zracunala, kdaj bom nazadnje v sluzbi oz. kdaj odhajam, in sicer že med 23-28.04 (odvisno koliko dopusta bom do takrat porabila) user posted image user posted image .
Potem pa spet pranje oblekic, pa vozička in priprave na pupiko user posted image

Pregled imam v ponedeljek (morfologijo), upam, da bo vse OK. Se pa ze prev veselim.
Apetit - se zmeraj nikakav, edino zdej mi grejo pa v rit se cokoladice zivalsko kraljestvo in ker lih s tastarejsim zbirava slikice, imam zdruzeno prijetno s koristnim user posted image

Sem pa takooo lačnaaaa, ČAKAM DA GREMO NA MALICO...ROGLJIČEK HERE I COME....(ups, velike črke)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.2.2009 12:25:42   
Hator
az mam tudi suhe bradavičke

Ja, jaz sem imela tudi suhe in mi je zadnjič okrog ene počilo, je prav bolelo, peklo. Potem sem si jih pa čez noč namazala z medom, položila čez kosem vate, zdaj je pa vse ok.

Sicer pa komaj čakam jutri na pregled, upam, da mi bo delal tudi morfologijo. Ne vem, nič ni rekel. Bom pa pojutrišnjem v 21. t.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.2.2009 12:27:49   
donna22
Jaz pa bom ju3 19 tednov user posted image , torej štartam v 20. teden user posted image user posted image user posted image Čeprav mislim,da sem še kaki teden več user posted image  user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.2.2009 12:35:25   
mojcaz.
hej donna.
Saj boš vidla v kirem tednu si, prej ali slej, ko boš v porodni z popadki ležala, pa bouser posted image primerno velik in težki.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.2.2009 12:37:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

az mam tudi suhe bradavičke

Ja, jaz sem imela tudi suhe in mi je zadnjič okrog ene počilo, je prav bolelo, peklo. Potem sem si jih pa čez noč namazala z medom, položila čez kosem vate, zdaj je pa vse ok.

Sicer pa komaj čakam jutri na pregled, upam, da mi bo delal tudi morfologijo. Ne vem, nič ni rekel. Bom pa pojutrišnjem v 21. t.

pomoje ti bo delal morfologijo, ker to se pač dela v tem času v katerem si že ti. Držim pesti. Poročaj kako je bilo, kaj ti je povedal.

mojcaz...kako si ti? Si že kaj bolje?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.2.2009 12:44:55   
mojcaz.

mojcaz...kako si ti? Si že kaj bolje?

ja sedaj je že tista prva žalost minla in vem, da je trenutno takšna situacija dosti boljša,kot pa z user posted image in brez očeta, nasploh pa to pri mojih 21 letih. Držim pa se načela, da po vsakem dežju VEDNO posije sonce.
In vem,da je dosti bolje da je zdaj tak kot je, pa da si bom našla tapravega moškega, pa bom dobla user posted image , in bom srečna z moškim in user posted image .

Drugač pa lepo od tebe da vprašašuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.2.2009 13:09:59   
jazzz27
Se mi je zdelo, da si močna punca in svaka čast za tvojih 21. let in si že tako samozavestna in odločna.

Je pa absurd kaj se sedaj dogaja, pred kratkim sem zvedela da sta se je razšla moja znanka s fantom s katerim sta bila že kar nekaj časa skupaj..mislim absurd kakšne izgovore si moški najdejo.,

Ti si že prišla na dno zadevi?

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.2.2009 13:19:37   
mojcaz.
eh sploh ne. Niti ne vem, če še živi oz. če še sploh diha.
Ko sem se izselila iz najinega stanovanja, sem mu poslala mail, da sem ključe vrgla v nabiralnik in vse svojs stvari spraznila iz stanovanja, pa mi ni nič odgovorli, če je našel ključe ali pa bilo kaj. Pa sem mu tudi zdaj javla da sem izgubila user posted image pa mu napisala da je bla punčka in da sem ji dala ime Žana, pa še vedno ni nobene reakcije od njega, tak da ne vem sploh kaj je z njim. Po resnici povedano, da je po eni starni boljše, da se mi ne javlja, ker nekak boljše prebolevam vso situacijo, kot pa da bi še se sekirala za najine probleme.

Res je neko smešno začarano leto, ker se res dogajajo tako čudne stvari, predvsem iz strani moških.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.2.2009 13:19:47   
donna22
Mojca, mene tudi zanima, če si ugotovla, v čem je blo bistvo zadeve? Ker to, da te je tak hitro zapustil brez pravega razloga, je res čudno. 

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.2.2009 13:23:07   
mojcaz.
donna res nimam pojma, morm pa sosedo bivšo poklicat popoldne ko pride iz službe, če ona ve kaj se dogaja okoli stanovanja, ker je žensak zelo na tekočem kaj se je bilo kdaj dogajalo pr nama oz. nasploh pri vseh sosedih v bloku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.2.2009 13:31:26   
jazzz27
mojca..če res že nekako prebolevaš stvari je bolje da ne veš kaj se dogaja, če si že toliko časa preživela brez odgovora boš verjetno lažje preživela tudi brez. Je pa res brezsrčen...jaz pravim tako, kot vidim kaj se dogaja sedaj, ne dam za nobenga deca roko v ogenj!!!

Sicer pa kar veselo naprej, tudi zate bo prišel tisti, ki te bo vreden....

In šeenkrat , res mi je žal za Žano!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.2.2009 13:33:53   
monty
čau!

Liam, dobro si ti tole reklamo naredila, grem po kosilu pofirbcat kaj še imajo, če nsi ti vse pokupila.čeprav moj bo sigurno komentiral, kaj že zdaj kupujem, samo sej itak rabiš ogromno in bom kupila kaj kar bo poleti prav prišlo. Bodije, pa majčke na preklop, ... ne vem sicer kaj bo že prodajalka kaj vedela. Jaz sem se tam zanimala za Chicco S3  voziček pa ni nič omenila da zapirajo. Kje pa bomo potem lahko še kaj od Chicca kupili v Celju?

sicer pa že tudi midva razmišljava da bova po morfologiji šla malo v nakup. Previjalno in posteljico. voziček pa bova nekje maja, vmes pa še ostalo opremo. kar veliko nanese, no odvisno koliko nepotrebni zadevc še zraven kupimo. samo kr ne znaš presodit kaj je res potrebno in kaj ne.

moj razgrajač pa zvečer oživi okrog desetih, enajstih in se mi zdi da tako dela kot bi jih bilo pet. ne vem sicer ne vem če je to to, ampak recimo da je.tak občiteh kot bi nekdo mehurčke spuščal ali brbotal pod vodo. hecno. in najbolj čutim če ležim na hrbtu.

sicer pa sem bila včeraj malo prestrašena ker sem ga poslušala s AS in mu/ji je bil srček počasneje kot običajno, sem naštela komaj 90 udarcev na minuto. je pa možno,,da sem poslušala svoj pulz, čeprav vedno dobro slišim bitje, tako ful hitro da komaj štejem.

mejte se zaenkrat skrajno lepo in uživajte popoldan!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.2.2009 13:41:06   
mojcaz.
jazzz saj po eni strani maš čisto prav, da je boljše da nič ne vem, pa dalje živim. saj jaz ne mislim nič spraševat drugega, kot pa če je oni user posted image (kot ga jaz imenujem po novem) sploh že prišel domov v stanovanje.
Maš prav da za nobenga dedca na svetu ne smeš več položit roke v ogenj, ker so skoro vsi enaki user posted image

Jaz pa sem zdaj začela malo uživat samsko življenje. Tudi ju3 se grem tetovirat v spomin na Žano, bom pa si dala 2 metuljčka tetovirat(en je namenjen Žani, ki je poletela vstran, vendar bo vedno ob meni,sem rekla, da bo vedno moj metujčke, in vedno ko bom kakšnega vidla letet bom vedla da je to ona,drugi pa bo pomenil začetek in svobono mojega novega življenja).

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
10.2.2009 14:14:35   
mojcaz.
kaj zaj Julijke, zadnje dni ste nekam full tihe.......

Vsem pošiljam eno tortico,da se boste malo posladkale
user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.2.2009 14:23:39   
furlica
SONKAN, mislila sem voziček z posteljico in za v avto prid maxi cosi. Tako izgleda. Edino nisem še izbrala barve... čakam na kakšne nove,...  

[font=""]user posted image

Mene vse tišči, spodnje, kanotjera, majčka... ma kaj vi ste že vse zamenjale...Po moje ta korenjako rase ku velik. user posted image user posted image user posted image

Lep dan, tudi če je deževen...

pa pa
furlica

(odgovor članu sonkan)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
10.2.2009 15:57:26   
katrinka
mojcaz - idejo o tetovaži z metuljcki se mi zdi zelo zelo dobrauser posted image , upam pa da bo cas cimprej zacelil tvoje raneuser posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
10.2.2009 16:58:05   
mojcaz.
ko bo tetovaža kolko tolko zaceljena, jo bom dala na net, da boste vse lahko vidle mojega metuljčka, ki nebo samo v mojem srčku, temveč tudi na moji lopaticiuser posted image
tudi jaz upam,da bo mi čas čim prej zacelil vse raneuser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.2.2009 18:01:05   
sonkan
O Furlica hvala ,kako si s potrudla.
Ja bom verjetno tudi razmisla o lupinici sploh nisem bla pozorna, ampak je kar fajn zadeva, če dobro premislim.
Ja tudi mene že vse tišči tako, da bo treba it po nakupih.

vsem  L.P.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.2.2009 19:31:21   
rina22
Pozdravljene,
ko je že govora o vozičkih.. mi2 sva se pa odločila, da bova kupila Peg perego gt3, in sicer oranžne barve.. Košaro že imava, zdaj pa še samo voziček.. Sva hodila danes gledat in se malo pozanimat v trgovino, ker sva se odločala med tem in med Pilkom P3. Pa sva se zdaj odločila, da bova vseeno kupila tega (gt3). Nisem zasledila, da bi se katera "zagrela" zanj. Bo mogoče katera se odločila za nakup tega? user posted image user posted image

LPuser posted image

p.s.: Sem hotla pripet slikico, pa mi nekak ne uspeuser posted image

(odgovor članu sonkan)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
10.2.2009 19:37:48   
mojcaz.
hej rina tega si mislila a ne??

user posted image

men se ta tudi najbolj dopade od vseh user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
10.2.2009 19:42:50   
rina22
user posted image user posted image user posted image , ti je uspelouser posted image user posted image
Ja, meni je super!! Pa še v živo je dooooosti lepšiuser posted image ..

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 stvari, ki jih je dobro vedeti pred por...
Vse polno seznamov reči imamo, ki jih je potrebno vzeti seboj v porodnišnico. Za dojenčka in mamico pa je ključna tudi č...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?